Intoleranta la proteina din laptele de vaca
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexandrabogdan
Scris: Saturday, July 16, 2011 5:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
am observat doar cand i-am dat branza mai multa sau cand am facut , prin iarna, incercarea sa trecem la laptele normal.

cred ca dc vrei sa mai vb ar fi mai bine sa o facem pe mess.
mihaela_manea
Scris: Sunday, July 17, 2011 10:43 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/18/2011
alexandrabogdan wrote:
am observat doar cand i-am dat branza mai multa sau cand am facut , prin iarna, incercarea sa trecem la laptele normal.

si poti sa imi explici cum se poate vb pe mess,eu sunt mai la inceput cu internetul si nu prea stiu.
koko2008
Scris: Sunday, July 17, 2011 12:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Si noi am suferit de "boala " asta.Pana la 3 ani.N a papat lapte si albus pana la varsta asta. Am observat la 6 luni ca la branzica a vomat si s a basicat peste tot.Am facut analize de atunci la fiecare 6 luni. La 3 ani am incercat cu ou intreg si a mers.Apoi pe la 3 ani jumatate cu lapte, iaurt si toate derivatele.
mihaela_manea
Scris: Monday, July 18, 2011 2:28 PM
Nivel

koko2008 wrote:
Si noi am suferit de "boala " asta.Pana la 3 ani.N a papat lapte si albus pana la varsta asta. Am observat la 6 luni ca la branzica a vomat si s a basicat peste tot.Am facut analize de atunci la fiecare 6 luni. La 3 ani am incercat cu ou intreg si a mers.Apoi pe la 3 ani jumatate cu lapte, iaurt si toate derivatele.
cati ani are fetita ta acum?as vrea sa vb mai mult despre aceasta tema.mai ales ca spui ca ai inceput sa i dai cate ceva.iti dau adresa mea daca vrei.astept raspunsul tau si poate vb pe mess.mersi
mihaela_manea
Scris: Monday, July 18, 2011 2:31 PM
Nivel

alexandrabogdan wrote:

hai ca am aflat care este treaba cu mess dar eu nu stiam ca i zice asa.adresa mea este maneamihaela53.astept sa vorbim mai multe pe mess.pa
koko2008
Scris: Monday, July 18, 2011 2:49 PM
Nivel

Eve are 4 ani acum. Noi am luat o incet. Putin azi putin maine si vad ca i ok. Daca ai intrebari scrie aici.Poate intereseaza si alte fete.
mihaela_manea
Scris: Monday, July 18, 2011 6:01 PM
Nivel

[quote=koko2008]Eve are 4 ani acum. Noi am luat o incet. Putin azi putin maine si vad ca i ok. Daca ai intrebari scrie aici.Poate intereseaza si alte fete. [/quoteAm inteles ca iai facut analizele din 6 in 6 luni,ce aflai atunci?si cand iai introdus laptele treptat nu a avut nici-un fel de reactie?la ce varsta ai depistat alergia si cum sa manifestat la voi?
koko2008
Scris: Monday, July 18, 2011 10:03 PM
Nivel

Noi am depistat alergia la 6 luni...voma si urticari. De la branzica. Doctorii au zis ca nu are cum si poate i am dat eu prajituri cu crema....la 6 luni banghead In fine.Am mai incercat si aceeasi treaba.Pana la 3 ani nu i am dat deloc lactate.La 3 ani si ceva am incecat cu putin lapte...azi o lingurita,maine 2....si tot asa.Apoi cu iaurt.
Oricum trebuie sa i faci analize amanuntite.Eu m am consultat mereu cu medicul meu.
mihaela_manea
Scris: Wednesday, July 20, 2011 2:06 PM
Nivel

koko2008 wrote:
Noi am depistat alergia la 6 luni...voma si urticari. De la branzica. Doctorii au zis ca nu are cum si poate i am dat eu prajituri cu crema....la 6 luni banghead In fine.Am mai incercat si aceeasi treaba.Pana la 3 ani nu i am dat deloc lactate.La 3 ani si ceva am incecat cu putin lapte...azi o lingurita,maine 2....si tot asa.Apoi cu iaurt.
Oricum trebuie sa i faci analize amanuntite.Eu m am consultat mereu cu medicul meu.
in tot acest timp ce lapte iai dat.aptamil pepti?pana la ce varsta iai dat lapte special?
koko2008
Scris: Thursday, July 21, 2011 3:52 PM
Nivel

I am dat Nan HA pana la 2 ani si ceva.Apoi am renuntat...ras
alexandrabogdan
Scris: Thursday, July 21, 2011 8:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
koko2008 wrote:
I am dat Nan HA pana la 2 ani si ceva.Apoi am renuntat...ras

pai asta nu e hipoalergenic? si il suporta dc avea intoleranta la proteina?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.