Nivel: Membru
Inregistrat: 6/13/2018 Mesaje: 32
| Buna ziua dragi mamici! Sunt o mamica fericita a unei fetite de 3 lunite jumatate. Va rog frumos sa imi spuneti si mie cate kg aveau bebelusii vostri la 3 luni si cat mancau la o masa??Stiu ca fiecare bebelus e diferit. A mea avea 5,500kg ,doctorul a spus ca e ok,dar mnah…ca orice mamica incepatoare. Alta problema ar fi ca atunci cand vine ora mesei ,ma ia groaza. Imi mananca foarte prost.Rar cand imi mananca 150-170 ml. Mananca pana in 120 din prima si apoi circ iar noaptea imi mananca undeva la 70-80 ml:(((.Toata lumea spune sa o las in pace dar mie mi se pare firava:((Coliceii au disparut de la 6 sapt,reflux nu avem. Este vesela ,activa dar mancatul e o teroare.Este hranita cu lp exclusiv.Cum sa o fac sa manance mai mult.Multumesc anticipat! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Buna scrie in căsuța mămicilor începătoare acolo o sa îți răspundă fetele |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 723
| Adinandreea wrote:Buna ziua dragi mamici! Sunt o mamica fericita a unei fetite de 3 lunite jumatate. Va rog frumos sa imi spuneti si mie cate kg aveau bebelusii vostri la 3 luni si cat mancau la o masa??Stiu ca fiecare bebelus e diferit. A mea avea 5,500kg ,doctorul a spus ca e ok,dar mnah…ca orice mamica incepatoare. Alta problema ar fi ca atunci cand vine ora mesei ,ma ia groaza. Imi mananca foarte prost.Rar cand imi mananca 150-170 ml. Mananca pana in 120 din prima si apoi circ iar noaptea imi mananca undeva la 70-80 ml:(((.Toata lumea spune sa o las in pace dar mie mi se pare firava:((Coliceii au disparut de la 6 sapt,reflux nu avem. Este vesela ,activa dar mancatul e o teroare.Este hranita cu lp exclusiv.Cum sa o fac sa manance mai mult.Multumesc anticipat!
Adina, felicitari! Nu te lua dupa tabelul de la laptele praf, fiecare e diferit. Ianis acum la 8 luni mananca 200ml. Mai mult de 120 ml nu manca, dar avea mese din 3 in 3h. Nu o forta sa ii dai mai mult, da-i mai putin, cat vrea si ii dai din 3 in 3 ore. La greutate nu te pot ajuta ca noi suntem la limita de jos, dar nu vad ce problema ar putea fi, ca nu e ca si cum o poti pune la dieta sa nu ii mai dai lapte 😂 |