intrebari sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela96
Scris: Wednesday, March 9, 2016 12:19 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/9/2016
am si eu o intrebare se poate intapla ceva daca anu trecut in august am facut chiuretaj si in decembrie am ramas din nou insarcinata?
andy07
Scris: Wednesday, March 9, 2016 12:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2015
la ce te referi? ce sa se intample? s-a intamplat ceva bun, ai ramas insarcinata, deja ai cam 12 saptamani de sarcina daca ai ramas in decembrie. trebuie sa faci controalele periodice la medicul tau ginecolog sa iti supravegheze sarcina.
deci sarcina usoara cu bebe sanatos si nascut la termen!
Mihaela96
Scris: Wednesday, March 9, 2016 5:32 PM
Nivel

iti multumesc din suflet .ma refer ca se poate sa o pierd din nou?
andy07
Scris: Wednesday, March 9, 2016 5:46 PM
Nivel

Mihaela96 wrote:
iti multumesc din suflet .ma refer ca se poate sa o pierd din nou?

Ei, nu, Doamne fereste, uterul isi revine relativ repede dupa chiuretaj si daca a prins sarcina inseamna ca s-a recuperat complet. Nu mai sta cu stresul asta!
Daca ai simptome ingrijiratoare sa nu eziti sa iei legatura cu medicul care se ocupa de tine si sa ii spui tot ce te preocupa.
Mihaela96
Scris: Wednesday, March 9, 2016 5:59 PM
Nivel

nu nu am nici un motiv de ingrijorare .numai ca nu imi mai este rau si inca nu se cunoaste burtica.si uneori parca ma inteapa ceva in burta .e normal?
andy07
Scris: Wednesday, March 9, 2016 7:39 PM
Nivel

Mihaela96
Scris: Thursday, March 10, 2016 10:35 AM
Nivel

ok multumesc
Inna25
Scris: Sunday, January 13, 2019 9:13 PM
Nivel

Inregistrat: 1/13/2019
uff Buna ma numesc inna...am 38 de saptamâni ?i 3 zile....in ultima perioada am avut contrac?ii foarte dureroase ,neregulate ?i nu dispar daca îmi schimb pozi?ia ....am stari de grea?a dar nu tot timpul,arsuri pe gât ?i ieri am observat nevoia de a face treaba mare(eu care am probleme foarte mari cu lucrul asta) oare sa merg la spital ? In plus am o scurgere alba foarte cremoasa ?i nu mai zic ca mi se umeze?te lenjeria foarte rau
Ilinca003
Scris: Sunday, January 13, 2019 9:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/5/2018
Inna25 wrote:
uff Buna ma numesc inna...am 38 de saptamâni ?i 3 zile....in ultima perioada am avut contrac?ii foarte dureroase ,neregulate ?i nu dispar daca îmi schimb pozi?ia ....am stari de grea?a dar nu tot timpul,arsuri pe gât ?i ieri am observat nevoia de a face treaba mare(eu care am probleme foarte mari cu lucrul asta) oare sa merg la spital ? In plus am o scurgere alba foarte cremoasa ?i nu mai zic ca mi se umeze?te lenjeria foarte rau

eu as zice sa te duci la spital tinand cont ca deja ai 38 de sapt...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.