Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Fetelor, am o intrebare la voi. De unde se poate cumpara un colac din acela pe care sa stea o femeie care a nascut normal? Aveti asa ceva? Il vindeti? Va rog sa ma lamuriti, ca am o prietena care a nascut normal si nu poate sa stea nicicum, nici intr-o parte, nici in fund. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Se poate folosi un colac obisnuit de inot , mai putin umflat . |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Eu am unul, dar inca il folosesc . este de fapt, o perna, gen colac, poti sa o folosesti si cand alaptezi.
Aici se gasesc in magazinele pentru bebei, acolo nu sunt? |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| taki wrote:Eu am unul, dar inca il folosesc  . este de fapt, o perna, gen colac, poti sa o folosesti si cand alaptezi. Aici se gasesc in magazinele pentru bebei, acolo nu sunt?
Prietena mea nu a gasit nicaieri si vanzatorii de acolo nu au putut sa o indrume unde gaseste. Toti i-au recomandat sa ia un colac din ala pentru inot si sa stea pe el. Nici din ala nu a gasit pentru ca nu e sezon pentru colac de baie. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Kiki wrote:Prietena mea nu a gasit nicaieri si vanzatorii de acolo nu au putut sa o indrume unde gaseste. Toti i-au recomandat sa ia un colac din ala pentru inot si sa stea pe el. Nici din ala nu a gasit pentru ca nu e sezon pentru colac de baie.
kiki, eu tocmai de cateva saptamani am cumparat un colac pentru Matei, pentru a ne juca in baie (de fapt pentru a usura intrarea in cada).Nu ti-l pot da, pentru ca am nevoie de el, dar iti pot spune unde poate gasi.Daca esti interesata, vorbim pe privat ! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Am inteles ca s-a deschis Mothercare si in Bucuresti. E imposibil sa nu se gaseasca acolo. |