Invata sa tunzi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Wednesday, October 4, 2006 9:47 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
taki
Scris: Thursday, October 5, 2006 1:36 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Bretonul

Daca esti in criza de timp si nu poti ajunge prea curand la coafor, iar bretonul a luat-o "razna", cu putina rabdare si indemanare, il poti scurta si singura.

Chiar daca bretonul, crescut parca peste noapte, te enerveaza prin insistenta cu care iti intra in ochi, nu te razbuna pe el, taindu-l prea scurt si drept, ci in trepte. Cu siguranta, vei arata mult mai sic!
Si inca ceva: daca ai parul ondulat, taie-l cu cativa milimetri mai lung decat ti-ai propus.

- Spala-ti parul si sterge-l foarte bine cu prosopul. Piaptana-l la spate si prinde-l cu o clama, lasand liber doar bretonul.
- Ridica bretonul cu mana stanga, apoi alege cu pieptenul primul strat de par, pe care il piepteni bine pe frunte. Restul bretonului il prinzi pe crestet, intr-o clama.
- Dintr-o miscare, taie drept stratul de par, insa putin mai scurt decat lungimea pe care o doresti pentru breton.
- Repeta operatiunea de trei ori: desprinde cate un strat din bretonul prins pe crestet, piaptana-l pe frunte si apoi taie-l - de fiecare data, putin mai lung decat pe cel dinainte.
- La sfarsit, usuca-ti parul cu foehn-ul si aranjeaza-l asa cum procedezi de obicei.
bulibuli
Scris: Saturday, April 19, 2008 12:40 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
inca vreo doua trucuri daca vrei sa-ti tunzi bretonul:
-e mai bine ca parul sa fie uscat
-foloseste o foarfeca mica, pt mai multa precizie
-nu taia niciodata drept, perpendicular pe firul de par(orizontal), trebuie sa tii foarfeca vertical, cu varful in sus si sa "ciupesti" cate putin numai cu varful ei, ca sa nu arate bretonul ca o bidinea
http://it.youtube.com/watch?v=kHL6RWfYAmk&feature=related
bereea
Scris: Thursday, May 1, 2008 5:21 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Nu sunt mare maestra si nu indraznesc sa ma tund pe mine, dar pe sotul meu da.Coaforul meu mi-a spus ca sunt talentata cand mi-a vazut barbatul tuns si m-a intrebat daca nu vreau sa lucrez pentru el.Raspunsul a fost nu pentru ca de fapt, nu-mi place sa tund.
Mela
Scris: Thursday, May 1, 2008 5:46 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
si eu il tund pe barbatu-meu dar il si taxez:10 euro de fiecare data:003:
bereea
Scris: Thursday, May 1, 2008 5:51 PM
Nivel

sami wrote:
si eu il tund pe barbatu-meu dar il si taxez:10 euro de fiecare data:003:

si eu la felcool Doar nu pe gratis..
AdrianaC
Scris: Friday, May 2, 2008 8:22 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Si eu imi tund toata familia, si uneori cand ma mai apuca, ma tund si pe mine.

Ultima tunsoare, realizata ieri, pe care eu mi-am dorit-o pentru mine anul trecut si la un mare coafor au reusit doar sa imi faca o gaura pe centrul spatelui (ca asa au inteles banghead ), i-am facut-o lui Alice.

De ce? Pentru ca nu avea niciodata grija de parul ei, tot timpul era cu latele in ochi, nu se pieptana, nu isi prindea parul la masa ... Am tot amenintat-o cu tunsul o vreme, dupa care a crezut ca sunt doar vorbe goale, dar ieri am reusit sa o tund.

Nu am mai tuns pana acum de la par asa mare la par scurt, dar a fost o provocare si sunt foarte multumita de cum mi-a iesit, la fel si Alice care e super incantata de tunsoarea ei.

Inainte de tunsoare:

Dupa ce am tuns cum m-am priceput eu mai bine ras

Mela
Scris: Friday, May 2, 2008 8:29 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
wow! cat de bine arata love
eu i-am taiat Larisei doar bretonul dar si atunci mi-a cam tremurat mana sa nu cumva sa o gresesc.
lifeinhim
Scris: Friday, May 2, 2008 8:38 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/19/2008
Super Adriana! Ce talentata esti! thumright thumright thumright
AdrianaC
Scris: Friday, May 2, 2008 8:46 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Se pare ca am inclinatii artistice, nu stiu cum m-am "potcovit" eu tocmai cu facultatea de Automatica si Calculatoare hohot

Multumesc pentru aprecieri pupici
bereea
Scris: Friday, May 2, 2008 10:12 PM
Nivel

Esti cu adevarat talentatacool Felicitari pentru tunsoarea realizata si pentru splendoarea de fata pe care o ai!
dumary
Scris: Saturday, July 18, 2009 9:45 PM
Nivel: Guest

Te-ai descurcat bine ptr. cineva care nu are treaba cu meseria asta.E destul de ok. Persevereaza.Bretonul cred ca puteai sa-l iei mai scurt,cool ca-i creste repede.javascript:insertsmiley('cool%20','/images/emoticons/cool.gif')
alina_nicoleta
Scris: Wednesday, February 10, 2010 1:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2008
Si eu am invatat sa imi tund singura bretonul dupa ce am urmarit niste filmulete pe youtube. angel
Ana
Scris: Wednesday, February 10, 2010 2:23 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
alina_nicoleta wrote:
Si eu am invatat sa imi tund singura bretonul dupa ce am urmarit niste filmulete pe youtube. angel
Pune sa vedem si noitopai
alina_nicoleta
Scris: Wednesday, February 10, 2010 3:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.