Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Frica de dentist este patologica!Important este sa incerci sa treci peste. Si mie initial imi era frica, dar daca se foloseste anestezie nu e nici o problema. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Am fost si eu la dentist mi-a lucrat la carii am dat o gramada de bani si sint mai rau ca si inainte de a incepe sa lucreze .Inainte mincam nuci , mar , morcov , iar acum maninc numai pe o parte am o sensibilitate mare la rece , la cald si ma dor gingiile inca de la injectii Oare in cit timp trece ca m-am saturat .Acum imi pare rau ca nu am zis sa-mi omoare nervul la masele apoi sa le plombeze si nu stiu cit o sa ma tina asa Si toate astea imi dau o satre de agitatie ... |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Conteaza foarte mult cum lucreaza medicul stomatolog, dar mai conteaza si produsele stomatologice, ca de exemplu degeaba e bun stomatologul daca are produse mai slabute calitativ/ieftine, ca e degeaba munca lui. Intr-adevar si noi trebuie sa avem grija mai departe de dinti si sa ii intretinem cat putem de mult...ca sa nu ajungem la proteze de cand suntem tineri :)) |
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/3/2012 Mesaje: 34
| Cel mai important, cred eu, este sa ii invatam in primul rand pe copii de mici si isi ingrijeasca, constant, dintii si sa nu se teama de dentist. Iar asta o putem face noi, sau scoala si gradinita, daca avem noroc. Noi am avut noroc ca la gradinita sa fie invitati in fiecare an medici stomatologi care i-au invatat prin joaca multe despre dinti si ingrijirea lor. Si am vazut pe undeva pe Facebook ca si acum la acea gradinita copiii au parte de aceleasi oportunitati. Medici stomatologi, veterinari care ii invata sa iubeasca si sa ingrijeasca animalele de companie pe care si le doresc, sa inteleaga ca implica o responabilitate, ,etc... |