Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Ooo, pai Victoria, premiul consta in carti nu CD-uri. Sau poate am inteles eu gresit? Oricum, m-am uitat pe site-ul care ofera premiul si nu reusesc sa gasesc nimic Disney English, as vrea sa vad si eu despre ce e vorba. Ma poate ajuta cineva? Daca tot nu am castigat, macar pot cumpara, vor ajunge tot in RO la niste baietei cuminti dar pt care Mosul nu a sosit. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am gresit Dar se pare ca editura nu are nici macar un volum cu “Disney English”. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Povestile bilingve Disney English reprezinta primul pas intr-o aventura plina de satisfactii: aceea de a fi alaturi de propriul copil si de a-l indruma atat in lumea bine cunoscutelor povesti Disney, cat si in deprinderea unei limbi straine. Cartile din aceasta serie contin poveti clasice, cum ar fi Winnie de Plus, Frumoasa si Bestia sau Regele Leu.
Lungimea textului, marimea literelor si formatul cartilor au fost adaptate pentru fiecare nivel de lectura, povestile au un continut educativ implicit (copiii invata despre prietenie, anotimpuri, mediul inconjurator etc.), iar cuvintele importante au fost subliniate, pentru a fi retinute de micuti.
Am gasit mai multe despre aceste carti si pe alt sait unde copii au castigat de la Litera.Deci cautam cartea Disney English dar de fapt sunt mai multe carti . |