|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| am observat doar cand i-am dat branza mai multa sau cand am facut , prin iarna, incercarea sa trecem la laptele normal.
cred ca dc vrei sa mai vb ar fi mai bine sa o facem pe mess. |

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/18/2011 Mesaje: 50
| alexandrabogdan wrote:am observat doar cand i-am dat branza mai multa sau cand am facut , prin iarna, incercarea sa trecem la laptele normal.
cred ca dc vrei sa mai vb ar fi mai bine sa o facem pe mess. si poti sa imi explici cum se poate vb pe mess,eu sunt mai la inceput cu internetul si nu prea stiu. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Si noi am suferit de "boala " asta.Pana la 3 ani.N a papat lapte si albus pana la varsta asta. Am observat la 6 luni ca la branzica a vomat si s a basicat peste tot.Am facut analize de atunci la fiecare 6 luni. La 3 ani am incercat cu ou intreg si a mers.Apoi pe la 3 ani jumatate cu lapte, iaurt si toate derivatele. |

| koko2008 wrote:Si noi am suferit de "boala " asta.Pana la 3 ani.N a papat lapte si albus pana la varsta asta. Am observat la 6 luni ca la branzica a vomat si s a basicat peste tot.Am facut analize de atunci la fiecare 6 luni. La 3 ani am incercat cu ou intreg si a mers.Apoi pe la 3 ani jumatate cu lapte, iaurt si toate derivatele. cati ani are fetita ta acum?as vrea sa vb mai mult despre aceasta tema.mai ales ca spui ca ai inceput sa i dai cate ceva.iti dau adresa mea daca vrei.astept raspunsul tau si poate vb pe mess.mersi |
|

| alexandrabogdan wrote:am observat doar cand i-am dat branza mai multa sau cand am facut , prin iarna, incercarea sa trecem la laptele normal.
cred ca dc vrei sa mai vb ar fi mai bine sa o facem pe mess. hai ca am aflat care este treaba cu mess dar eu nu stiam ca i zice asa.adresa mea este maneamihaela53.astept sa vorbim mai multe pe mess.pa |
|

| Eve are 4 ani acum. Noi am luat o incet. Putin azi putin maine si vad ca i ok. Daca ai intrebari scrie aici.Poate intereseaza si alte fete. |
|

| [quote=koko2008]Eve are 4 ani acum. Noi am luat o incet. Putin azi putin maine si vad ca i ok. Daca ai intrebari scrie aici.Poate intereseaza si alte fete. [/quoteAm inteles ca iai facut analizele din 6 in 6 luni,ce aflai atunci?si cand iai introdus laptele treptat nu a avut nici-un fel de reactie?la ce varsta ai depistat alergia si cum sa manifestat la voi? |
|

| Noi am depistat alergia la 6 luni...voma si urticari. De la branzica. Doctorii au zis ca nu are cum si poate i am dat eu prajituri cu crema....la 6 luni In fine.Am mai incercat si aceeasi treaba.Pana la 3 ani nu i am dat deloc lactate.La 3 ani si ceva am incecat cu putin lapte...azi o lingurita,maine 2....si tot asa.Apoi cu iaurt. Oricum trebuie sa i faci analize amanuntite.Eu m am consultat mereu cu medicul meu. |
|

| koko2008 wrote:Noi am depistat alergia la 6 luni...voma si urticari. De la branzica. Doctorii au zis ca nu are cum si poate i am dat eu prajituri cu crema....la 6 luni  In fine.Am mai incercat si aceeasi treaba.Pana la 3 ani nu i am dat deloc lactate.La 3 ani si ceva am incecat cu putin lapte...azi o lingurita,maine 2....si tot asa.Apoi cu iaurt. Oricum trebuie sa i faci analize amanuntite.Eu m am consultat mereu cu medicul meu. in tot acest timp ce lapte iai dat.aptamil pepti?pana la ce varsta iai dat lapte special? |
|

| I am dat Nan HA pana la 2 ani si ceva.Apoi am renuntat... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| koko2008 wrote:I am dat Nan HA pana la 2 ani si ceva.Apoi am renuntat...
pai asta nu e hipoalergenic? si il suporta dc avea intoleranta la proteina? |
|
|