|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Fetelor, am mancat azi de la forneti o pizza cu ciuperci si sunt rosie de la bust in sus si ard toata. Prurit, nu vorbesc, daca ma imbrac cu ceva, imi vine sa-mi iau pielea de pe mine. Pana si scalpul ma mananca! Am luat 5ml de Aerius de la Matei, ca asta am avut in casa si un calciu lactic. Ce sa fac? Doctorita nu-mi raspunde la telefon. |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Zaza, imi pare rau. De la fornetti am patit-o si noi odata, eu si Alex. Doar ca noi am vomat bine-bine si probabil ca am eliminat toxinele. Nu mai cumpar fornetti in veci! 5 ml Aerius mi se pare putin. Eu ii dadeam lui Alex 10 ml seara. Poti incerca si cu Zyrtec. Oricum, e musai sa te vada un doctor! Multa sanatate! |
|
| Dar nu imi vine sa vomit si deja e prea tarziu, cred. Am mancat tampenia aia de dimineata, pana in ora 10, am fost si la toaleta (No.2). Nu mi-e greata, nu sunt ametita. Imi simt pielea ca dupa plaja, si ma mananca, atat. Pot oare sa fac baie? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Eu am 2 ani de cand nu mai mananc Fornetti.Si ma luase o pofta duminica, dar am rezistat... Zaza, eu m-as duce la urgente, ei stiu ce trebuie sa-ti faca... |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| parerea mea ciupercile sunt de vina, nu se manca ciuperci si peste care e gatit o zi in urma sau incalzit. eu cand merg in tara manc fornetti dar doar cele dulci , nu am avut niciodata nimic de la ele. de asta ma gandesc ca poate nu erau proaspat facute sau poate organismul tau nu suporta ceva din ingedientele cu care sunt facute, mai bine nu mai manci altadata. sper sa iti revi repede. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Zaza daca ai un iaurt simplu in casa te poti unge cu el,o sa-ti calmeze din mancarimi! |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Da,iaurtul e super bun!Multa sanatate,zaza! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Zaza cum esti? |
|
| Anabella,multumesc de intrebare Am baut un ceai mare de urzica (pentru detoxifiere) si nu mai sunt asa de rosie. Mi-au ramas cateva pete un pic mai mari pe umeri, dar sunt in regula. E prima oara cand mi se intampla asa ceva.
Raly, nu ma mai mananca. Mai bine il mananc eu pe iaurt
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ma bucur sa auzim de bine,asa am patit si eu cand alaptam dar mi-au fost dat niste pastilute sa iau...si nu am avut voie 3 zile sa alaptez...offff ce greu a fost...dar a trecut...iti doresc sanatate!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| zaza,off prin ce ai trecut.cred ca e tare rau.important e sa te faci bine |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| zaza,ma bucur ca a trecut ai mare grija de acum cu fornetti |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| zAZA multa sanatate! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Zaza, la tine cred ca a fost o alergie, ca asa se manifesta alergiile - te inrosesti pe fata, gat, abdomen, la interiorul coatelor. Sa eviti de acum fornetti (sunt produse congelate, pastrate intr-un mediu destul de mizer). Pentru eventuale alte incidente, ia antihistamice - clarinine, zyrtec, aerius. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| danab wrote: Sa eviti de acum fornetti (sunt produse congelate, pastrate intr-un mediu destul de mizer).
Mi-a placut la nebunie reclama asta . nu stiu cum am ajuns sa fim invadati de toate kk-turile si sa le papam doar pentru ca miros grozav.
Zaza, multa sanatate, mai bine ca ai baut iaurtul te ajuta si el sa te refaci. |
|
|