Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| la ce te referi? ce sa se intample? s-a intamplat ceva bun, ai ramas insarcinata, deja ai cam 12 saptamani de sarcina daca ai ramas in decembrie. trebuie sa faci controalele periodice la medicul tau ginecolog sa iti supravegheze sarcina. deci sarcina usoara cu bebe sanatos si nascut la termen! |

| Mihaela96 wrote:iti multumesc din suflet .ma refer ca se poate sa o pierd din nou?
Ei, nu, Doamne fereste, uterul isi revine relativ repede dupa chiuretaj si daca a prins sarcina inseamna ca s-a recuperat complet. Nu mai sta cu stresul asta! Daca ai simptome ingrijiratoare sa nu eziti sa iei legatura cu medicul care se ocupa de tine si sa ii spui tot ce te preocupa. |

| e normal ce simti. uite aici un topic unde sunt gravidutele cu care poti sa vorbesti, sa le intrebi orice doresti, ele au mai multe cunostinte despre sarcina
http://forum.7p.ro/gravidutzele-noastre-dragi---34.aspx?g=posts&t=17513&p=57 |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/13/2019 Mesaje: 1
| Buna ma numesc inna...am 38 de saptamâni ?i 3 zile....in ultima perioada am avut contrac?ii foarte dureroase ,neregulate ?i nu dispar daca îmi schimb pozi?ia ....am stari de grea?a dar nu tot timpul,arsuri pe gât ?i ieri am observat nevoia de a face treaba mare(eu care am probleme foarte mari cu lucrul asta) oare sa merg la spital ? In plus am o scurgere alba foarte cremoasa ?i nu mai zic ca mi se umeze?te lenjeria foarte rau |