Intrebari...raspunsuri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fdianamaria
Scris: Tuesday, May 6, 2008 8:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
La capitolul acestea sunt sigura ca sunt foarte multe intrebari pentru care nu neaparat trebuie deschis un alt subiect, dar care isi asteapta raspunsul pe aici.
Asadar, pentru noi toate, un loc unde putem intreba orice despre invatamantul primar.

Am sa incep chiar eu cu o problema la care nu i-am gasit inca raspuns: unde as putea gasi exemple de lectii (in principiu la limbi straine sau lb romana) unde sa gasesc si metode moderne de predare aplicate.

Mersi
miha76
Scris: Saturday, May 17, 2008 12:45 PM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2007
Iti recomand sit-ul www.didactic .ro Aici http://www.didactic.ro/discipline gasesti o gramada de lectii, proiecte, structurate pe discipline...insa nu toate sunt de calitate.Dar ai de unde alege...succes la cautat...pupici
miha76
Scris: Saturday, December 6, 2008 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2007
INTREBARI "FRUMOASE" PENTRU COPIII ISTETI

1.Ce e aceea din care
De tot iei creste mai mare ? (minciuna)

2.In care sticle nu putem pune lapte ? (in cele pline)

3.Ce-i lipseste omului bolnav? (sanatatea)

4.Cum imparti 3 mere la 4 copii in mod egal ? (tai fiecare mar in 4 parti egale)

5.Cum intra leii in sala de concert ? (in buzunar)

6.Cum imparti 5 paini la 3 oameni in mod egal ? (imparti fiecare paine in 3 parti egale)

7.Ce invata elevul din clasa I in prima zi de scoala ? (drumul pana la scoala)

8.Ce se afla intre gard si drum ? (si)

9.Pe care copac se asaza o vrabie cand ploua ? (pe unul ud)

10Ce cantitate de pamant se afla intr-o groapa de un metru cub ? (groapa este goala)

11.Cum scoti o palarie care a cazut in fantana ? (uda)

12.Cati iezi a mancat vulpea in povestea ,,Capra cu 3 iezi,,? (nici unul)

13.Turistii romani au un accident in Ungaria.Unde sunt ingropati supravietuitorii?
(nicaieri,deoarece ei traiesc)

14.Cine miauna si nu-i pisica ? (pisoiul)
delfinasa
Scris: Friday, September 24, 2010 9:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mihaela, cool te astept sa ne mai dai idei...tare ne plac si noua ghicitorile si intrebarile-capcana angel.
marivic
Scris: Tuesday, February 8, 2011 7:30 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Se apropie cu pasi repezi,martisorul.Cele care aveti baieti la scoala,mai mici,spuneti-mi de martisor le-ati cumparat ca sa ofere tot martisoare sau altceva?Eu una am vazut ca anul trecut la gradinita fetitele nu prea le purtau,...si nu as mai arunca banii pe asa ceva anul acesta,ci mai degraba as lua pt.fetitele din clasa lui Victor ceva de prins parul ......elastice,clamute,cordelute,legate cu un snurulet de martisor.Ce parere aveti?O fi bine?Ati cumparat si altceva in afara de traditionalele martisoare.Unele sunt groaznic de urate,chiar fara nici un gust iar pe de alta parte nu le poarta. scratch scratch scratch
cry2000
Scris: Tuesday, February 8, 2011 8:39 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2010
Ai dreptate Marivic,acum fetele nu mai poarta martisorul.Baiatul meu de mai multi ani le da la fete altceva,de exemplu anul trecut le-a dat cate o floare legata cu simbolicul snur.Au fost foarte incantate.Este bine si la ce te-ai gandit tu avand in vedere ca el este mai mic.pupici
marivic
Scris: Tuesday, February 8, 2011 9:01 PM
Nivel

mersi,crythumright hearts
Katrina
Scris: Tuesday, February 8, 2011 9:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
La mine in zona inca se mai poarta martisoarele.
Anul trecut am pregatit, impreuna cu baiatul, martisoare pentru toti colegii din clasa(la noi si baietii poarta martisoare).Anul acesta am facut deja pentru fetite martisoare crosetate si pentru baieti mai vedem.
Am observat ,ca anul trecut erau la moda printre fetitele mai mari,bratarile martisor.
marivic
Scris: Wednesday, February 9, 2011 8:36 AM
Nivel

mersi,Katrinapupici de idee.Cred ca am sa combin in acest an la clasa lui Victor,are decat 8 fete,bratari martisor si seturi de prins parul.La cele care au parul mai lung o sa le luam accesorii de prins parul.hearts
Katrina
Scris: Wednesday, February 9, 2011 9:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Marivichearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.