Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multumesc Monique! Georgy, ai dreptate tu!Dar ce parere ai de faptul ca ei angajasera deja pe postul meu pina eu nici nu imi facusem cererea de a ramine in CIC?De fapt, pina nici nu nascusem! In privinta programului de 6 ore, pot sa beneficiez pina face Sara 2 ani, nu doar pina la 1 an?Ca atunci ar fi o alternativa demna de luat in calcul! Multumesc mult mentru lamuririle suplimentare, esti tare draguta! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Miri wrote:Multumesc Monique! Georgy, ai dreptate tu!Dar ce parere ai de faptul ca ei angajasera deja pe postul meu pina eu nici nu imi facusem cererea de a ramine in CIC?De fapt, pina nici nu nascusem! In privinta programului de 6 ore, pot sa beneficiez pina face Sara 2 ani, nu doar pina la 1 an?Ca atunci ar fi o alternativa demna de luat in calcul! Multumesc mult mentru lamuririle suplimentare, esti tare draguta!
Si in locul meu adusesera o fata cu o luna inainte , ca sa am timp sa ii predau lucrarea si sa vada despre ce e vorba ......iar in privinta programului redus , DA AI VOIE PANA FACE FATA 2 ANI . Insa ai grija sa le spui tu si sa ceri asta in cererea pe care o faci ptr revenire , ptr ca nu stiu daca angajatorul va fi atat de "binevoitor "sa te anunte el .....
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Miri eu cand m-am angajat prima data am fost pe post temporar in locul unei tipe care era insarcinata,am uitat pe ce durata parca un an si ceva .Intre timp o asistenta de pe sectia mea a iesit la pensie si s-a facut loc si pentru mine definitiv.Iar tipa care nascuse si a stat in concediu a revenit la serviciu pe postul ei fara nici o problema. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| georgy, multumesc ca ai mai facut lumina in capsorul meu si , daca nu-ti cer prea mult da-mi si legea care stipuleaza ca putem cere program redus de munca, pana la 2 ani.Ca nu se stie niciodata ce idei imi vin si poate ma-ntorc si eu mai repede la serviciu. multumesc anticipat |
|

| Buna idee, Codruta! Georgy, ne poti ajuta? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| codruta wrote:georgy, multumesc ca ai mai facut lumina in capsorul meu si , daca nu-ti cer prea mult da-mi si legea care stipuleaza ca putem cere program redus de munca, pana la 2 ani.Ca nu se stie niciodata ce idei imi vin si poate ma-ntorc si eu mai repede la serviciu. multumesc anticipat
Sunt putin depasita de can stau acasa, dar din cate stiu, e prevazut in Codul muncii. |
|

| codruta wrote:georgy, multumesc ca ai mai facut lumina in capsorul meu si , daca nu-ti cer prea mult da-mi si legea care stipuleaza ca putem cere program redus de munca, pana la 2 ani.Ca nu se stie niciodata ce idei imi vin si poate ma-ntorc si eu mai repede la serviciu. multumesc anticipat
CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA UNIC LA NIVEL NATIONAL PE ANII 2005-2006
Art. 17 alin (1).
Art. 17. - (1) Salariatii care renunta la concediul legal pentru ingrijirea copilului in varsta de pana la doi ani beneficiaza de reducerea duratei normale a timpului de lucru cu 2 ore pe zi, fara sa le fie afectate salariul de baza si vechimea in munca. La cererea lor se poate acorda program decalat, cu alte ore de incepere a programului de lucru, daca activitatea unitatii permite.
va dau si un link pe net , de unde sa va puteti lista
http://www.dsclex.ro/contracte/ccm_2005.htm
sper sa va fie de folos !!!
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| sar'na |
|

| codruta wrote:sar'na
Cu multa placere ! |
|

| Multumesc,Georgy! |
|

| Miri wrote:Multumesc,Georgy!
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| Codruta daca tu esti angajat militar nu stiu daca ti se aplica prevederile Contractului Colectiv de Munca la nivel national. Chiar si salariat civil fiind, cred ca ar trebui sa te interesezi la departamentul legislativ de la tine de la servici, din cate stiam eu pentru angajatii Ministerului Apararii se aplica regulamentele militare.Oricum, e mai bine sa intrebi la tine la munca, asta ca sa fii sigura. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miri, eu te sustin, mai multe pe PM.
|
|

| Multumesc,Sousourel! Tu lucrezi program normal sau ai solicitat program de 6 ore? |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miri wrote:Multumesc, Sousourel! Tu lucrezi program normal sau ai solicitat program de 6 ore?
Am catedra de 16 ore pe saptamana, dar stau cca 4-5 ore zilnic la scoala. La astea se adauga naveta care poate sa-mi "rapeasca" si 2 ore. Apoi planificarile (multumesc lui Dumnezeu ca le-am terminat! mi-au mancat nervii doua saptamani), proiectele individuale, proiectele didactice, conceperea fiselor de lucru, completarea fiselor individuale, etc ... munca acasa,cand si cat pot. Asa ca nu stiu daca ma incadrez, in realitate in 6 ore. |
|
|