Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| dana_na wrote:Un tip este condamnat la moarte.Are de ales intre 3 camere : Prima este cuprinsa de flacari, in a doua 5 lei infometati care n-au mancat de 1 an iar in cea de a treia camera sunt 5 mercenari cu pustile incarcate.
Ce camera alege sa fie mai bine pentru el?
A doua camera...Daca leii nu au mai mancat de 1 an inseamnaca sunt morti,nu? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/5/2011 Mesaje: 428
| |
|
|  Intr-un balon se afla 5 oameni: "tu" (care vrei sa raspunzi), un psiholog, un tehnician, un medic si un geograf.La un momendat, balonul e pe punctul de a cadea.Arunci greutatile din balon dar nu e de ajuns si trebuie sa alegi unul dintre ei ca sa-l arunci.... Pe care-l alegi?
VREAU RASPUNS SI EXPLICATIE.
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2012 Mesaje: 9
| Deci...il aruncam pe ala mai gras :)) dar, sa ne rugam sa fie psihologu' ala mai gras deoarece: Ai nevoie de tehnician in caz ca se mai strica ceva la balon, Ai nevoie de medic in caz ca se raneste cineva, Ai nevoie de geograf in caz ca va rataciti Sper ca asta era |
|
| Haideti si cu alte raspunsuri sau macar zicetimi daca e buna logica mea:)) |
|
| zeko9509 wrote:Deci...il aruncam pe ala mai gras :)) dar, sa ne rugam sa fie psihologu' ala mai gras deoarece: Ai nevoie de tehnician in caz ca se mai strica ceva la balon, Ai nevoie de medic in caz ca se raneste cineva, Ai nevoie de geograf in caz ca va rataciti Sper ca asta era
Corect! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| ca sa nu va plictisiti,va pun eu una:
Poezie
Pe drumul de costisa Ce duce la Predeal Ion privea spre vale, Iar Nae înspre deal.
Pe Valea Timisului primul Cu mult nesat scruta, Iar celalalt la Cioplea Privelistea-admira.
Fara a-ntoarce capul Ion lui Nae-i zice: - De ce zâmbesti amice? Cum a stiut Ionica ca Nae chiar zâmbise?
|
|
| Scuzati de intarzire puteti raspunde si la intrebarea lui bereea ceva simplu deci atentie esti sofer de autobuz calculati cu atentie numerele de mai jos in prima statie urca 12 pasageri in a doua coboara 3 si urca 4 in a treia coboara 4 si urca 2 in a patra coboara 5 si urca 6 in a cincia coboara 4 si urca 1 in a sasea cnboara 2 si urca 6 iar in ulima statie coboara 1 si urca 12 toti acesti pasageri au avut parte de un accident cumplit. cati ani a avut soferul? |
|

| Daca eu sunt soferul, are varsta mea. 40. Pentru intrebarea Bereei: cei doi stateau unul cu fata la celalalt? (cred, din moment ce nu a intors capul). |
|
| dana_na wrote:Daca eu sunt soferul, are varsta mea. 40. Pentru intrebarea Bereei: cei doi stateau unul cu fata la celalalt? (cred, din moment ce nu a intors capul).
Corect !!
Hai bereea... zii daca a raspuns bine la intrebarea ta :-" |
|

| zeko9509 wrote:Deci...il aruncam pe ala mai gras :)) Raspunsul asta mi-a placut. Presupun ca e randul meu.
Un tip intra intr-un restaurant si cere o cafea neagra si un plic de zahar. Pune zaharul in cafea , dar la un moment dat gaseste o musca in cafea. Cheama chelnerul si ii cere sa ii aduca alta cafea. Chelnerul vine cu alta cafea, dar tipul isi da seama rapid ca chelnerul doar a scos musca, dar a adus aceeasi cafea. Cum si-a dat seama? |
|

| pentru ca cafeaua era indulcita |
|
| dana_na wrote: Raspunsul asta mi-a placut. Mersi
|
|

| Bereea, |
|

| Mihai are doi frati:Cristi si Dan, care, insa, nu sunt rude intre ei.Cum explicati lucrul acesta? |
|
|