INTREBARE LEGATA DE SOMAJ
Subiectul anterior · Subiectul urmator
letitia
Scris: Thursday, September 30, 2010 3:59 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna ziua . Am si eu o intrbare. Am nascut fata in 2006 la sf lui iulie si mai am un baietel nascut la sf lunii octombrie 2008. Am beneficiat de indemnizatia de 4 ani. As vrea sa stiu ce pot face ca sa pot sa intru in somaj dupa asta micu pt ca luna viitoare inplineste 2 ani si nu am ce sa fac cu el. daca mati putea ajuta la intrebarea asta vati fi foarte recunoscatoare.Va multumesc de intelegere. Letitia
genoveva
Scris: Monday, July 11, 2011 11:36 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna!Din ziua in caere mi se desface cuntractul de munca,in cate zile trebuie sa-mi depun dosarul de somaj?
Ange blanc
Scris: Monday, July 11, 2011 2:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/11/2010
genoveva wrote:
Buna!Din ziua in caere mi se desface cuntractul de munca,in cate zile trebuie sa-mi depun dosarul de somaj?

In mod normal, angajatorul ar trebui sa faca asta, ca doar el te disponibilizeaza. Daca ar fi de buna-voie, s-ar numi demisie.
babydelicios
Scris: Tuesday, July 12, 2011 3:00 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/13/2011
De fapt procedura e cam asa:
1.angajatorul intocmeste actele premergatoare si anume:decizia de concediere cu art.65,adeverinta cu veniturile pe ultimele 12 luni cu numarul op-ului cu care s-a facut plata somajului...find cont unic e unul singur,apoi adeverinta de carte de munca,daca tu nu ai deja intocmit carnetul de munca,apoi cu toate astea completate si stampilate,impreuna cu actele de tale se depun de catre persoana care cere somajul la ajofm -ul de care aprtine.
Deci angajatorul face actele iar tu depui dosarul.Termenul e de 30 de zile pentru a beneficia de la data incheierii contractului sau peste 30 de zile de la data depunerii actelor.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.