Nivel: Membru
Inregistrat: 5/2/2012 Mesaje: 6
| Byyya wrote:
icetxxx trebuie sa raspunzi la intrebare pusa de bibiii si apoi poti pune si tu o intrebare
Apreciez k vrei sa ma corectezi ..dar eram sigur pe raspunsul meu ...
Si nu vreu sa va inchid jocul ...ashadar dak aveti nevoie de indicii puteti sa cereti ... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ce dezordine si nebunie pe aici.Nimeni nu-si mai asteapta randul.Imi dau seama ca sunteti niste fetite care nu au altceva de facut, dar totusi... |
|
| icetxxx wrote:
si sperind k e bun rsp uitati ghicitoarea mea ...
stiam k e bun si a mai facut cinva asha care era sigur pe raspuns si nu s-a facut atita tam-tam
incerca cineva un raspuns sau e prea greu si vreti sa revenit la gainile care fac oua pe marte...
|
|
Inregistrat: 12/26/2011 Mesaje: 46
| Din cate am vazut trebuie sa pun urmatoare intrebare care suna cam asa:."Tatal cu fiul merg cu masina si fac accident, in urma acestuia tatal moare, iar fiul este dus de urgenta la spital. Pe masa de operatie chirurgul spune: Nu pot sa il operez , deoarece este fiul meu. Cine este chirurgul?" |
|
| mama copilului... |
|
Inregistrat: 12/26/2011 Mesaje: 46
| |
|
| la prima mea intrebare nu s-a mai raspuns ....dar in fine ...
sa incercam una mai usoara ...
Un sofer conducea cu 53 km/h si trece pe langa 2 masini care mergeau cu 58km/h. El ia amenda. De ce a luat amenda? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cele doua masini care circulau cu 58km/h erau de politie si/sau il urmareau? Zic si eu... |
|
| icetxxx wrote:la prima mea intrebare nu s-a mai raspuns ....dar in fine ...
sa incercam una mai usoara ...
Un sofer conducea cu 53 km/h si trece pe langa 2 masini care mergeau cu 58km/h. El ia amenda. De ce a luat amenda?
celelalte doua masini circulau in sens invers si nu le-a prins radarul. |
|
| bereea wrote:
celelalte doua masini circulau in sens invers si nu le-a prins radarul.
acceptabil ...defapt masina care meagea mai incet circula pe contrasens de aia a luat amenda
rindul tau.... |
|
Inregistrat: 5/7/2012 Mesaje: 1
| ce numar trebuie scazut din inpartitul lui 7 pentru a obtine indoitul lui 8?raspuns rapid! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| laura mandache wrote:ce numar trebuie scazut din inpartitul lui 7 pentru a obtine indoitul lui 8?raspuns rapid!
Acum e randul lui Bereea sa puna o intrebare.Daca raspunzi corect la ea,poti pune TU o intrebare... |
|
| Aseara prietena mea imi spune:"Azi am fost pe doua contionente si , totusi, n-am iesit din oras".Cum e posibil? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Se plimba prin Istanbul
|
|
| corect |
|
|