INTREBARI din domeniu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
miriam
Scris: Thursday, June 11, 2015 2:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Si eu sant dezamagita de tigaie cu ceramica, delimano mi-am luat si eu, sustin ce a-ti scris si voi, se prinde si se curata greu, trebuie sa dau cu sarma de multe ori.
Asa ca tot la cea clasica raman, cred ca este din fonta.
ingerash
Scris: Thursday, June 11, 2015 6:19 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Am de fonta,ceva de genu` .... am preparat peste(somon),piept de pui,ardei copti,sant multumita
miriam
Scris: Thursday, June 11, 2015 8:12 PM
Nivel

O alta dezamagire a fost cutitul ceramic, taia bine dar prima data cand l-am scapat s-a spart.
Eileen
Scris: Friday, June 12, 2015 9:14 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
miriam wrote:
O alta dezamagire a fost cutitul ceramic, taia bine dar prima data cand l-am scapat s-a spart.

Miriam si eu cand le vedeam imi faceau cu ochiul, dar sotul mi-a zis sa stau cuminte ca il sparg imediat hohot hohot

Multumesc tare mult de info legate de tigaie , am renuntat la ideea delimano gril de ceramica , nu se merita la ce pret are !!!

Am sa ma uit dupa ceva cum ai pus tu , ingerash , dar de asta mi-e frica sa nu scoata prea mult fum. Am avut ceva de genul , de tefon, m-a tinut ceva ani , dar scoatea fum si aia, la greu ras ras
bereea
Scris: Friday, June 12, 2015 9:20 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Tigaia de fonda - aia grea buna de aruncat dupa sot la suparareLol - nu scoate fum cand se coc legume.La carne mie imi scoate ceva mai mult fum doar la cea de porc pentru ca se lasa grasime. In schimb pentru carnea de pui si peste e ok. Cu o hota buna se rezolva.
ingerash
Scris: Friday, June 12, 2015 1:36 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Eileen,recomand.Se curata/spala usor.

bereea wrote:
Tigaia de fonda - aia grea buna de aruncat dupa sot la suparareLol - nu scoate fum cand se coc legume.La carne mie imi scoate ceva mai mult fum doar la cea de porc pentru ca se lasa grasime. In schimb pentru carnea de pui si peste e ok. Cu o hota buna se rezolva.

Haha Big Laugh nu da cu tigaia!E chiar grea....mie imi place si da,la carne scoate putin fum dar este hota care isi face datoria.Carnea o prefer preparata la grill sau cuptor.
miriam
Scris: Friday, June 12, 2015 1:56 PM
Nivel

Eileen wrote:

Miriam si eu cand le vedeam imi faceau cu ochiul, dar sotul mi-a zis sa stau cuminte ca il sparg imediat hohot hohot

Si al meu a spus la fel, dar am profitat de poftele din sarcina de acum 2 ani, asa ca nu a mai putut refuzaHilar
Eileen
Scris: Saturday, June 13, 2015 7:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
miriam wrote:

Si al meu a spus la fel, dar am profitat de poftele din sarcina de acum 2 ani, asa ca nu a mai putut refuzaHilar

In sarcina ai avut pofta de cutit?? ...nah ca nu stiam ca sunt si de astea ... NuStiu NuStiu hohot hohot
Eu mi-am luat de la thomas cand a fost promotie mai demult , si sunt multumita , imi place si ca sunt facute dintr-o bucata , nu au maner alcool alcool
bereea
Scris: Thursday, October 22, 2015 1:29 PM
Nivel

Fetelor, am niste fleica de mistret si nu prea stiu cum s-o gatesc.Ceva idei?
sousourel
Scris: Saturday, October 24, 2015 10:36 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Probabil ca intai se pune la marinat. Apoi cred ca merge la cuptor. Sau poate tocata?
Cera
Scris: Monday, October 26, 2015 1:57 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/3/2013
Marinata, cel putin 24 de ore cu vin rosu si muuulte mirodenii (enibahar, dafin si cimbru - de baza) , apoi la cuptor, acoperit initial, o ora si appoi descoperit inca o ora, timp in care se stropeste cu sucul din tava si se itnoarce de pe o parte pe alta. Important: nu se inteapa si se mananca dupa ce a fost lasata la odihnit un sfert de ora, timp in care se incorporeaza sucurile din tava. Pofta buna!
bereea
Scris: Monday, October 26, 2015 2:37 PM
Nivel

Cera wrote:
Marinata, cel putin 24 de ore cu vin rosu si muuulte mirodenii (enibahar, dafin si cimbru - de baza) , apoi la cuptor, acoperit initial, o ora si appoi descoperit inca o ora, timp in care se stropeste cu sucul din tava si se itnoarce de pe o parte pe alta. Important: nu se inteapa si se mananca dupa ce a fost lasata la odihnit un sfert de ora, timp in care se incorporeaza sucurile din tava. Pofta buna!

multumesc, Cera!

Intre timp am telefonat vanatorului care mi-a dat carnea si mi-a spus ca daca vreau sa-i pastrez gustul sa nu o marinez mai mult de o ora.
bereea
Scris: Sunday, November 13, 2016 5:41 PM
Nivel

Am gasit de cumparat gutui si mi s-a facut o pofta incredibila de dulceata. Doar ca habar n-am cum sa o fac. Aveti ceva retete probate? As vrea sa adaug si lamaie si nuci daca e posibil.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.