Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna,ce presupune livretul familial si in ce situatie trebuie atasat dosarului pentru indemnizatia de crestere a copilului? multumesc |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Eu cind am depus dosarul nu am prezentat si livretul de familie. Mai multe informatii poate gasesti AICI |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| Mie mi l-a cerut. |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| nu stiu daca e un document obligatoriu pt. ca el nu a existat o perioada de timp. Sigur pana spre 2001 nu a existat. eu nu am si nu mi-a cerut atunci cand am facut dosarul |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| mariuta wrote:nu stiu daca e un document obligatoriu pt. ca el nu a existat o perioada de timp. Sigur pana spre 2001 nu a existat. eu nu am si nu mi-a cerut atunci cand am facut dosarul Eu m-am cununat civil in 1999 si am primit livret. Dar am inteles (nu stiu cat de adevarat este )ca daca nu ai livret si ai deja 1 copil (sau 2), la nasterea urmatorului copil ti se va da si va fi trecut si primul in el. |
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Elena asa cum zici tu este adevarat si cumnatul meu a primit in urma cu doi ani cind a venit pe lume nepotelul cel mic. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Eu m-am cununat in 1997 pe vremea aceea nu exista asa ceva,si nici nu mi-au dat nici cand s-a nascut Cosmin,nici cand s-a nascut Raul! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Noi avem livret si este trecut in el si Matei.SI putem trece parca pana la 7 copii ! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Fetelor, ce-i cu livretul acesta si la ce foloseste? E prima oara cand aud de asa ceva. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| TeosOf wrote:Fetelor, ce-i cu livretul acesta si la ce foloseste? E prima oara cand aud de asa ceva.
La ce foloseste nu stiu.Ingroasa hartogaraia personala la dosar.Noua ni s-a dat cand ne-am casatorit civil. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Ooooo....eu m-am casatorit in secolul trecut. In noul mileniu n-o mai fi valabila casatoria daca n-am si livretul? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| am si eu o problema si va rog sa ma ajutati. sunt insarcinata in luna a 4 si firma la care lucrez eu ma trimis in concediu de risc maternal,iar medicul meu de familie nu a mai dat la nimeni concediu de risc maternal.eu am fost la el sa imi deie concediu din data de 15.11.2010 si mia dat din data de 16.11.2010 asa ca eu am ramas cu data de 15.11.2010fara sa lucru si fara concediu,adica este o zi lipsa in cartea mea de lucru.ceea ce vreau sa va intreb esteāma afecteaza ziua aceea cand intru in concediu maternal sau nu? |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Nu afecteaza, poate sa ti-o ponteze de la firma sau sa faci cerere de concediu de odihna 1 zi sau concediu fara plata 1 zi (in functie de zilele de concediu de odihna ramase de efectuat pe anul 2010). Concediu de maternitate se da 126 de zile, cu un minimum de 42 de zile dupa data nasterii. Daca ai cezariana stabilita vei calcula atunci, daca nu, iti faci un calendar sa ai grija sa iti ramana cele 42 de zile obligatorii. Mai multe detalii http://www.birouldeconsiliere.ro/detaliu.aspx?eID=46&t=Articole
In cartea de munca nu apare ziua aia, la calcul se ia luna intreaga. Poate nu te vor plati pentru ziua aia, dar atat. |
|
|