Invatam engleza cu Disney
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mikaela
Scris: Wednesday, January 16, 2013 2:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Ooo, pai Victoria, premiul consta in carti nu CD-uri. alcool Sau poate am inteles eu gresit? Oricum, m-am uitat pe site-ul care ofera premiul si nu reusesc sa gasesc nimic Disney English, as vrea sa vad si eu despre ce e vorba. Ma poate ajuta cineva? Daca tot nu am castigat, macar pot cumpara, vor ajunge tot in RO la niste baietei cuminti dar pt care Mosul nu a sosit.
victoria1
Scris: Wednesday, January 16, 2013 2:39 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Am gresitras Dar se pare ca editura nu are nici macar un volum cu “Disney English”.
Tzepii
Scris: Wednesday, January 16, 2013 3:03 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
victoria1
Scris: Wednesday, January 16, 2013 3:10 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Povestile bilingve Disney English reprezinta primul pas intr-o aventura plina de satisfactii: aceea de a fi alaturi de propriul copil si de a-l indruma atat in lumea bine cunoscutelor povesti Disney, cat si in deprinderea unei limbi straine. Cartile din aceasta serie contin poveti clasice, cum ar fi Winnie de Plus, Frumoasa si Bestia sau Regele Leu.

Lungimea textului, marimea literelor si formatul cartilor au fost adaptate pentru fiecare nivel de lectura, povestile au un continut educativ implicit (copiii invata despre prietenie, anotimpuri, mediul inconjurator etc.), iar cuvintele importante au fost subliniate, pentru a fi retinute de micuti.

Am gasit mai multe despre aceste carti si pe alt sait unde copii au castigat de la Litera.Decisorry
cautam cartea Disney English dar de fapt sunt mai multe carti .sorry
mikaela
Scris: Wednesday, January 16, 2013 10:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Multumesc pt link, si eu cautam la fel, dar inteleg acum ca sunt titluri diferite.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.