Intretinerea dintilor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ionut83
Scris: Thursday, September 20, 2012 11:59 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Intr-adevar igiena dentara are un rol important in mentinerea sanatatii organismului nostru. Din pacate in Romania igiena dentara nu este chiar atat de mare. Eu citesc pe net tot felul de articole despre mentinerea sanatatii dentare.
ionut83
Scris: Thursday, September 20, 2012 12:09 PM

Frica de dentist este patologica!Important este sa incerci sa treci peste. Si mie initial imi era frica, dar daca se foloseste anestezie nu e nici o problema.
endy
Scris: Wednesday, December 5, 2012 8:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Am fost si eu la dentist mi-a lucrat la carii am dat o gramada de bani si sint mai rau ca si inainte de a incepe sa lucreze .Inainte mincam nuci , mar , morcov , iar acum maninc numai pe o parte am o sensibilitate mare la rece , la cald si ma dor gingiile inca de la injectii Oare in cit timp trece ca m-am saturat .Acum imi pare rau ca nu am zis sa-mi omoare nervul la masele apoi sa le plombeze si nu stiu cit o sa ma tina asa Si toate astea imi dau o satre de agitatie ...
StefaniaM3
Scris: Monday, May 13, 2019 3:07 AM

Conteaza foarte mult cum lucreaza medicul stomatolog, dar mai conteaza si produsele stomatologice, ca de exemplu degeaba e bun stomatologul daca are produse mai slabute calitativ/ieftine, ca e degeaba munca lui. Intr-adevar si noi trebuie sa avem grija mai departe de dinti si sa ii intretinem cat putem de mult...ca sa nu ajungem la proteze de cand suntem tineri :))
mamadematei
Scris: Wednesday, July 31, 2019 6:54 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/3/2012
Cel mai important, cred eu, este sa ii invatam in primul rand pe copii de mici si isi ingrijeasca, constant, dintii si sa nu se teama de dentist. Iar asta o putem face noi, sau scoala si gradinita, daca avem noroc. Noi am avut noroc ca la gradinita sa fie invitati in fiecare an medici stomatologi care i-au invatat prin joaca multe despre dinti si ingrijirea lor. Si am vazut pe undeva pe Facebook ca si acum la acea gradinita copiii au parte de aceleasi oportunitati. Medici stomatologi, veterinari care ii invata sa iubeasca si sa ingrijeasca animalele de companie pe care si le doresc, sa inteleaga ca implica o responabilitate, ,etc...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.