Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Cera, chiar nu exista alta modalitate de a scapa de ele? Nu raman cicatrici dupa? |
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/3/2013 Mesaje: 20
| Nu, nu exista alta modalitate. Este un virus in sange care favorizeaza inmultirea lor, se face un tratament pentru asta, dar petnru cele deja aparute n ai cum sa scapi de ele (nu dau inapoi ;). Nu sunt dureroase si nici foarte urate (sunt ca niste alunite), dar pe gat de exempu, stau mereu stresata (si de aceea nu mai port purta nici o "zdranganica") sa nu se rupa - si asta pentru ca asa se inmultesc mai tare. Am vazut la cineva: proaspat cautereizate ran cateva urme rosii ca la un cos zgandarit, apoi se dac maro si in cateva saptamani nu mai este nici o urma de ele. Si mi s-a spus ca nici nu doare de loc, e ca o piscatura de furnica sau alta ganganie. In fine, le voi da jos oricum, numai ca nu stiam cand sa-mi fac programare.....Ar fi trebuit sa ma "trezesc" mai devreme, prin martie, cand nu era chiar vreme sa mergi cu haine putine si sa te vada soarele.... |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Daca sunt din alea mici-mici, e ok. Sotul meu vrea sa-si scoata cateva la inceputul lui iunie in conditiile in care a instiintat medicul ca plecam pe 23 la mare. Bine, noi nu stam la plaja de regula, insa soarele tot te prinde in apa sau cat fugaresti copiii de ici-colo. |