Nivel: Membru
Inregistrat: 6/30/2007 Mesaje: 34
| Buna,sunt intr-o dilema.Daca aveti cunostinte AJUTATI-MA,va rog! Vreau sa-mi schimb locul de munca prin renuntarea la concediu de ingrijire a copilului si renuntarea la vechiul loc de munca.As vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in acest caz? Mai am din concediu vre-o 8 luni si acum s-a ivit ocazia sa ma angajez.Stiti care ar fi pasii pe care trebuie sa-i urmez??? Si ar mai fi o chestie ,stiti cam care este salariu orientativ pe la CARRFOR???Astept raspunsuri de la voi,pupici,ciao |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Buna , si bun venit printe noi !!
Mai intai trebuie sa mergi la vechiul loc de munca sa iti faci cerere de revenire din CIC (crestere ingrijire copil) , apoi sa iti dai demisia , poate reusesti cu acordul partilor ca sa poti pleca cu ziua urmatoare , sa nu mai stai in preaviz. Apoi cand te duci sa te angajezi la noul loc de munca ptr cele 8 pe care le mai ai pana face piciul 2 ani , iti mai da statul in plus inca 1 mil ca ai inceput munca mai devreme . Salariul la Carrefour nu stiu exact cat e , stiu o casiera are in jur de vreo 6-7 mil , dar nu sunt sigura , doar din auzite ..... |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Am si eu o dilema: dupa terminare CIC nu am de gand sa ma intorc la vechiul loc de munca. Cum se procedeaza in acest caz? Trebuie sa-mi dau demisia? Sper ca nu e nevoie de preaviz,avand in vedere faptul ca in locul meu este cineva.
|
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Laura wrote:Am si eu o dilema: dupa terminare CIC nu am de gand sa ma intorc la vechiul loc de munca. Cum se procedeaza in acest caz? Trebuie sa-mi dau demisia? Sper ca nu e nevoie de preaviz,avand in vedere faptul ca in locul meu este cineva.
Daca "cadeti" de comun acord tu si angajatorul , poti sa iti dai demisia cu acordul partilor , adica sa nu mai fie nevoie sa stai in preaviz , insa daca angajatorul nu este de acord ......Conform legi , acea persoana care este pe pozitia ta , este data "la o parte " la intoarcerea ta din CIC . Angajatorul este obligat , sa iti dea inapoi postul avut inainte de intrare in cIC daca acesta mai exista (sunt cazuri in care se desfiinteaza postul si atunci este o alta treaba ) . |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Multumesc mult pentru raspuns! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| despre salariu tot asa scria si prin ziarele de la noi, doar ca mai au in plus bonusuri si alte facilitati, probabil bonuri, prime |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/30/2007 Mesaje: 34
| Multam fetelor de raspuns!M-am interesat si aveti dreptate ,trebuie sa-mi dau demisia dar cu o cerere facuta inainte pentru revenire.La Carrfour am fost la interviu ,am fost acceptata si incep serviciul pe data de 26 oct. cu un sal de 650 plus bonuri si alte prime pe parcurs.Imi convine in comparatie cu fostul loc de munca ciao |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Succes la noul loc de munca! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Iulia succes la noul loc de munca. |
|
|