|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Raspunsul era "anul", dar daca stau si ma gandesc merg bine si raspunsurile tale! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/7/2015 Mesaje: 2
| Daca inchizi fereastra,iesi afara? |
Inregistrat: 1/7/2015 Mesaje: 2
| Pai,da,pentru ca este fereastra de la calculator. |
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 4
| ntrun stejar sunt 4 krengi,pe fiekare kreanga sunt 3 mere,in fiekare mar sunt 5 viermi,kiti viermi sunt in total?
|
Inregistrat: 3/27/2015 Mesaje: 1
| Intr-un stejar nu se fac mere |
Inregistrat: 11/28/2016 Mesaje: 10
| Am si eu o intrebare capcana : Un barbat este codamnat la moarte . Are de ales 3 camere de tortura : -prima camera era cuprinsa de flacari -in a doua camera se aflau trei lei infometati care nu au mancat de un an -in cea de treia camera se afla 5 criminali , pregatiti sa-l impuste de indata ce intra pe usa .Ce camera ar trebui sa aleaga? |
| Intrebare capcana : Mama Deliei are 6 fiice. Ea le-a numit astfel :Prima . A Doua , A Treia , A Patra si A Cincea . Cum o cheama pe a sasea? |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/27/2016 Mesaje: 148
| Tania Maria wrote:Intrebare capcana : Mama Deliei are 6 fiice. Ea le-a numit astfel :Prima . A Doua , A Treia , A Patra si A Cincea . Cum o cheama pe a sasea?
Delia :) |
|
| o fost usoara asta.. dar aia cu camerele de tortura cine stie sa raspunda? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Tania Maria wrote:Am si eu o intrebare capcana : Un barbat este codamnat la moarte . Are de ales 3 camere de tortura : -prima camera era cuprinsa de flacari -in a doua camera se aflau trei lei infometati care nu au mancat de un an -in cea de treia camera se afla 5 criminali , pregatiti sa-l impuste de indata ce intra pe usa .Ce camera ar trebui sa aleaga?
A treia, e cea mai rapida si fara chinuri moarte. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| A doua si scapa, leii au murit daca nu au mancat de un an |
|
| de unde ai stiut raspunsul , Miriam? cred ca de pe net |
|
| Si al tau e bun bulibuli ca nu moare chinuit totusi , dar am luato de pe net si scria ca a doua camera. |
|
| intrebare capcana : Ce e mic alb are aripioare si suge sangele femeilor / e cam amuzanta ...... |
|
| raspunsul e cam aiurit |
|
|