|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| am o mare nelamurire:in oct se termina cic,eu am lucrat la o gradinita particulara care a intrat in lichidare dar mai functioneaza un an,ei spun ca nu pot sa intru in somaj si nici sa ma reintorc e normal? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| De ce sa nu poti daca mai lucreaza inca un an? |
| ce frumosi sunteti! pt ca nu au fonduri ,,,spun ei sa ma reprimeasca i ca ar trebui sa lucrez 6 luni ...pt a intra in somaj,,,precizez ca tot am cautat alt loc de munca dar e mai greu acum,,,ma gandeam ca intrand in evidentele de la fortele de munca e mai facil,acest lucru |

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Nu stiu ce sa zic Anda si eu anul acesta in noiembrie va trebui sa incep munca,am vb la fbrica si au zis ca daca vreu ma pot intoarce ,daca nu pot sa stau in somaj un an de zile fiinca la noi nu sunt crese,si nu sunt nevoita sa merg sa lucrez deloc si ei mi-au spus asa ca desi de lucru in noiembrie nu stie daca va fi,s-ar putea sa-i dea pe toti in somaj ,acum din cat am inteles ieri de la cineva cica ar vrea sa inchida fabrica de tot ,am sunat laq fabrica si mi-au spus ca in cazul n care o va inchide eu tot am sa primesc somajul!!!
Asa ca iti doresc si tie succes sa-ti rezolvi cat mai repede!!! |

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| anda1973 wrote:am o mare nelamurire:in oct se termina cic,eu am lucrat la o gradinita particulara care a intrat in lichidare dar mai functioneaza un an,ei spun ca nu pot sa intru in somaj si nici sa ma reintorc e normal?
angajatorul este obligat sa te primeasca inapoi. in special daca inca functioneaza. nu este problema ta ca ei nu au fonduri! legea ii obliga clar sa te primeasca inapoi. singura varianta in care te pot refuza legal este sa iti desfiinteze postul ca urmare a dificultatilor economice ceea ce inteleg ca nu este cazul.
succes!
|
| va multumesc pt incurajari,,,sa speram ca va fi bine...sarcina usoara |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Andismom wrote:
angajatorul este obligat sa te primeasca inapoi. in special daca inca functioneaza. nu este problema ta ca ei nu au fonduri! legea ii obliga clar sa te primeasca inapoi. singura varianta in care te pot refuza legal este sa iti desfiinteze postul ca urmare a dificultatilor economice ceea ce inteleg ca nu este cazul.
succes!
Foarte adevarat sunt obligati sa te primeasca inapoi nu e treaba ca nu au fonduri. |

|
multumim si noi de urari! sper sa fie cu succes demersul tau de a reveni la vechiul loc de munca! |
| :921: in coada de peste draele mele,,,m-am intalnit azi cu directoarea,si mi-a us ca nu am drept de somaj si nici inapoi nu pot veni,pt ca mai sunt doar 3 angajati,si dupa ce i-am spus ca eu am cautat raspunsuri aici,mi-a spus ca bn ca am informat-o si ca ,,,cea care e contabila o incurca mereu...e lumea ori prost informata ,ori de rea credinta,,,imp.e sa ne fie pruncii sanatosi...dar trebuie sa-i si hranim...asta e va pup |
|

| mult succes draga mea cu gasirea unui nou job! |
|
|