Intoarcerea la serviciu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mamica23
Scris: Friday, October 17, 2008 10:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2008
Dya i-ti urez mult noroc si sa fie intr-un ceas bun hotararea pe care ai luat-oangel
Si eu m-am gandit sa ma intorc la serviciu,deocamdata sotul castiga destul de bine(avem firma de constructii),dar iarna nu stiu cum o sa rezistam,nu vreau sa se intample cum sa intamplat iarna trecuta,abia ne-ai ajuns banii de pe o zi pe alta(eu am primit indemnizatia pt copil abia in aprilie,si sotul nu a avut lucrari).Eu inca cantaresc situatia.
Am auzit ca daca te intorci mai repede inapoie la serviciu primesti de la stat un "supliment".
Stie cineva despre ce este vorba si despre ce suma?
dya
Scris: Friday, October 17, 2008 12:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Miri wrote:
Dy, eu te astept cu mare drag sa revii la serviciu..iti amintesti cand ma asteptai si tu pe mine sa ma reintorc?:018:

Iar in privinta Cezarei, totul va fi bine, stai linistita!Sunt sigura ca soara ta va face fata- cu succes!- unui copil asa cuminte cum este Cezi.
In plus, "dadaca" de rezerva este prin preajma, nu?Doar s-a oferit sa te jute, doar stii....pupici

Mersi draga mea , am sa tin cont si de oferta " dadacei de rezerva ".pupici pupici pupici computerlove
dya
Scris: Friday, October 17, 2008 12:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Gizella iti multumesc si va doresc sa va mearga bine si sa luati decizia pe care o considerati voi ca fiind cea mai buna si mai avantajoasa pentru voi ca familie.pupici pupici pupici computerlove
oana_nicole
Scris: Friday, October 17, 2008 1:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
mamica23 wrote:
Am auzit ca daca te intorci mai repede inapoie la serviciu primesti de la stat un "supliment".
Stie cineva despre ce este vorba si despre ce suma?

Primesti 3 milioane in plus la salariu, pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.
mamica23
Scris: Friday, October 17, 2008 2:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2008
oana_nicole wrote:

Primesti 3 milioane in plus la salariu, pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.

Multumesc pt raspunspupici pupici pupici computerlove
petro
Scris: Friday, October 17, 2008 4:13 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Dya, mult succes la servici pupici
Laura
Scris: Friday, October 17, 2008 4:16 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Dya, mult noroc, mami! majoreta coeur Nu-mi vine sa cred: mai ieri citeam ca vrei BB si astazi citesc ca te intorci la serviciu computerlove Sa fie intr-un ceas bun! computerlove Sunt sigura ca Cezara, asa cumintica cum e, se va adapta situatiei! Intr-un final, poate e mai bine asa angel
oanalaurisa
Scris: Friday, October 17, 2008 6:16 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Dya,mult succes si ai tot sprijinul meu moral! Eu nu regret nici o clipa decizia luata,chiar daca a fost mai repejor decat in cazul tau!
miha76
Scris: Saturday, October 18, 2008 8:27 AM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2007
Daca ma intorc la serviciu si va trece sotul in concediu de cresterea copilului eu mai iau suplimentul de 3 mil?...deocamdata vb de o situatie ipotetica...
kali
Scris: Saturday, October 18, 2008 8:35 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
miha76 wrote:
Daca ma intorc la serviciu si va trece sotul in concediu de cresterea copilului eu mai iau suplimentul de 3 mil?...deocamdata vb de o situatie ipotetica...

Nu.
...Iar suplimentul e de 100 ron; ceilalti 200 sunt alocatia copilului de care oricum beneficiaza pana la 2 ani.
miha76
Scris: Saturday, October 18, 2008 8:50 AM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2007
pupici pupici mutumesc KALI .
Miri
Scris: Saturday, October 18, 2008 9:26 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
kali wrote:

...Iar suplimentul e de 100 ron;

Exact atat primeste ca "stimulent"mama care se intoarce la servici mai repede de 2 ani.
Andreea&Ariana
Scris: Monday, July 13, 2009 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
N-am stiut unde sa scriu uff ...sper ca e topicul potrivit!
Sa zicem,ca sunt destul de incurcata,ca nu stiu ce sa fac.....mi s-a oferit un loc de munca,mult mai bun decat cel care-l aveam inainte sa raman insarcinata....acum problema ar fi ca,trebuie sa renunt la indemnizatie,plus ca ar trebui sa-mi dau demisia de la locul de munca vechi.....oare,imi pot pune bete in roate,patronii?....cum ar trebui sa procedez?
Poate ma ajutati si pe mine.....sa ma invatati cum ar trebui sa procedez!pupici pupici pupici
Cris-DL
Scris: Monday, July 13, 2009 11:45 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Deea, faci o cerere de reluare a activitati si o inregistrezi la actualul loc de munca -in acelasi timp iti depui si demisia- asta daca nu va intelegeti cu o cerere de incetare cu acordul partilor.
Nu au ce bete sa-ti puna in roata -eventual te poate tine in preaviz -doar in cazul demisiei.

Poti beneficia si de stimulentul de 100 lei -daca nu ai nicio zi intrerupere intre locul de munca vechi si noul loc de munca (depui la Primarie cerere pentru stimulent si decizia/adeverinta de la noul loc de munca ca ai reluat activitatea mai devreme de 2 ani).

Andreea&Ariana
Scris: Monday, July 13, 2009 11:58 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Saru'mana,Cris....sper din suflet sa rezolv ceva!
pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.