INTREBARI din domeniu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Wednesday, December 22, 2010 9:23 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mesaje: 20813
Mirela multumesc !computerlove
Danab super reteta!
danab
Scris: Wednesday, December 22, 2010 9:26 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Mesaje: 5519
bereea wrote:
danab, multumesc...doar ca eu n-am bors.Pot inlocui cu apa minerala?

Cu suc de lamaie sau clasicul helas.
eu fac azi fursecuri, am sa incerc mai multe retete, ca tb sa le iau pachet la bunici, unde mergem de sarbatori.
cry2000
Scris: Wednesday, December 22, 2010 3:11 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2010
Mesaje: 1515
bereea wrote:
Pai, la tortul de zahar ars nu poti pune nici o crema , poti doar sa-l invelesti in frisca.Daca nu va place mai bine il lasi asa.
Tortul de mere, din cate stiu eu, tot in frisca merge invelit.
Sincer, nu stiu cum as putea sa te ajut.Sau, daca vrei tort de mere, fa pandispan, insiropeaza-l bine, pune crema de vanilie, apoi felite de mere fierte ca pentru compot si scurse bine.


Multumesc,saru'mana pupici
Mela
Scris: Thursday, December 30, 2010 1:38 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Mesaje: 13514
cum se pregateste mousse de lamaie pentru tort?
bereea
Scris: Thursday, December 30, 2010 1:54 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22797
Eu folosesc urmatoarea reteta:2 oua intregi ,4 lg zahar,sucul de la o lamaie ,150 ml frisca .
-ouale impreuna cu zaharul si sucul de lamaie le-am pus pe abur si am mestecat bine pana s-au ingrosat ,apoi am dat deoparte si am lasat la racit .
Frisca batuta am amestecat-o cu crema rece cu mixerul.Nu trebuie amestecata foarte tare ca se ingroase repede ,daca se pare ca e prea groasa,mai pui suc de lamaie si amesteci cu lg.
Mela
Scris: Thursday, December 30, 2010 2:00 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Mesaje: 13514
nu pare greu de facut...o s-o incerc,sper sa-mi si iasa ras
multumesc de raspuns pupici
bereea
Scris: Thursday, December 30, 2010 2:11 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22797
nu are cum sa nu-ti iasa, dar atentie la lamaie.Pune jumatate si apoi gusta sa nu fie prea acra.Nu se foloseste gelatina.
Maria & Mario
Scris: Wednesday, February 2, 2011 8:16 AM
Avatar
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 9883
Multumesc mult !!!! Vineri facem ! dance

Era pentru topicul de cornulete ! ras
bereea
Scris: Wednesday, February 2, 2011 8:22 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22797
spor la facut cornulete!cool
roxinthya
Scris: Saturday, July 16, 2011 3:28 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Mesaje: 7238
fetelor n-am gasit niciun topic dar daca puteti sa ma ajutati si pe mine cum se fac galustele pentru supa ?
multumesc!
delfinasa
Scris: Saturday, July 16, 2011 3:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 6852
1 ou, o ceasca cu gris, sare, putin ulei/unt topit, optional patrunjel tocat

Bati oul ca la omleta, incorporezi restul si lasi 10-20 min sa se umfle, sa nu fie lichida deloc compozitia ci pasta spre taricica. Vezi si tu, daca mai trebuie gris, mai adaugi putin. Daca vrei multe galusti, mai poti pune un ou si adauga gris suplimentar in ploaie si lasat pana la consistenta de care ti-am zis. Iei compozitie cu lingurita/lingura si rastorni usor in supa si lasi sa fiarba cu totul pana devin pufoase -se si maresc cam dublu (la inceput o sa se scufunde, apoi se ridica singure la suprafata).
roxinthya
Scris: Saturday, July 16, 2011 4:03 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Mesaje: 7238
merci delfi! pupici pupici computerlove computerlove m-ai scos din mare impas ca mi-a cerut sotul sa-i duc la spital supa cu galusti si eu cu chestiile de finete din bucatarie sunt cam paralela alcool alcool
roxinthya
Scris: Saturday, July 16, 2011 5:00 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Mesaje: 7238
delfi le-am terminat!
au iesit o minunatie si sunt foarte pufoase!
multumesc inca o data!:018:
Fluturas
Scris: Monday, July 18, 2011 12:53 AM
Avatar
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Mesaje: 9778
eu fac numai din ou si gris.am auzit si de varianta ca e bine sa lasi sa se umfle,dar si ca trebuie introdus in supa imediat dupa ce prepari.eu le fac cand fierbe deja supa si le bag in supa direct cu lingura.
mikaela
Scris: Thursday, October 20, 2011 9:09 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Mesaje: 2334
Fetelor, cine are o reteta incercata de macaron sau prajitura Laduree?? Fetele de prin Franta poate ma ajutati, va rog mult??
E un deliciu de prajiturica, ceva absolut deosebit essen
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.