Intre mese....
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Sunday, June 10, 2007 6:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Apropo de mofturile la masa...la masa de seara nu imi permit sa-l las flamand si daca trebuie ma milogesc...punem desene animate, orice...ca n-am chef de treziri nocturne....uff
bulinutza
Scris: Wednesday, March 9, 2011 1:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Noi avem o gustare inainte de pranz si una dupa-amiaza. ea consta de obicei in biscuti, piscoturi, iaurturi cu fructe proaspet, budincutze de la nestle...

dar de multe ori, daca mancam noi, puiul vine si el si "cerseste" si atunci ii dam sa guste de toate...Ieri de exemplu a papat placinta cu cartof si varza...hohot
PrincessLilou
Scris: Thursday, December 8, 2011 9:23 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
noi avem patru si jumate mese pe zi.
dimineata e lunga ca bem intai laptic si apoi la vreo ora papam micul dejun cum trebuie, apoi pranz, middle lunch (cum ii zicem aici) adika pe la 3-4 cand de obicei mananca ceva usor, cu fructe de obicei si masa de seara la 5:30. noi nu avem probleme cu ea sa nu manance la masa, chiar daca intre mese mai rontaim.
sweet angel
Scris: Thursday, December 8, 2011 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
edy papa micul dejun cu 200-250 ml lapte cu gris sau cu biscuiti , gustare 1-2 biscuiti sau o prajiturica
pranz cu legume , branza, carne, sau legume si peste , gustare cu fructe sau iaurt, apoi daca a papat primeste si ceva dulce ca de ex. kinder rigel , flauti , corn cu cioco , napolitane, kinder milchschnitte- papa cate o bucatica nicidata una intreaga.
si seara 250 ml lapte cu gris , uneori si o buc de bagheta, sau fructe pana se culca.
avem si zile cand papa numai jumate din portile de mai sus . dar eu nu insist niciodata , papa cat ii trebuie
bulinutza
Scris: Thursday, December 8, 2011 10:06 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Noi intre mese papam fructe, iaurturi cu fructe, Dots cu branzica, pufuletzi, prajituri facute de casa...sic
PrincessLilou
Scris: Friday, December 9, 2011 11:34 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
si eu mancam Dots cand eram in ro :)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.