Salut fetitele!fetelor atit de tare m-am întristat pentru voi...pling de fiecare data...atitea nereu?ite?Hope nici nustiu sincer ce sa cred urmaresc forumul asta de 5 luni si de atunci numai 2 reusite...imi pare nespus de rau...La moment is atit de confuza nustiu ce sa fac sa mai merg la medpark sau sa continui mai departe cu clinica din Ungaria.Nu pot sa cred ca doar fetele de pe forum suntem cu nereu?ite.Oricum voi pleca in Septembrie la vizita asa cum am programat-o apoi vom decide...Imi pare rau fetelor o spun din suflet...
|
liliana38 wrote:Buna,din pacate eu am iesit din"joc".Rezultat negativ.A fost prima incercare si ultima pt mine.Doresc mult noroc tuturor fetelor!Ps.Nadia te rog sa ma scuzi ca nu ti'am raspuns.Nu am avut putere.Mult noroc si tie! Liliana Draga mea imi pare nespus de rau...sa tii k mam si rugat pentru tine stiind k ?ansele sunt mici,imi doream din adincul sufletului sa reusesti.Dar credema in fine Domnul stie cei mai bine pentru noi.Iti doresc lini?te sufleteasca caci asta este tot...cind esti împacat cu tine...esti împacat cu lumea întreaga.O îmbra?i?are strinsa chiar daca nu te stiu...imi curg lacrimile...
|
Buna dimineata Feti?e dragi.Alintush la noi ii aceea?i situa?ie numai un pic mai complicata,adica ramân dar pierd.Dumnezeu e mare si are grija de to?i,nu a venit înca momentul cred k Dumnezeu sa va binecuvânteze cu cel mai frumos dar.Trebuie numai de luptat!!!
|
Buna fetelor!Geanina ma bucur pentru tine!Acuma ghinditiva la ceva frumos...ocupati timpul cu cele mai frumoase lucruri...o carte,un film,o plimbarica cu so?ul de maina.Va cuprind!si un mare Doamne ajuta!!!hope un pupic
|
Buna Feti?ele Hope,Karroll muuuult succes si ?i-e Gianina pe mâine ma rog pentru voi sa fie tot bine!!!Karroll bine ai zis mai bine nu citi toate prostiile,acum ai la ce te ghindi la aea mici din burtica.Rodixon Draga mea unde teai pierdut?mii dor de cuvintele tale dragi.
|
geaninab wrote:Am primit raspuns de la d-na dr. Sunt 5 embrioni, iar joi la ora 11 facem transferul . Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa finalizam procedura cu sarcina! brava Gianina ma bucur pentru tine!!!iti ?in pumnii!!!
|
Buna dimineata fetitele!Hope,karroll azi pleca?i sa lua?i copila?ii acasa...ca doresc mult succes si sa fie cu Doamne ajuta.
|
Hope26 wrote:Neatza si eu Am intrat sa-mi beau cafelutza cu voi. Geanina iti tin pumnii, fara emotii,da? Totul va decurge bine.Te asteptam acasa cu vesti bune. Nadia, Inulia imbratisari.. O zi minunata si o saptamana reusita! multumesc Alina!!!pregatesteti casa,mâine iti aduci copila?ii acasa.Pupici o zi minunata!
|
Buna dimineata Feti?e dragi!geanina mult succes azi la punctie!o săptămana ușoară sa aveti!
|
Neata fetitele!Hope scumpica succes pe azi si ?i-e Karroll Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine!!!
|