Intretinerea parchetului laminat lucios
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Thursday, July 24, 2014 5:53 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Voi cu ce spalati sau cum intretineti parchetul laminat lucios?

Noi am luat la copii un parchet laminat de 14mm, lucios, bambus si nu pot sa il sterg cu mopul si solutia de curatat parchet laminat pentru ca imi raman numai urme... Cray
dana_h
Scris: Thursday, July 24, 2014 6:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
eu am parchet laminat si super lucios de 14 mm,bambus in sufragerie si regret enorm ca l-am pus,e cel mai greu de intretinut si de curatat.in primul rand sunt excluse solutiile ce contin ceara,sunt cele mai pacatoase si lasa niste urme urate rau.eu reusesc cu Pronto cu masline,sau ceva de genul,nu folosesc mop,ci niste carpite pe care le-am luat din Italia,sunt super moi,pufoase si nu lasa scame.apoi mai am un spray tot de acolo care dupa ce spal cu Pronto si se usuca pulverizez pe parchet si sterg cu mop din acela patrat de la vileda(nu stiu cum ii spune).dar e foarte pacatos,ma trec mii de ape cand trebuie sa il curat.daca as putea da timpul inapoi nu as mai lua parchet din asta.
ada03
Scris: Thursday, July 24, 2014 7:33 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2014
Am vazut la o emisiune, pentru luciu se amesteca 3 parti de ulei de masline cu o parte zeama de lamaie, se agita si se foloseste ca un spray. Poti incerca, dar initial intr'un colt unde sa nu fie vizibil
Lilly of the valley
Scris: Thursday, July 24, 2014 9:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
ai incercat cu mop tip pva? se stoarce f bine tipul acesta de mop, practic ramane doar putin umed si nu lasa dire.
mirela74chris
Scris: Friday, July 25, 2014 12:41 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Eu sterg cu mop plat,invelisul e din microfibra.In apa pun pronto lemn curat.Storc bine inainte de a sterge.Dar cel mai indicat parchet e cel cu striatii.Se sterge mult mai bine.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.