intrebare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxica
Scris: Monday, August 6, 2012 10:44 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/26/2009
Fetelor am si eu o intrebare la voi....daca duminca mergem la biserica? cand nu e bine sa ai rel;atii intime cu sotul?...sambata seara sau duminica seara?...voi ce stiti?
Roxie
Scris: Monday, August 6, 2012 10:47 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Cine te-a invatat pe tine ca "nu e bine sa ai relatii intime cu sotul"? alcool
roxica
Scris: Monday, August 6, 2012 2:45 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/26/2009
stiu ca inainte de a merge la biserica nu e bine nici chiar cu sotul..de aia se spune ca si inainte de impartasanie nu e bine citeva zile inainte si citeva dupa....la fel ma interesa si cind mergi la biserica....daca stie careva, daca nu, am sa intreb un preot
vanina
Scris: Monday, August 6, 2012 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 12/19/2008
roxica wrote:
... am sa intreb un preot

Interesanta discutie cu preotul alcool si ce alte detalii in legatura cu actul sexual ai de gand sa-l intrebi? ras
aurishta
Scris: Monday, August 6, 2012 4:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
vanina wrote:

Interesanta discutie cu preotul alcool si ce alte detalii in legatura cu actul sexual ai de gand sa-l intrebi? ras
Vanina, unii preoti limiteaza intimitatea in anumite perioade fiindca o considera a fi ceva "necurat". Mie nu mi se pare nici logic, nici scriptural, dar trebuie sa respectam credinta altora.
vanina
Scris: Monday, August 6, 2012 5:20 PM
Nivel

aurishta wrote:
Vanina, unii preoti limiteaza intimitatea in anumite perioade fiindca o considera a fi ceva "necurat". Mie nu mi se pare nici logic, nici scriptural, dar trebuie sa respectam credinta altora.

Inteleg, dar mi se pare aiurea sa ai discutii despre sex cu preotul, sau sa-i ceri permisiunea...

Eu sunt atee, dar daca as fi credincioasa si as avea o asemenea curiozitate, poate ca mi-as ruga sotul sa intrebe preotul ras
aurishta
Scris: Monday, August 6, 2012 5:30 PM
Nivel

Pai femeile fac cele mai intime confesiuni la spovedanie, de pilda, asa ca o astfel de intrebare nu li se pare deplasata.
vanina
Scris: Monday, August 6, 2012 6:16 PM
Nivel

aurishta wrote:
Pai femeile fac cele mai intime confesiuni la spovedanie, de pilda, asa ca o astfel de intrebare nu li se pare deplasata.

Din proprie initiativa sau preotul e interesat? what
aurishta
Scris: Monday, August 6, 2012 6:24 PM
Nivel

hohot Nu cred ca are cineva chef sa spuna, dar daca-i musai...cu placere!
bereea
Scris: Monday, August 6, 2012 7:25 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
roxica wrote:
Fetelor am si eu o intrebare la voi....daca duminca mergem la biserica? cand nu e bine sa ai rel;atii intime cu sotul?...sambata seara sau duminica seara?...voi ce stiti?

Nu poti avea relatii intime cu sotul doar daca tii post negru, in rest libertate totala orice ar zice preotul.

Mey, relelor

Vanina, o curiozitate: daca esti atee ti-ai botezat copilul?
vanina
Scris: Monday, August 6, 2012 8:22 PM
Nivel

Da Bereea, Sabin este botezat. La vremea respectiva nu eram atee, si chiar daca as fi fost, tot l-as fi botezat(de dragul familiei).
misha
Scris: Tuesday, August 7, 2012 1:59 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Lasand la o parte gluma si comentariile ironice, din punct de vedere ortodox raspunsul e : nici, nici...daca e sa ne luam dupa 'reguli' e voie numai martea si joia (cand nu e sarbatoare)( sper sa nu gresesc, dar cred ca si Parintele Cleopa clarifica acest aspect), dar totul tine de fiecare cuplu in parte, de dorintele ambilor soti, de slabiciunea sau credinta lor...problema relatilor intime in familia crestina a fost si ramane una delicata. Sunt destule carti si mari duhovnici care vorbesc despre asta; un raspuns echilibrat mi s-a parut cel al parintelui Nicolae Tanase in cartea Sotul ideal, sotia ideala desi acolo dlui vorbea mai mult despre relatiile intime in post.

Roxie
Scris: Tuesday, August 7, 2012 6:54 AM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2007
misha wrote:
Sunt destule carti si mari duhovnici care vorbesc despre asta; un raspuns echilibrat mi s-a parut cel al parintelui Nicolae Tanase....

In Biblie nu se mai uita nimeni pentru raspunsuri? uff
aurishta
Scris: Tuesday, August 7, 2012 10:49 AM
Nivel

Roxie wrote:

In Biblie nu se mai uita nimeni pentru raspunsuri? uff
Nu, se pare ca este o carte depasitasic , super-studiata si interpretatasic , este mai usor de cautat raspunsul pe Googlealcool
mikaela
Scris: Tuesday, August 7, 2012 1:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
As crede ca sambata seara nu e "bine". Depinde de religie cred. Intreba-ti preotul/confesorul daca asta te linisteste sufleteste.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.