Intrebare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Wednesday, April 5, 2006 3:44 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Fetelor, am o intrebare la voi.
De unde se poate cumpara un colac din acela pe care sa stea o femeie care a nascut normal? Aveti asa ceva? Il vindeti?
Va rog sa ma lamuriti, ca am o prietena care a nascut normal si nu poate sa stea nicicum, nici intr-o parte, nici in fund.
Tina
Scris: Wednesday, April 5, 2006 4:20 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Se poate folosi un colac obisnuit de inot , mai putin umflat .
taki
Scris: Monday, April 10, 2006 4:07 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Eu am unul, dar inca il folosesc ras . este de fapt, o perna, gen colac, poti sa o folosesti si cand alaptezi.

Aici se gasesc in magazinele pentru bebei, acolo nu sunt?uff oare
Kiki
Scris: Monday, April 10, 2006 6:47 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
taki wrote:
Eu am unul, dar inca il folosesc ras . este de fapt, o perna, gen colac, poti sa o folosesti si cand alaptezi.

Aici se gasesc in magazinele pentru bebei, acolo nu sunt?uff oare

Prietena mea nu a gasit nicaieri si vanzatorii de acolo nu au putut sa o indrume unde gaseste. Toti i-au recomandat sa ia un colac din ala pentru inot si sa stea pe el. Nici din ala nu a gasit pentru ca nu e sezon pentru colac de baie. uff
stele_pe_cer
Scris: Monday, April 10, 2006 9:48 AM
Nivel
Nivel: Senior

Kiki wrote:

Prietena mea nu a gasit nicaieri si vanzatorii de acolo nu au putut sa o indrume unde gaseste. Toti i-au recomandat sa ia un colac din ala pentru inot si sa stea pe el. Nici din ala nu a gasit pentru ca nu e sezon pentru colac de baie. uff

kiki, eu tocmai de cateva saptamani am cumparat un colac pentru Matei, pentru a ne juca in baie (de fapt pentru a usura intrarea in cada).Nu ti-l pot da, pentru ca am nevoie de el, dar iti pot spune unde poate gasi.Daca esti interesata, vorbim pe privatsic !
Maria & Mario
Scris: Monday, April 10, 2006 5:46 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Am inteles ca s-a deschis Mothercare si in Bucuresti. E imposibil sa nu se gaseasca acolo. oare
glaxy
Scris: Monday, February 23, 2015 1:37 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/23/2015
Eu pe Nikolas l-am nascut la 40 de saptamani era puturos nu isi dorea sa de-a nas in nas cu lumea de afara din cauza asta l-am nascut prin cezariana iar pe Darius la 39 de saptamani desigur tot cezariana DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.