Nivel: Membru
Inregistrat: 9/18/2024 Mesaje: 2
| Buna diminea?a, va scriu aici pentru a va cere ajutorul. Sunt o mamica disperata ?i foarte îngrijorata a unei feti?a de 2 luni ?i 5 zile, care de vreo 2 saptamâni are scaun apos, 3-4 zilnic, dar a fost când a facut ?i 7-8 dintre care unul cu mult mucus. Are campe foarte des, burtica tare, mult gaze ?i o stare generala schimbatoare, acum este prea agitata iar la 5 minute adoarme. Ea este alaptata mixt pentru ca nu am suficient lapte am adaugat în completare laptele Milioa-Milumil,(Aptamil, nu a vrut am încercat ,5 tipuri diferite) i-a mers destul de bine, a fiind nascut cu 2810 kg, am ie?it din spital cu 2660kg iar în prezent are 4180kg. Din simptomele ei eu am dedus ca are reflux, noi locuind in Germania ni s-a spus de catre pediatru ca este normal ?i ca nu are ce sa-mi dea pentru reflux. Vomita în jet de cel pu?in 2 or pe zi, are grea?a dar fara varsaturi toata ziua, din acesta cauza nu poate sa doarma, ziua nu doarme aproape de loc 10-30 min maxim. Dupa scaunul cu mult mucus am mers din nou la pediatru ?i am primit lapte Alfamino pentru o saptamâna , feti?a îl bea dar foarte pu?in 60-90 maxim când este prea flamânda , sân nu prea mai am din cauza stresului, dar îl ?i vomita în mare majoritate. Crampele, gazele ?i flatulen?a nu i-au trecut absolut de loc, ieri am încercat sa-i dau înapoi Milupa ?i la nici 5 min a avut iar scaun cu mucus, dupa care a adormit de la ora 21:30 pâna la 02:00 azi-noapte ?i i-am dat sa manânce Alfamino din nou+ sân . Sunt foarte disperata ?i confuza nu mai în?eleg care lapte nu-i face bine, dupa o saptamâna aproape de Alfamino nici o ameliorare, iar pediatrul îmi spune ca este normal. Va rog sa ama aju?i cu ni?te pareri , sfaturi. Va mul?umesc din suflet ! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 775
| Alexandra-96 wrote:Buna diminea?a, va scriu aici pentru a va cere ajutorul. Sunt o mamica disperata ?i foarte îngrijorata a unei feti?a de 2 luni ?i 5 zile, care de vreo 2 saptamâni are scaun apos, 3-4 zilnic, dar a fost când a facut ?i 7-8 dintre care unul cu mult mucus. Are campe foarte des, burtica tare, mult gaze ?i o stare generala schimbatoare, acum este prea agitata iar la 5 minute adoarme. Ea este alaptata mixt pentru ca nu am suficient lapte am adaugat în completare laptele Milioa-Milumil,(Aptamil, nu a vrut am încercat ,5 tipuri diferite) i-a mers destul de bine, a fiind nascut cu 2810 kg, am ie?it din spital cu 2660kg iar în prezent are 4180kg. Din simptomele ei eu am dedus ca are reflux, noi locuind in Germania ni s-a spus de catre pediatru ca este normal ?i ca nu are ce sa-mi dea pentru reflux. Vomita în jet de cel pu?in 2 or pe zi, are grea?a dar fara varsaturi toata ziua, din acesta cauza nu poate sa doarma, ziua nu doarme aproape de loc 10-30 min maxim. Dupa scaunul cu mult mucus am mers din nou la pediatru ?i am primit lapte Alfamino pentru o saptamâna , feti?a îl bea dar foarte pu?in 60-90 maxim când este prea flamânda , sân nu prea mai am din cauza stresului, dar îl ?i vomita în mare majoritate. Crampele, gazele ?i flatulen?a nu i-au trecut absolut de loc, ieri am încercat sa-i dau înapoi Milupa ?i la nici 5 min a avut iar scaun cu mucus, dupa care a adormit de la ora 21:30 pâna la 02:00 azi-noapte ?i i-am dat sa manânce Alfamino din nou+ sân . Sunt foarte disperata ?i confuza nu mai în?eleg care lapte nu-i face bine, dupa o saptamâna aproape de Alfamino nici o ameliorare, iar pediatrul îmi spune ca este normal. Va rog sa ama aju?i cu ni?te pareri , sfaturi. Va mul?umesc din suflet !
Buna Alexandra ! Mare lucru n-am cu ce sa te ajut , eu personal nu am trecut prin problema asta . Finutul meu cand a avut scaun cu mucus a avut recomandare de la pediatra sa bea doar lapte fara lactoza sa vada daca e vreo ameliorare , introdus treptat si tot treptat scos . Daca vomita in jet nu cred ca ii priește laptele , nu e totuna cu a regurgita putin laptic. Cu colicii cum sta ? poate inca o deranjeaza si de aceea are gaze si probleme cu burtica . Bicicleta si masajul ajuta . Pentru lactatie incearca Galafor Forte si ceai pt lactatie ori pastilele More Milk si incearca totusi sa nu te mai stresezi . Poate problema nu e chiar atat de mare pe cat o percepi tu 🙃 si doar trebuie gasita varianta de lapte care ii face bine si poate ceva pt stomacel . Eu in privinta laptelui nu ma pot pronunta pt ca l-am alaptat exclusiv pe al meu baiet. |