|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Craciunul se apropie cu pasi repezi, asa ca, pe langa sa oferi, trebuie sa si primesti cadouri. Nu este nicio arta, si nici vreun secret. Tine cont de cele ce urmeaza, si te vei descurca de minune! Nu are nici un rost sa fii prea politicos/politicoasa! Daca familia te considera o fire de exceptie si de fiecare sarbatoare iti ofera ceva foarte modern si de neutilizat, pe cand ceilalti membrii isi primesc cadourile dragute, nu te omori cu multumiri doar din politete. Astfel si data viitoare te poti astepta le acelasi dar avantgardist.
Pastreaza regulile de politete! Cadourile trebuiesc deschise de indata ce sunt primite si trebuiesc multumite personal, telefonic sau prin vechiul obicei al cartii postale. Ajunge si trei cuvinte: "Mii de multumiri!"
Nu te preface a fi fetita timida! Nu striga in gura mare: "Ai innebunit? E de-a dreptul fantastic!" cand prietena de suflet a zecea oara iti ofera acelasi ulei de corp care are un miros insuportabil!
Nu exagera in a fi surprins/a! Nu spune cu o picatura de ironie in voce ca "Nu trebuia!" atunci cand desfacem pachetelul ornat cu grija care contine doua perechi de ciorapi nylon ieftine primite in dar de la matusa. Gandeste-te ca a cumparat-o din putina ei pensie si a oferit-o din inima.
Pastreaza regulile de politete! Cadourile trebuiesc deschise de indata ce sunt primite si trebuiesc multumite personal, telefonic sau prin vechiul obicei al cartii postale. Ajunge si trei cuvinte: "Mii de multumiri!"
Nu intreba daca nu cumva o poti schimba! Daca la desfacerea cadoului observam bluza verde cu mov in care ti-ar veni greu sa te imbraci si pentru a scoate gunoiul din casa nu striga cu bucurie "Este chiar culoarea mea preferata!"
Fii sincera! Daca partenerul de viata si-a stricat toti banii cumparandu-ti un cardigan rosu, sa-i spui cu sinceritate ca nu iti sta bine acest fazon ca sa eviti intrebarea: "De ce nu porti niciodata cardiganul pe care ti le-am cumparat eu?"
Un ultim sfat: razbuna-te ! Prietena in fiecare an iti aduce o carte plictisitoare. Ofera-i si tu un parfum oribil, spunand: "Are un miros minunat, te vei bucura si tu!". (S-ar putea sa iti pierzi prietena de tot, dar poate asa vei scapa si de un lucru de prisos de sub brad.) |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
|
eu am primit zilele astea flori.kaze stie ca nu-mi palce sa primesc flori si totusi nu stiu cum de mi le-a adus.am ramas uimita si am intrebat :"Le-ai cumparat?".Fata lui zambareata s-a transformat in grimasa:"Cum adica, crezi ca le-am luat din tomberon?"Aia a fost gafa anului.Ca sa-l imbunez a trebuit sa le pun repede in apa si sa le miros in fiecare ora desi erau garoafe fara parfum |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| mihaela75 wrote: eu am primit zilele astea flori.kaze stie ca nu-mi palce sa primesc flori si totusi nu stiu cum de mi le-a adus.am ramas uimita si am intrebat :"Le-ai cumparat?".Fata lui zambareata s-a transformat in grimasa:"Cum adica, crezi ca le-am luat din tomberon?"Aia a fost gafa anului.Ca sa-l imbunez a trebuit sa le pun repede in apa si sa le miros in fiecare ora desi erau garoafe fara parfum
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| acum am dat si eu peste textul respectiv SUPERRRRR |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| pot sa fac si cursuri de primit cadouri ca mereu am sa-l intreb pe sot cate ceva indiscret |
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Eu astept inca sa primesc un cadou...regulile le stiu...sotul insa are o replica: "Du-te cumpara-ti ce vrei tu si considera ca-i de la mine!!" Asa e stilul lui...doar cand m-a cerut de nevasta mi-a facut ceva cadou |
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| fdianamaria wrote:Eu astept inca sa primesc un cadou...regulile le stiu...sotul insa are o replica: "Du-te cumpara-ti ce vrei tu si considera ca-i de la mine!!" Asa e stilul lui...doar cand m-a cerut de nevasta mi-a facut ceva cadou
Si al meu are ideea asta,insa nu-mi place stilul asta...prefer surpriza... |
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| si eu prefer surpriza, dar daca nu stie s-o faca, m-am obisnuit sa-mi ofer singura surprize |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu am parte de surprize din partea sotului,foarte frumoase,dar cateodata am parte ,ce-i drept mai rar si de replica :iti dau bani ia-ti tu ce vrei de cat vrei,ca eu nu mai stiu ce sa-ti iau? Problema mea este cand primesc cadouri de sarbatori,la serbari,multumesc tuturor dar nu ma uit pe moment in sacosica,ce fac in acest caz?Unu:nu mai stiu mai tarziu de la cine am primit Doi:nu stiu cui sa multumesc pt.ceva anume? |
|
|