Intoarcerea la serviciu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Tuesday, October 10, 2006 9:52 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Multumesc Monique!pupici
Georgy, ai dreptate tu!Dar ce parere ai de faptul ca ei angajasera deja pe postul meu pina eu nici nu imi facusem cererea de a ramine in CIC?De fapt, pina nici nu nascusem!
In privinta programului de 6 ore, pot sa beneficiez pina face Sara 2 ani, nu doar pina la 1 an?Ca atunci ar fi o alternativa demna de luat in calcul!
Multumesc mult mentru lamuririle suplimentare, esti tare draguta!flowers ras
georgy_adinutza
Scris: Tuesday, October 10, 2006 12:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
Miri wrote:
Multumesc Monique!pupici
Georgy, ai dreptate tu!Dar ce parere ai de faptul ca ei angajasera deja pe postul meu pina eu nici nu imi facusem cererea de a ramine in CIC?De fapt, pina nici nu nascusem!
In privinta programului de 6 ore, pot sa beneficiez pina face Sara 2 ani, nu doar pina la 1 an?Ca atunci ar fi o alternativa demna de luat in calcul!
Multumesc mult mentru lamuririle suplimentare, esti tare draguta!flowers ras

Si in locul meu adusesera o fata cu o luna inainte , ca sa am timp sa ii predau lucrarea si sa vada despre ce e vorba ......iar in privinta programului redus , DA AI VOIE PANA FACE FATA 2 ANI . Insa ai grija sa le spui tu si sa ceri asta in cererea pe care o faci ptr revenire , ptr ca nu stiu daca angajatorul va fi atat de "binevoitor "sa te anunte el .....
love love love pupici pupici pupici
Ely
Scris: Tuesday, October 10, 2006 4:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Miri eu cand m-am angajat prima data am fost pe post temporar in locul unei tipe care era insarcinata,am uitat pe ce durata parca un an si ceva .Intre timp o asistenta de pe sectia mea a iesit la pensie si s-a facut loc si pentru mine definitiv.Iar tipa care nascuse si a stat in concediu a revenit la serviciu pe postul ei fara nici o problema.pupici
codruta
Scris: Wednesday, October 11, 2006 4:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
georgy, multumesc ca ai mai facut lumina in capsorul meu si , daca nu-ti cer prea mult da-mi si legea care stipuleaza ca putem cere program redus de munca, pana la 2 ani.Ca nu se stie niciodata ce idei imi vin si poate ma-ntorc si eu mai repede la serviciu.
multumesc anticipat
Miri
Scris: Wednesday, October 11, 2006 8:26 PM
Nivel

Buna idee, Codruta!
Georgy, ne poti ajuta?
kali
Scris: Wednesday, October 11, 2006 10:04 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
codruta wrote:
georgy, multumesc ca ai mai facut lumina in capsorul meu si , daca nu-ti cer prea mult da-mi si legea care stipuleaza ca putem cere program redus de munca, pana la 2 ani.Ca nu se stie niciodata ce idei imi vin si poate ma-ntorc si eu mai repede la serviciu.
multumesc anticipat

Sunt putin depasita de can stau acasa, dar din cate stiu, e prevazut in Codul muncii.
georgy_adinutza
Scris: Thursday, October 12, 2006 9:03 AM
Nivel

codruta wrote:
multumesc anticipat

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA UNIC LA NIVEL NATIONAL PE ANII 2005-2006

Art. 17 alin (1).

Art. 17. - (1) Salariatii care renunta la concediul legal pentru ingrijirea copilului in varsta de pana la doi ani beneficiaza de reducerea duratei normale a timpului de lucru cu 2 ore pe zi, fara sa le fie afectate salariul de baza si vechimea in munca. La cererea lor se poate acorda program decalat, cu alte ore de incepere a programului de lucru, daca activitatea unitatii permite.

va dau si un link pe net , de unde sa va puteti lista

http://www.dsclex.ro/contracte/ccm_2005.htm

sper sa va fie de folos !!!
pupici pupici pupici
codruta
Scris: Thursday, October 12, 2006 9:07 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
sar'napupici
georgy_adinutza
Scris: Thursday, October 12, 2006 9:13 AM
Nivel

codruta wrote:
sar'napupici

Cu multa placere ! pupici pupici pupici
Miri
Scris: Thursday, October 12, 2006 7:34 PM
Nivel

Multumesc,Georgy!pupici
georgy_adinutza
Scris: Friday, October 13, 2006 7:49 AM
Nivel

Miri wrote:
Multumesc,Georgy!pupici

pupici pupici pupici pupici
LIA
Scris: Friday, October 13, 2006 8:00 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/6/2006
Codruta daca tu esti angajat militar nu stiu daca ti se aplica prevederile Contractului Colectiv de Munca la nivel national. Chiar si salariat civil fiind, cred ca ar trebui sa te interesezi la departamentul legislativ de la tine de la servici, din cate stiam eu pentru angajatii Ministerului Apararii se aplica regulamentele militare.Oricum, e mai bine sa intrebi la tine la munca, asta ca sa fii sigura.
sousourel
Scris: Saturday, October 14, 2006 9:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Miri, eu te sustin, mai multe pe PM.
Miri
Scris: Saturday, October 14, 2006 9:48 PM
Nivel

Multumesc,Sousourel!pupici
Tu lucrezi program normal sau ai solicitat program de 6 ore?
sousourel
Scris: Saturday, October 14, 2006 10:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Miri wrote:
Multumesc,Sousourel!pupici
Tu lucrezi program normal sau ai solicitat program de 6 ore?

Am catedra de 16 ore pe saptamana, dar stau cca 4-5 ore zilnic la scoala. La astea se adauga naveta care poate sa-mi "rapeasca" si 2 ore. Apoi planificarile (multumesc lui Dumnezeu ca le-am terminat! mi-au mancat nervii doua saptamani), proiectele individuale, proiectele didactice, conceperea fiselor de lucru, completarea fiselor individuale, etc ... munca acasa,cand si cat pot. Asa ca nu stiu daca ma incadrez, in realitate in 6 ore.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.