Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Vrei sa inveti sa tunzi? Arunca un ochi aici: http://www2m.biglobe.ne.jp/~maccha/hair/ |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Bretonul
Daca esti in criza de timp si nu poti ajunge prea curand la coafor, iar bretonul a luat-o "razna", cu putina rabdare si indemanare, il poti scurta si singura.
Chiar daca bretonul, crescut parca peste noapte, te enerveaza prin insistenta cu care iti intra in ochi, nu te razbuna pe el, taindu-l prea scurt si drept, ci in trepte. Cu siguranta, vei arata mult mai sic! Si inca ceva: daca ai parul ondulat, taie-l cu cativa milimetri mai lung decat ti-ai propus.
- Spala-ti parul si sterge-l foarte bine cu prosopul. Piaptana-l la spate si prinde-l cu o clama, lasand liber doar bretonul. - Ridica bretonul cu mana stanga, apoi alege cu pieptenul primul strat de par, pe care il piepteni bine pe frunte. Restul bretonului il prinzi pe crestet, intr-o clama. - Dintr-o miscare, taie drept stratul de par, insa putin mai scurt decat lungimea pe care o doresti pentru breton. - Repeta operatiunea de trei ori: desprinde cate un strat din bretonul prins pe crestet, piaptana-l pe frunte si apoi taie-l - de fiecare data, putin mai lung decat pe cel dinainte. - La sfarsit, usuca-ti parul cu foehn-ul si aranjeaza-l asa cum procedezi de obicei. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| inca vreo doua trucuri daca vrei sa-ti tunzi bretonul: -e mai bine ca parul sa fie uscat -foloseste o foarfeca mica, pt mai multa precizie -nu taia niciodata drept, perpendicular pe firul de par(orizontal), trebuie sa tii foarfeca vertical, cu varful in sus si sa "ciupesti" cate putin numai cu varful ei, ca sa nu arate bretonul ca o bidinea http://it.youtube.com/watch?v=kHL6RWfYAmk&feature=related |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Nu sunt mare maestra si nu indraznesc sa ma tund pe mine, dar pe sotul meu da.Coaforul meu mi-a spus ca sunt talentata cand mi-a vazut barbatul tuns si m-a intrebat daca nu vreau sa lucrez pentru el.Raspunsul a fost nu pentru ca de fapt, nu-mi place sa tund. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| si eu il tund pe barbatu-meu dar il si taxez:10 euro de fiecare data:003: |
|
| sami wrote:si eu il tund pe barbatu-meu dar il si taxez:10 euro de fiecare data:003:
si eu la fel Doar nu pe gratis.. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Si eu imi tund toata familia, si uneori cand ma mai apuca, ma tund si pe mine.
Ultima tunsoare, realizata ieri, pe care eu mi-am dorit-o pentru mine anul trecut si la un mare coafor au reusit doar sa imi faca o gaura pe centrul spatelui (ca asa au inteles ), i-am facut-o lui Alice.
De ce? Pentru ca nu avea niciodata grija de parul ei, tot timpul era cu latele in ochi, nu se pieptana, nu isi prindea parul la masa ... Am tot amenintat-o cu tunsul o vreme, dupa care a crezut ca sunt doar vorbe goale, dar ieri am reusit sa o tund.
Nu am mai tuns pana acum de la par asa mare la par scurt, dar a fost o provocare si sunt foarte multumita de cum mi-a iesit, la fel si Alice care e super incantata de tunsoarea ei.
Inainte de tunsoare:
Dupa ce am tuns cum m-am priceput eu mai bine
|
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| wow! cat de bine arata eu i-am taiat Larisei doar bretonul dar si atunci mi-a cam tremurat mana sa nu cumva sa o gresesc.
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| Super Adriana! Ce talentata esti! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Se pare ca am inclinatii artistice, nu stiu cum m-am "potcovit" eu tocmai cu facultatea de Automatica si Calculatoare
Multumesc pentru aprecieri |
|
| Esti cu adevarat talentata Felicitari pentru tunsoarea realizata si pentru splendoarea de fata pe care o ai! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Te-ai descurcat bine ptr. cineva care nu are treaba cu meseria asta.E destul de ok. Persevereaza.Bretonul cred ca puteai sa-l iei mai scurt, ca-i creste repede.javascript:insertsmiley('%20','/images/emoticons/cool.gif') |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 232
| Si eu am invatat sa imi tund singura bretonul dupa ce am urmarit niste filmulete pe youtube. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| alina_nicoleta wrote:Si eu am invatat sa imi tund singura bretonul dupa ce am urmarit niste filmulete pe youtube. Pune sa vedem si noi |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 232
| Nu am mai gasit exact acele videoclipuri dupa care m-am luat dar pun altele : http://www.youtube.com/watch?v=0V0TU5Z0gTs&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=MLJWe6ApBOs
|
|
|