Intrebare papiloame cauterizate
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cera
Scris: Wednesday, May 20, 2015 8:48 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/3/2013
Dupa electrocauterizarea papiloamelor, stie cineva cat timp nu ai voie sa te expui la soare? Adica as putea sa plec la mare pe 25 iunie daca ma programez la dermatologie saptamana viitoare?
misha
Scris: Wednesday, May 20, 2015 11:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Cera, chiar nu exista alta modalitate de a scapa de ele? Nu raman cicatrici dupa?
Cera
Scris: Thursday, May 21, 2015 12:17 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/3/2013
Nu, nu exista alta modalitate. Este un virus in sange care favorizeaza inmultirea lor, se face un tratament pentru asta, dar petnru cele deja aparute n ai cum sa scapi de ele (nu dau inapoi ;). Nu sunt dureroase si nici foarte urate (sunt ca niste alunite), dar pe gat de exempu, stau mereu stresata (si de aceea nu mai port purta nici o "zdranganica") sa nu se rupa - si asta pentru ca asa se inmultesc mai tare. Am vazut la cineva: proaspat cautereizate ran cateva urme rosii ca la un cos zgandarit, apoi se dac maro si in cateva saptamani nu mai este nici o urma de ele. Si mi s-a spus ca nici nu doare de loc, e ca o piscatura de furnica sau alta ganganie. In fine, le voi da jos oricum, numai ca nu stiam cand sa-mi fac programare.....Ar fi trebuit sa ma "trezesc" mai devreme, prin martie, cand nu era chiar vreme sa mergi cu haine putine si sa te vada soarele....Blushing
kali
Scris: Thursday, May 21, 2015 12:27 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Daca sunt din alea mici-mici, e ok. Sotul meu vrea sa-si scoata cateva la inceputul lui iunie in conditiile in care a instiintat medicul ca plecam pe 23 la mare. Bine, noi nu stam la plaja de regula, insa soarele tot te prinde in apa sau cat fugaresti copiii de ici-colo.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.