Intoarcerea la serviciu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris-DL
Scris: Monday, July 13, 2009 12:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
deea3184 wrote:
Saru'mana,Cris....sper din suflet sa rezolv ceva!

Trebuie ! computerlove pupici
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, July 14, 2009 1:11 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Bafta Andreea!angel
PrincessLilou
Scris: Wednesday, April 28, 2010 3:50 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
am si eu o intrebare. nu prea tine de domeniul legislativ.

exista posibilitatea sa obtin un post mai bun in firma, dar nu o sa mai pot sa stau 6 luni acasa dupa ce se naste bebita cum planuisem. credeti ca se merita sa ma intorc la servici dupa 3 luni de la nastere si sa pierd timpul pe care l-as putea petrece cu bebe?

zaza_
Scris: Wednesday, April 28, 2010 4:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Eu cred ca nu merita! Cine iti mai da inapoi timpul pe care poti sa-l petreci cu copilului tau? Daca ai de ales, mai bine stai acasa!
cathy
Scris: Wednesday, April 28, 2010 4:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
Greu de raspuns la intrebarea asta...mie oricum mi se par putine si cele 6 luni in care stai acasa cu printesa ta dar imi dau seama ca de multe ori mamele nu au alta solutie asa incat ma consider binecuvatata ca legislatia imi permite sa pot sta acasa cu puiul meu 2 ani.
Pana la urma trebuie sa analizezi daca avantajele noului post fac sa merite ca sa pleci la serviciu mai devreme cu 3 luni si in final decizia iti apartine

PrincessLilou
Scris: Wednesday, May 5, 2010 4:37 AM
Nivel

in Australia avem voie sa stam un an acasa, dar sunt alte tari in care nu poti sa stai decat 2-3 luni, cum am auzit ca ar fi prin Franta sau Belgia si America. deci pana la urma si un an e bine...doar ca aici nu e ca in ro si nu primesti nici un banut pe luna...asa ca e mai greu cu statul acasa pe un salariu...daca eram in ro as fi stat si eu doi ani ca am vazut la Lenus cum e. din pacate eu nu am cum sa stau acasa un an, pentru ca sunt cheltuieli pe care nu le putem acoperi numai cu un salariu si decat bebe sa aiba o viata plina de lipsuri, mai bine sa putem merge amandoi la serv, iar de bebe ne putem bucura in timpul liber...pana la urma tot acolo se ajunge mai tarziu...nu toata lumea e favorizata de acest aspect.

am stat oricum si m-am gandit, si mi-am oferit candidatura pentru post. sper sa reusesc. am sa stau in cazul asta 3 luni acasa in loc de 6. e un post pe care mi-l doresc de mult si care nu stiu cand va mai aparea. si oricum ne va ajuta pe toti sa strangem bani sa ne luam o casa cum ne dorim de mult...o sa ii am si pe parintii mei aici sa ne ajute ca sa nu dam bebelina de mica la cresa.

multumesc.
raly
Scris: Wednesday, May 5, 2010 6:51 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mult succes iti doresc!majoreta majoreta
Ange blanc
Scris: Wednesday, May 5, 2010 9:16 AM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Nu stiu daca te ajuta prea mult ceea ce am sa-ti spun eu acum, dar viata ne invata mai multe decat credem. O prietena de a mea a fost in aceeasi situatie. A renuntat la pretiosul timp petrecut cu fetita pe care si-o dorise enorm, pentru un post mai bun si evident mai bine platit. S-a intors la serviciu dupa doar cateva luni (in loc sa stea doi ani cu ea), iar nu dupa multa vreme a ajuns somera din cauza crizei. Acum regreta ca n-a stat cu copilul in perioada in care avea tot dreptul sa faca asta, iar pe de alta parte, daca ar fi ramas acasa, ar fi fost inca angajata acelei institutii.
Ana
Scris: Wednesday, May 5, 2010 9:29 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
raly wrote:
Mult succes iti doresc!majoreta majoreta
subscriumajoreta
PrincessLilou
Scris: Friday, May 7, 2010 3:10 AM
Nivel

Irinuta wrote:
Nu stiu daca te ajuta prea mult ceea ce am sa-ti spun eu acum, dar viata ne invata mai multe decat credem. O prietena de a mea a fost in aceeasi situatie. A renuntat la pretiosul timp petrecut cu fetita pe care si-o dorise enorm, pentru un post mai bun si evident mai bine platit. S-a intors la serviciu dupa doar cateva luni (in loc sa stea doi ani cu ea), iar nu dupa multa vreme a ajuns somera din cauza crizei. Acum regreta ca n-a stat cu copilul in perioada in care avea tot dreptul sa faca asta, iar pe de alta parte, daca ar fi ramas acasa, ar fi fost inca angajata acelei institutii.

ce pot sa spun, exista riscuri in orice decizie pe care o iei in viata. ideea e ca atunci cand iei o decizie trebuie sa te gandesti ca daca se intampla ceva mai tarziu e posibil sa ai regrete...asa ca e bine sa cantaresti toate optiunile pe care le ai...macar asa stii, ca in caz de ceva te-ai gandit din timp de la toate. nu pot sa zic ca toate planurile facute de acasa se potrivesc in targ, vorba aia...
Ange blanc
Scris: Friday, May 7, 2010 2:34 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
PrincessLilou wrote:

ce pot sa spun, exista riscuri in orice decizie pe care o iei in viata. ideea e ca atunci cand iei o decizie trebuie sa te gandesti ca daca se intampla ceva mai tarziu e posibil sa ai regrete...asa ca e bine sa cantaresti toate optiunile pe care le ai...macar asa stii, ca in caz de ceva te-ai gandit din timp de la toate. nu pot sa zic ca toate planurile facute de acasa se potrivesc in targ, vorba aia...

Din pacate asa e.
bulinutza
Scris: Tuesday, July 6, 2010 2:20 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Dragelor, incep si eu serviciul...

Nu mai pot ramane acasa, e nevoie de mine la servici iar in vremurile astea, nu-mi prea permit sa mai "trag chiulul" chiar daca e cat se poate de legalsic . Offf...cred ca am sa mor de dorul Alexandrei si de timpul petrecut numai cu ea...in fine...

Intrebarea mea este pt cele care stiu actualmente daca se mai primeste stimulentul de 100 de ron pt mamicile care se intorc inainte de 2 ani la serivici. uff uff uff
mommy
Scris: Tuesday, July 6, 2010 3:03 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Alina, din cate stiu eu, da, se primeste suplimentul.
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, July 6, 2010 10:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
bulinutza wrote:
Dragelor, incep si eu serviciul...

Nu mai pot ramane acasa, e nevoie de mine la servici iar in vremurile astea, nu-mi prea permit sa mai "trag chiulul" chiar daca e cat se poate de legalsic . Offf...cred ca am sa mor de dorul Alexandrei si de timpul petrecut numai cu ea...in fine...

Intrebarea mea este pt cele care stiu actualmente daca se mai primeste stimulentul de 100 de ron pt mamicile care se intorc inainte de 2 ani la serivici. uff uff uff

inca il primim, cine stie pentru cat timp...succes la servici!computerlove
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, July 7, 2010 11:54 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Mult succes!hearts

Pana la urma e in interesul bugetului de asigurari sociale acordarea acestui supliment.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.