Intrebari despre bebe mic
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adinandreea
Scris: Saturday, August 21, 2021 11:32 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/13/2018
Buna ziua dragi mamici!
Sunt o mamica fericita a unei fetite de 3 lunite jumatate.
Va rog frumos sa imi spuneti si mie cate kg aveau bebelusii vostri la 3 luni si cat mancau la o masa??Stiu ca fiecare bebelus e diferit.
A mea avea 5,500kg ,doctorul a spus ca e ok,dar mnah…ca orice mamica incepatoare.
Alta problema ar fi ca atunci cand vine ora mesei ,ma ia groaza.
Imi mananca foarte prost.Rar cand imi mananca 150-170 ml.
Mananca pana in 120 din prima si apoi circ iar noaptea imi mananca undeva la 70-80 ml:(((.Toata lumea spune sa o las in pace dar mie mi se pare firava:((Coliceii au disparut de la 6 sapt,reflux nu avem.
Este vesela ,activa dar mancatul e o teroare.Este hranita cu lp exclusiv.Cum sa o fac sa manance mai mult.Multumesc anticipat!
Mihaelaalin
Scris: Saturday, August 21, 2021 4:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Buna scrie in căsuța mămicilor începătoare acolo o sa îți răspundă fetele
Zee
Scris: Wednesday, November 10, 2021 11:45 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Adinandreea wrote:
Buna ziua dragi mamici!
Sunt o mamica fericita a unei fetite de 3 lunite jumatate.
Va rog frumos sa imi spuneti si mie cate kg aveau bebelusii vostri la 3 luni si cat mancau la o masa??Stiu ca fiecare bebelus e diferit.
A mea avea 5,500kg ,doctorul a spus ca e ok,dar mnah…ca orice mamica incepatoare.
Alta problema ar fi ca atunci cand vine ora mesei ,ma ia groaza.
Imi mananca foarte prost.Rar cand imi mananca 150-170 ml.
Mananca pana in 120 din prima si apoi circ iar noaptea imi mananca undeva la 70-80 ml:(((.Toata lumea spune sa o las in pace dar mie mi se pare firava:((Coliceii au disparut de la 6 sapt,reflux nu avem.
Este vesela ,activa dar mancatul e o teroare.Este hranita cu lp exclusiv.Cum sa o fac sa manance mai mult.Multumesc anticipat!

Adina, felicitari!
Nu te lua dupa tabelul de la laptele praf, fiecare e diferit. Ianis acum la 8 luni mananca 200ml. Mai mult de 120 ml nu manca, dar avea mese din 3 in 3h. Nu o forta sa ii dai mai mult, da-i mai putin, cat vrea si ii dai din 3 in 3 ore. La greutate nu te pot ajuta ca noi suntem la limita de jos, dar nu vad ce problema ar putea fi, ca nu e ca si cum o poti pune la dieta sa nu ii mai dai lapte 😂
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.