Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| marivic wrote:SHIREL,nu am cuvinte ca sa-ti multumesc pt.prietenia ce ne leaga,....cu toate ca suntem atat de departe,esti atat de aproape de sufletul meu MIHAELA,stiu,tocmai ca am pus in ghilimele prieteni,caci aceia nu erau prieteni,....mai bine lipsa decat asa,....Tu,esti binecuvantata cu astfel de prieteni,....aceia sunt oameni in adevaratul sens al cuvantului.Cinste lor si cinste tie,pt.ca esti o persoana integra,deosebita si chiar daca si tu esti departe,esti la fel de aproape de sufletul meu ca si Shirel. P.S.Scuze de off-topic
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/10/2011 Mesaje: 38
| marivic wrote:multumesc ,Mihaela,..stiu pt.ca multi mi-au spus acest lucru si s-au intrebat cum am rezistat si cum am ramas.Am avut ,,prieteni''buni,care dupa ce au venit la noi si au vazut cum locuim,a doua oara nu au mai venit.Au zis ca suntem saraci,....sarmanii,....erau ei saraci cu duhul,...noi aveam ajutorul lui Dumnezeu.Cand mi-era mai greu,Dumnezeu imi dadea un semn,....si ma facea sa inteleg ca aici era locul meu,soarta si viata mea.Eu si acum visez la o casa in inima padurii sau la poale de padure,fara vecini prin preajma,doar vietatile padurii.Doamne ce mult mi-ar place! poate te pot ajuta... |