Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Cris-DL wrote:Bereea, scuze ca ma bag, dar nu trebuie sa te simti ofensata; yo)ioana2011, doar a intrebat, pentru ca e plin netul cu problema asta... puteai sa-i explici matematic si gata; asa-i dadeai peste nas , cum se spune. Nu te mai enerva asa de repede
Cris, m-am enervat tocmai pentru ca si-a permis sa intrebe.Daca ea face copia/paste , nu inseamna ca toata lumea face ca ea.Rezolvarea e super simpla.Basta sa vezi numarul imediat urmator care indeplineste conditia ceruta(si nu e mare filosofie), sa faci diferenta si o simpla impartire. |
|
| Daca un bilion vine dupa un milion, iar un trilion vine dupa un bilion, ce numar urmeaza dupa un trilion? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 21
| bereea wrote:Daca un bilion vine dupa un milion, iar un trilion vine dupa un bilion, ce numar urmeaza dupa un trilion? quatralion...nu stiu...is batuta in cap.ma duc sa bea o cafea sa-mi revin |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| un trilion unu ?
|
|
| mamibogdan wrote:un trilion unu ?
corect mami |
|
| Bereea,
Pe un gard sunt 8 vrabiute, vanatorul impusca 1, cate vrabiute raman pe gard?
dar alta nu-mi vine acum in minte
|
|
| O
|
|
Inregistrat: 12/7/2012 Mesaje: 26
| Niciuna, fiindca s-au speriat si au 'fugit' toate . |
|
| Corect, Bereea !
|
|
Inregistrat: 1/10/2011 Mesaje: 45
| bereea wrote:
Cris, m-am enervat tocmai pentru ca si-a permis sa intrebe.Daca ea face copia/paste , nu inseamna ca toata lumea face ca ea.Rezolvarea e super simpla.Basta sa vezi numarul imediat urmator care indeplineste conditia ceruta(si nu e mare filosofie), sa faci diferenta si o simpla impartire.
pfff...chiar imi cer scuze de starea provocata. nu a fost cu rea intentie si nici nu am raportat cu modul meu de a rezolva problemele. pursisimplu am pus o intrebare, eu le cam stiu pe toate de cand citesc intrebarea..ca pe toate leam gasit la un moment data postate pe facebook. acum am vazut discutia si imi cer scuze!! |
|
Inregistrat: 2/16/2013 Mesaje: 1
| daca 20 de oua fierb in 4 minute, in cat timp fierb 10 oua? |
|
Inregistrat: 10/10/2013 Mesaje: 1
| intr-un prun sunt prune sub prun nu sunt prune,scutur prunul:in prun nu sunt prune,sub prun nu sunt prune.cate prune au fost in prun?
|
|
| 2
Cunosc problema asta de cand aveam 12ani |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| bereea wrote:2 Cunosc problema asta de cand aveam 12ani
?????eu nu inteleg... |
|
| E vorba de singular si plural. In prun sunt prune -plural , scutur prunul si in prun nu sunt prune - e doar o pruna (singular ) / jos nu sunt prune - e o pruna deci iar singular. Concluzia : in prun erau 2 prune.
Problema aceasta ne-a spus-o bunicul meu mei si verisorilor mei sa vada cat suntem de isteti.Eu am rezolvat-o
Edit: in graba mea si datorita faptului ca o cunosteam n-am citit- o bine. Problema e scrisa gresit :in prun sunt prune, jos nu sunt prune. Scutur prunul. Jos nu sunt prune, in prun nu sunt. Cate prune au fost in prun. |
|
|