Intoleranta la proteina din laptele de vaca
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaela_manea
Scris: Monday, June 20, 2011 10:16 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/18/2011
Darria
Scris: Monday, June 20, 2011 10:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/20/2006
prin analize la sange.
ce varsta are copilul?

noi am facut IGA, M, G si E pt. inceput ca sa stabilim daca este vb. despre alergie. Apoi fiindca E a iesit marit am facut panelul pediatric care include si laptele(cazeina, lapte pasteurizat, aplha si beta lactoglobulina).
odie
Scris: Monday, June 20, 2011 10:34 AM
Nivel

Inregistrat: 3/14/2007
Poti sa consulti un alergolog zic bounce
mihaela_manea
Scris: Wednesday, June 22, 2011 12:05 PM
Nivel

Darria wrote:
prin analize la sange.
ce varsta are copilul?

noi am facut IGA, M, G si E pt. inceput ca sa stabilim daca este vb. despre alergie. Apoi fiindca E a iesit marit am facut panelul pediatric care include si laptele(cazeina, lapte pasteurizat, aplha si beta lactoglobulina).
ARE 1AN SI DOUA LUNI
mihaela_manea
Scris: Wednesday, June 22, 2011 12:06 PM
Nivel

odie wrote:
Poti sa consulti un alergolog zic bounce
AI TRECUT PRIN ASA CEVA.ASTEPT RASPUNS
odie
Scris: Wednesday, June 22, 2011 2:43 PM
Nivel

mihaela_manea wrote:
AI TRECUT PRIN ASA CEVA.ASTEPT RASPUNS

Da cand am simtit eu ca ceva nu-i ok am dat fuga la un alergolog care mi-a dat de facut un panel de alergeni.
Cel mai indicat ar fi sa consulti unul si el va decide ce sa faci mai departecool
mihaela_manea
Scris: Thursday, June 23, 2011 8:08 AM
Nivel

imi poti recomanda vrun arlergolog.Eu nu sunt din Bucuresti si nu vreau sa pierd toata ziua prin Bucuresti cand o sa ma duc.Astept mesajul tau.Mersi
mihaela_manea
Scris: Thursday, June 23, 2011 8:17 AM
Nivel

Am facut si eu analizele acestea dar cand avea el 2 luni.De atunci am mers cu laptele special aptamil pepti.As fi vrut sa stiu daca i poate face ceva rau daca i-as da cate un pic de lapte,branza ect
alexandrabogdan
Scris: Thursday, June 23, 2011 8:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
mihaela_manea wrote:
Am facut si eu analizele acestea dar cand avea el 2 luni.De atunci am mers cu laptele special aptamil pepti.As fi vrut sa stiu daca i poate face ceva rau daca i-as da cate un pic de lapte,branza ect

poate face diaree, sa verse si sa il doara burta. tine legatura cu medicul pediatru si el te va sfatui cand e momentul sa incerci.
Darria
Scris: Thursday, June 23, 2011 2:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/20/2006
mihaela_manea wrote:

Reintroducerea lactatelor se face dupa repetarea analizelor, daca strumful nu mai este alergic.
odie
Scris: Thursday, June 23, 2011 4:31 PM
Nivel

odie wrote:

Da cand am simtit eu ca ceva nu-i ok am dat fuga la un alergolog care mi-a dat de facut un panel de alergeni.
Cel mai indicat ar fi sa consulti unul si el va decide ce sa faci mai departecool

Din pacate nu-ti pot recomanda pe cineva anume..eu am fost la un medic oarecare de la un cabinet de cartier
Anelise
Scris: Thursday, June 30, 2011 6:56 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
mihaela_manea wrote:
Are un an si 3luni baietelul meu.As dori sa aflu daca este o varsta la care scapa de aceasta alergie sau este pt toata viata.Eu as incerca cu un pic de lapte,branza ect dar ini este frica sa nu ajung cu el la spital.Astept sfatul unor mamici care au trecut prin asa ceva.Mersipupici

alexandrabogdan wrote:
catre 4-5 ani speram sa scapam. poti incerca cu 1-2 lingurite de branza apoi astepti. dc varsa, face diaree, il (o) doare burta .... te opresti. s-ar putea sa mearga bine cu 1-2 lingurite si sa iti faca ceva la cantit mai mare. merge pe incercate, tinand leg cu medicul pediatru
mihaela_manea
Scris: Monday, July 4, 2011 10:35 AM
Nivel

Acu cateva zile i-am dat o bucatica mica de ciocolata si in noaptea respectiva a urlat cam mult.Nu stiu ce sa cred cand era mai mic facea imediat scaune moi dar acum face peste 24 de ore.Acum poate fi si de la dinti.Sunt derutata cred ca pana la urma o sa ma duc la Bucuresti sa i fac analizele chiar daca ele costa cam mult.Crezi ca se pot compesa aceste analize,eu cand le-am facut data trecuta eram speriata si le-am platit nu m-am mai interesat si ma dus cam la 3 milioane cu pediatru cu tot.
mihaela_manea
Scris: Monday, July 4, 2011 10:40 AM
Nivel

Anelise wrote:
Cat are copilasul tau acum de spui ca pe la 4 ani?si in toata aceasta perioada sa inteleg ca nu i-ai dat lapte deloc?daca nu iai dat cu ce iai inlocuit calciul necesar copilului,ca am inteles ca s-ar gasi doar in lapte?Sfatuiestema si pe mine ce sa i dau ca sa nu-i lipseasca calciul din organism,ca de lapte nu e voie branza nu smantana nu ect
alexandrabogdan
Scris: Monday, July 4, 2011 11:21 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
fetitza mea are 1 an si 6 luni. ii dau lapte praf inca dar special, din ala fara proteina (la ce are ea intoleranta). se numeste milumil pepti si il bem de la 2 luni. tolereaza iaurtul (pt ca e fermentat iar prin fermentatie e distrusa proteina) si untul. eu nu ma stresez din cauza asta, e cea mai mica problema a mea. sa fie ea sanatoasa. calciu nu se gaseste doar in lapte, e continut de multe alte alimente printre care si in sucul de portocale.

Alimente bogate in calciu:
lapte si produse lactate
cereale, galbenus, carne, cascaval, nuci, migadale, fructe uscate
laptele degresat si semidegresat contine mai mult calciu la 100 ml decat laptele integral
banane, capsuni, kiwi, lamai, mere, pepene galben, piersici, portocale, struguri
dovlecei, mazare, morcovi, spanac, sparanghel, anghinare, broccoli.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.