Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna!
La toamna fetita mea intra la scoala. E un moment pe care-l astept de mult, dar nu credeam ca-mi va da atata bataie de cap. Pur si simplu, nu stiu cum sa-i aleg scoala si invatatoarea. As vrea sa fie aproape de casa ,iar invatatoarea sa fie bine pregatita dar si apropiata de copii. Cea mai la indemana imi e scoala 307. Am inteles ca e o invatatoare foarte buna acolo, care va lua clasa I. Se numeste Aurelia Fierascu,dar cam toata lumea spune ca e foarte exigenta, genul dura, distanta. Celelalte din serie nu au un renume prea bun. Aveti si alte informatii despre aceasta doamna? Multumesc!
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Pana la urma dorinta ta este sa invete copilul bine, nu sa aiba o invatatoare pe placul tau. Nu apleca urechea la tot felul de zvonuri, pana nu experimentezi tu. Invatatoarele sunt calificate, au minim liceul pedagogic, au facut ore de psihologia copilului, stiu ele ce fac si majoritatea o fac cu drag, ca de asta si-au ales profesia asta. Unele sunt mai exigente, dar nu neaparat reci si inchistate, altele sunt mai indulgente, mai apropiate de copiii, intelegatoare. Una exigenta si destul de flexibila ca sa spun asa incat sa devina si prietena copiilor ar fi idealul. Eu am avut parte de asemenea profesori, si in scoala, si in liceu, si in facultate si le voi multumi toata viata pentru ce au facut pentru mine. Relatia profesor-elev fiind relaxata, comunicarea este buna, orele sunt o placere si invatatul devine mai usor. De ce nu stabilesti o vizita la scoala dorita, o intalnire cu invatatoarele? In felul asta cunosti si directoarea, iti poti face o idee despre nivelul scolii, vei cunoaste si invatatoarele, asteptarile lor. |