Intretinere apartament camere - 1.000 euro pe an
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Wednesday, September 20, 2006 9:04 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Noi, pe perioada verii, platim la 4 camere (ma rog, au fost 4... dar ca sa va dati seama de suprafata), 3 persoane, cel mult 800.000 lei intretinere.

Asta iarna, in schimb, am platit pe luna ianuarie, cand o adusesem pe Alexia acasa si aveam efectiv sauna in apartament pentru ca sunt foaaaarte friguroasa 5.000.000 lei numai gazul. In rest cam 3mil.-3 mil jumate, plus intretinerea.
mihaela75
Scris: Wednesday, September 20, 2006 9:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Noi luam gazul de la rusi?Tin minte ca a fost un scandal acum doi ani ca din toate tarile care iau gaz de la rusi numai noi platim cel mai mult ca suntem mai prosti si mai corupti si nu putem stopa sutele de maini prin care trece gazul inainte de a ajunge in casa noastra.oare
misha
Scris: Wednesday, September 20, 2006 9:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Pai la ce facturi scrieti voi aici deja este intretinerea 1000euro/an, ce sa mai vina 2007...noi vara la ap cu 3 cam platim intretinerea 500.000, iar iarna in jur de 2.500.000-3.000.000...deci sa cred ca stam bine, nu?...atunci cate salarii minime sau medii (caci cam astea sunt mai frecvente) ii trebuie unui om ca sa plateasca intretinerea, celelalte datorii si sa mai si manance ...ca de imbracat nu se mai pune vorbauff
fdianamaria
Scris: Friday, September 22, 2006 5:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Noi stam se pare si mai bine...vara in jur de 500.000 lei intretinerea, iar iarna in jur de 1.500.000, maxim 2. Asta pentru ca ne-am obisnuit sa facem putina economie, adica in bucatarie si baie nu merge niciodata caloriferul iar in dormitor doar de seara pana dimineata.
Asta e valabil acum, la 2 camere, dar era la fel si la 3 camere (ca acolo una din camere, cea din mijloc, n-o incalzeam deloc aproape, pentru ca nu era nevoie...era caldut si asa). Va rog sa nu va imaginati ca inghetam de frig...pur si simplu avem grija cat putem sa nu risim banii. In plus, cred ca si blocul in sine conteaza. La aceeasi suprafata, alte blocuri platesc mai mult, dar sunt mai prost organizati (in sensul ca platesc mai mult femeia de servici, administratorul, cheltuielile gospodaresti etc)
mihaela75
Scris: Friday, September 22, 2006 6:00 PM
Nivel

cand ma gandesc ca taica-meu o sa ramana singur in 4 camere ...dar nici nu vrea sa vanda ca are amintiri de-o viata acolo,si nici eu nu vreu sa vanda "casa noastra".Acolo ne-am nascut noi copii, am crescut, acolo a murit mama, acolo am nascut-o pe Dia ...off.Cred ca chiar daca s-o face 2000 euro pe an tot nu accepta sa vanda.Il mai ajutam noi cum putem,un tata cu 5 copii mari cat casa nu ramane pe drumuri angel
fdianamaria
Scris: Friday, September 22, 2006 7:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
foarte frumos...dar ma intreb cum de din 5 copii, nici unul nu sta cu el?!?!? oare Off....curiozitatea asta !!! ras
mihaela75
Scris: Friday, September 22, 2006 7:46 PM
Nivel

am plecat toti la casele noastreras ma rog la D-zeu sa-si gaseasca o femeie de suflet sa imparta batranetileoare
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.