Intunecarea globala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Thursday, January 1, 2009 5:07 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
TeosOf
Scris: Thursday, January 1, 2009 9:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Am vazut tot filmul, ingerasangel De intunecarea globala, nu auzisem. E grav, mai ales ca solutii nu au gasit, poate doar economia de energie.
oanalaurisa
Scris: Thursday, January 1, 2009 9:40 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Mi se par foarte logice argumentele oamenilor de stiinta din filmulet.
ingerash
Scris: Thursday, January 1, 2009 10:08 PM
Nivel

Da,ce bine ar fi daca s-ar lua masuri sa se opreasca acest dezastru.Depinde in cea mai mare masura de noi toti,oamenii de pe intreg pamantul.
TeosOf si asta ar fi un inceputthumright
marivic
Scris: Friday, January 2, 2009 7:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
INGER,extraordinar documentarul,dar e bine sa-l vada cei de mai sus,ca sa zic asa.numai prin legi drastice am putea salva planeta.ca renunt eu la masina si merg cu bicicleta nu salvez planeta,iar oamenii sunt prea egoisti ca sa vada ce se intampla cu pamantul nostru.banghead banghead trebuie sa fie o unitate globala ,sa ajutam toti oamenii de pe acest pamant,pamantul dar nu se gandeste nimeni la asa ceva;toti se gandesc cum sa se imbogateasaca mai mult,cum sa cheluie mai prosteste banii,cum sa manance mai mult si mai bine,dar nimeni nu se gandeste ca NU VA MAI FI NIMIC DE MANCARE PESTE CATIVA ANI.sorry DAR SUNT DISTRUSAbanghead banghead banghead TOT NOI OAMENII V-OM AVEA DE SUFERIT...computerlove computerlove computerlove PT SUBIECT.
ingerash
Scris: Friday, January 2, 2009 7:26 PM
Nivel

Cat esti de nobilaangel daca toti ar avea vointa ta si ar gandi ca tine!computerlove
marivic
Scris: Friday, January 2, 2009 7:36 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
poate sunt,poate nu sunt nobila,Mihaela,...am masina,dar de 1 an si jumatate nu merge.daca as avea bani mi-as cumpara o masina ecologica,as merge cu vehicule care nu polueaza,dar nu-mi permit.in gradina folosesc ingrasaminte naturale ,nu-mi poluez mancarea dar trebuie sa ma hranesc si cu altceva care este poluat.angry angry angry ce folos este ca unii incearca sa faca bine daca majoritatea fac rau.deplang soarta noastra,a copiilor nostrii si a nepotilor nostrii.din cauza la ce mancam,la aerul pe care il respiram suntem pe fiecare zi tot mai bolnavi si mai irecuperabili.ne bucuram ca traim,ca a mai trecut o zi sau un an din viata noastra dar ce folos daca traim si respiram prost sinu facem ceva bine.ne falim ,ne laudam ,dar nu facem ceva bun,ceva care sa se vada,...sa simta copiii si nepotii nostri.te sarut si-ti multumesc ca ai postat acel material,...newclap newclap newclap
t-mihaela
Scris: Saturday, January 3, 2009 1:58 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Am vazut multe documentare apocaliptice despre viitorul omenirii,eu cred ca n-o sa fie placut dar o sa supravietuim, o sa ne adaptam si vom invata din greselile noastre.POate asta ne trebuie , vreo suta de ani in bezna ca sa pretuim lumina oare
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.