Intoarcerea la natura
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Friday, May 20, 2011 8:17 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
marivic wrote:
SHIREL,nu am cuvinte ca sa-ti multumesc pt.prietenia ce ne leaga,....cu toate ca suntem atat de departe,esti atat de aproape de sufletul meupupici computerlove
MIHAELA,stiu,tocmai ca am pus in ghilimele prieteni,caci aceia nu erau prieteni,....mai bine lipsa decat asa,....Tu,esti binecuvantata cu astfel de prieteni,....aceia sunt oameni in adevaratul sens al cuvantului.Cinste lor si cinste tie,pt.ca esti o persoana integra,deosebitapupici computerlove si chiar daca si tu esti departe,esti la fel de aproape de sufletul meu ca si Shirel.pupici computerlove
P.S.Scuze de off-topic

iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou computerlove
dragos
Scris: Thursday, June 16, 2011 1:19 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/10/2011
marivic wrote:

multumesc ,Mihaela,..stiu pt.ca multi mi-au spus acest lucru si s-au intrebat cum am rezistat si cum am ramas.Am avut ,,prieteni''buni,care dupa ce au venit la noi si au vazut cum locuim,a doua oara nu au mai venit.Au zis ca suntem saraci,....sarmanii,....erau ei saraci cu duhul,...noi aveam ajutorul lui Dumnezeu.Cand mi-era mai greu,Dumnezeu imi dadea un semn,....si ma facea sa inteleg ca aici era locul meu,soarta si viata mea.Eu si acum visez la o casa in inima padurii sau la poale de padure,fara vecini prin preajma,doar vietatile padurii.Doamne ce mult mi-ar place!yes yes

poate te pot ajuta...
michi
Scris: Thursday, June 16, 2011 2:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2009
Marivic - te admir ca ai atat de mult curaj si putere.computerlove computerlove
Daca ar fi dupa mine si eu m-as muta in creierul muntilor.Oricum asa zisi prieteni se comporta mai rau decat animalele padurii.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.