Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| ok, am gasit, de fapt o canta Sinead O'Connor si Conjure One iar melodia intradevar se numeste Tears from the moon
merci mult |
|

| ok, hai k mai intreb atunci ceva...
cine stie cum se numeste melodia din publicitatea la Jacobs, cea cu magazinul anticariat? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| ira_tgr wrote:ok, am gasit, de fapt o canta Sinead O'Connor si Conjure One iar melodia intradevar se numeste Tears from the moon
merci mult
e conjure one cu Sinead O` Connor, vocea ei e inconfundabila, mai ales accentul irish. Confuzia e de la S. O`Connor. Sinead e inconfundabila |
|

| ira_tgr wrote:ok, hai k mai intreb atunci ceva... cine stie cum se numeste melodia din publicitatea la Jacobs, cea cu magazinul anticariat?
greu de spun, google poate stie! kraft nu stiu ce agentie a folosit. |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Intrebare: voi ati auzit de lucru la domiciliu? La ce se refera? Ati facut vreodata? Cat se plateste? Unde pot afla despre asa ceva? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| fdianamaria wrote:Intrebare: voi ati auzit de lucru la domiciliu? La ce se refera? Ati facut vreodata? Cat se plateste? Unde pot afla despre asa ceva? mama mea a lucrat anul trecut.e lucru de mana.ea cosea ceva margele pe pantaloni.se plateste la cat faci.nu mai stiu exact cum a fost platita,dar dca te intereseaza,pot sa o intreb |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Lucru la domiciliu se practica in foarte multe domenii !
Contabilitate , informatica ( data entry ) , Asistenta computer ( IT ) , desen tehnic, proiecte diferite , etc ..... Apoi e munca de mana ( tricotat , diferite colaje, planse , artizanat ) etc . Sunt muuulte chestii ! |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| intrebam si noi:in familia noastra mare a celor 7 PITICI cine este din zona noastra, adica braila, galati (leut parca?) etc? |
|

| anul trecut era un topic cu "ce ar trebui sa faci/nu faci de craciun" sau nu mai stiu cum era, cu obiceiuri de craiun, mai stie cineva cum se numea?
mercik |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Fac apel la voi intr-o problema...de suflet M-am indragostit nebuneste de un CD de muzica popolara (nu radeti de mine !!! ) si nu il gasesc nicaieri. Daca are cineva si mi-l poate copia si mie (pe bani, desigur!!), as fi foarte fericita. E vorba de Irina si Fuego Valurile vietii
Mersi mult de tot !!!! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Cautam, cautam si rezolvam.
Daca nu ma insel e CD-ul pe care i-l puneam lui Tudorel cand avea doar o saptamana sau doua, asa urla, offf, offf, dar domnii astia doi il linisteau oarecum. Caut si iti raspund.
Nu, cred ca vorbesc despre un alt album de-al lor, dar tot caut. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| fdianamaria wrote:Fac apel la voi intr-o problema...de suflet  M-am indragostit nebuneste de un CD de muzica popolara (nu radeti de mine !!! ) si nu il gasesc nicaieri. Daca are cineva si mi-l poate copia si mie (pe bani, desigur!!), as fi foarte fericita. E vorba de Irina si Fuego Valurile vietiiMersi mult de tot !!!! Pana il gasesti de cumparat asculta-l aici. E doar cantecul Valurile vietii, dar poate mai gasesti si alte melodii de pe acel album si poate reusesti sa ti le inregistrezi in calculator. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Am eu albumul intreg. Cand vrei, te astept pe mess si ti-l dau! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Fetelor,am si eu o intrbare.Vreau si eu filmul "MARIA SI MIRABELA IN TRANZISTORIA"daca va mai amintiti.Cine stie un magazin online sa pot cumpara DVD-eul.Va rog mult.Vreau filmul asta neaparat ca-i o splendoare.Va rog ajutati-ma dac stiti ceva |
|

| Rody, daca o sa astepti cateva zile poate il gasesc pe retea si ti-l trimit pe mess. Rabdare doar |
|
|