Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Intunecarea globala - documentar subtitrat romana
E bine sa stim si noi prin ce transformari trece pamantul :) |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Am vazut tot filmul, ingeras De intunecarea globala, nu auzisem. E grav, mai ales ca solutii nu au gasit, poate doar economia de energie. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Mi se par foarte logice argumentele oamenilor de stiinta din filmulet. |
|
| Da,ce bine ar fi daca s-ar lua masuri sa se opreasca acest dezastru.Depinde in cea mai mare masura de noi toti,oamenii de pe intreg pamantul. TeosOf si asta ar fi un inceput |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| INGER,extraordinar documentarul,dar e bine sa-l vada cei de mai sus,ca sa zic asa.numai prin legi drastice am putea salva planeta.ca renunt eu la masina si merg cu bicicleta nu salvez planeta,iar oamenii sunt prea egoisti ca sa vada ce se intampla cu pamantul nostru. trebuie sa fie o unitate globala ,sa ajutam toti oamenii de pe acest pamant,pamantul dar nu se gandeste nimeni la asa ceva;toti se gandesc cum sa se imbogateasaca mai mult,cum sa cheluie mai prosteste banii,cum sa manance mai mult si mai bine,dar nimeni nu se gandeste ca NU VA MAI FI NIMIC DE MANCARE PESTE CATIVA ANI. DAR SUNT DISTRUSA TOT NOI OAMENII V-OM AVEA DE SUFERIT... PT SUBIECT. |
|
| Cat esti de nobila daca toti ar avea vointa ta si ar gandi ca tine! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| poate sunt,poate nu sunt nobila,Mihaela,...am masina,dar de 1 an si jumatate nu merge.daca as avea bani mi-as cumpara o masina ecologica,as merge cu vehicule care nu polueaza,dar nu-mi permit.in gradina folosesc ingrasaminte naturale ,nu-mi poluez mancarea dar trebuie sa ma hranesc si cu altceva care este poluat. ce folos este ca unii incearca sa faca bine daca majoritatea fac rau.deplang soarta noastra,a copiilor nostrii si a nepotilor nostrii.din cauza la ce mancam,la aerul pe care il respiram suntem pe fiecare zi tot mai bolnavi si mai irecuperabili.ne bucuram ca traim,ca a mai trecut o zi sau un an din viata noastra dar ce folos daca traim si respiram prost sinu facem ceva bine.ne falim ,ne laudam ,dar nu facem ceva bun,ceva care sa se vada,...sa simta copiii si nepotii nostri.te sarut si-ti multumesc ca ai postat acel material,... |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Am vazut multe documentare apocaliptice despre viitorul omenirii,eu cred ca n-o sa fie placut dar o sa supravietuim, o sa ne adaptam si vom invata din greselile noastre.POate asta ne trebuie , vreo suta de ani in bezna ca sa pretuim lumina |
|
|