Nivel: Membru
Inregistrat: 9/26/2009 Mesaje: 72
| bereea wrote:A fi absolventa de teologie nu inseamna nimic pentru mine, stiu foarte bine ce se studiaza la teologie. Si crede-ma e foarte ok ce am scris, nu e nimic in neregula... in neregula este atunci cand se impune altceva decat ceea ce e lasat de Dumnezeu, reguli lasate de asa zisi sfinti. Nu mi se pare ca cineva a jignit cu ceva, a nu fi de acord nu inseamna a ofensa. Eu n-am nimic cu religie nimanui, dar nici sa accept aberatii tacand ca sa nu se simta nimeni lezat nu pot. A-ti spune o alta parere nu inseamna a scuipa pe parerea cuiva, asa vezi tu sau asa vrei sa vezi.
nu ti se pare ca jignesti persoana care a facut teologia cand spui ca "a fi absolventa de teologie nu inseamna nimic pentru mine" ....
imi pare tare rau ca s-a ajuns aici nici nu as fi visat ca se pot purta astfel de discutii in acest forum, nu am dat nume cand am spus ca s-au folosit ironii sau glume proaste dar se pare ca cine s-a simtiti cu musca pe caciula a reactionat... ati da cu parerea este una..si asta a fost si dorinta mea atunci cand am pus aceasta intrebare....dar a vorbi in doi peri este cu totul altceva...
a fii respectuos inseamna printre altele, a respecta parerea altuia, a respecta meseria altuia;
imi pare rau inca o data ca "respectiva" a dat bataie de cap unora,si nici eu nu am fost cea care am zis ca ma dau crestina....niciodata nu as reprosa asa ceva cuiva |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Draga Roxica, nu vad cu ce jignesc persoana respectiva.Chiar daca a studiat teologia nu inseamna absolut nimic pentru mine studiile ei si n-am de gand sa dau alte explicatii.Cu ce nu o respect? Cu faptul ca avem pareri diferite?(ai citit vreodata biblia? Cum poate sa raspunda o persoana care a studiat teologia in mod diferit de ce scrie acolo?) Sau ca nu am aceleasi pareri ca tine? Ai fost la duhovnic, ti-a raspuns la intrebare, acum ce mai vrei? Pe orice forum sunt persoane cu religii diferite, cu pareri diferite sau atee si-ti vor raspunde in functie de ceea ce cred.Si bineinteles ca fetele au mai si glumit, de ce sa nu o faca?Nu inteleg pentru ce nu te-ai dus de la inceput sa pui intrebarea cui crezi tu ca-ti poate raspunde dupa placul tau si vii acum sa faci analiza literara aici. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Roxica, atunci cand intri pe un forum, deschizi un topic si pui o intrebare, ar trebui primadata sa verifici daca specificul forumului si persoanele care fac parte din el, ar putea sa-ti dea raspunsul dorit.In al doilea rand, ar trebui sa urmaresti discutiile si eventual sa intervi cu precizarile de rigoare, nu sa lasi discutiile sa degenereze intr-o zona pe care n-o doresti, iar dupa o perioada destul de lunga de timp sa vi si sa spui ca raspunsurile nu-ti convin. Dupa cum vezi, acesta nu este un forum cu specific religios, si mai ales ortodox. Cum a spus si Bereea, aici intalnesti persoane cu religii si crezuri diferite, care iti dau un raspuns in funtie de ceea ce cred ele, iar acesta poate fi uneori chiar ironic. La un moment dat , raspunsurile nici macar nu ti-au mai fost adresate. A fost pur si simplu ,o discutie pe o tema, intre fetele de pe forum, care isi sustineau punctul de vedere. Daca nu ai fi dorit asta, ar fi trebuit sa intervi, sa specifici religia din care faci parte si ca doresti raspunsuri doar din partea persoanelor care fac parte din aceeiasi religie cu tine. Simplu, iti garantez ca nu s-ar fi ajuns aici. Dar eu zic , sa vezi partea buna a lucrurilor, ai primit raspunsuri de la persoane cu opinii diferite, iar tu alegi ce-ti dicteaza constiinta. |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| LilianaD wrote:Roxica, atunci cand intri pe un forum, deschizi un topic si pui o intrebare, ar trebui primadata sa verifici daca specificul forumului si persoanele care fac parte din el, ar putea sa-ti dea raspunsul dorit.In al doilea rand, ar trebui sa urmaresti discutiile si eventual sa intervi cu precizarile de rigoare, nu sa lasi discutiile sa degenereze intr-o zona pe care n-o doresti, iar dupa o perioada destul de lunga de timp sa vi si sa spui ca raspunsurile nu-ti convin. Dupa cum vezi, acesta nu este un forum cu specific religios, si mai ales ortodox. Cum a spus si Bereea, aici intalnesti persoane cu religii si crezuri diferite, care iti dau un raspuns in funtie de ceea ce cred ele, iar acesta poate fi uneori chiar ironic. La un moment dat , raspunsurile nici macar nu ti-au mai fost adresate. A fost pur si simplu ,o discutie pe o tema, intre fetele de pe forum, care isi sustineau punctul de vedere. Daca nu ai fi dorit asta, ar fi trebuit sa intervi, sa specifici religia din care faci parte si ca doresti raspunsuri doar din partea persoanelor care fac parte din aceeiasi religie cu tine. Simplu, iti garantez ca nu s-ar fi ajuns aici. Dar eu zic , sa vezi partea buna a lucrurilor, ai primit raspunsuri de la persoane cu opinii diferite, iar tu alegi ce-ti dicteaza constiinta.
Pupa mama pe ea de inteleapta... |
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/26/2009 Mesaje: 72
| OK...am inteles.....imi cer scuze! |