Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| De vreo 4 zile am niste intepaturi relativ constante in partea dreapta jos, cam in dreptul ovarului, zic eu. Eu sunt operata de apendicita, deci asta iese din calcul.
Aveti idee de la ce ar putea sa mai fie? Vreo raceala (desi nu am nimic altceva si nu ma doare nimic)? Vreo extrauterina?
Cine poate sa ma ajute cu o idee? As cauta pe net dar nu stiu ce sa caut |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
De ce te-ai gandit la extrauterina? |
|
| Asa am gasit pe net cand am cautat cu Google dupa "intepaturi dreapta jos".
Cica la extrauterina ai dureri din astea in partea dreapta jos. |
|
| AdrianaC wrote:Asa am gasit pe net cand am cautat cu Google dupa "intepaturi dreapta jos". Cica la extrauterina ai dureri din astea in partea dreapta jos.
Hai ca iti spun cum sa excluzi posibilitatea asta. Testul de sarcina SURECHECK detecteaza si sarcina extrauterina. Ia un test,fa-l si daca iese negativ , atunci nu e cazul. |
|
| Chestia este ca eu nu sunt in intarziere acum, dar de vreo 2 luni m-am cam dat peste cap, ba la 28, ba la 27, ba la 25, iar ultima data a tinut vreo 7 zile Nici nu stiu ce sa zic. Teoretic vorbind, nu ar avea cum sa fie o sarcina, de niciun fel, nici extra nici intrauterina, pentru ca nu am "lucrat" in perioada propice . Practic insa, nu stiu ce sa mai cred. |
|
| AdrianaC wrote:Chestia este ca eu nu sunt in intarziere acum, dar de vreo 2 luni m-am cam dat peste cap, ba la 28, ba la 27, ba la 25, iar ultima data a tinut vreo 7 zile  Nici nu stiu ce sa zic. Teoretic vorbind, nu ar avea cum sa fie o sarcina, de niciun fel, nici extra nici intrauterina, pentru ca nu am "lucrat" in perioada propice  . Practic insa, nu stiu ce sa mai cred.
Atunci nu te mai gandi la sarcini si alte minuni,gandeste-te la alte posibilitati. De exemplu,poate te-ai racit la ovar si de aia simti intepaturile,te-ai imbracat prea subtire si ai racit. Fa-ti niste ceai renal si ia niste No-spa sa vezi daca isi face efectul pe durerea pe care o simti.
|
|
| O sa incerc maine cu niste No-Spa, daca tot nu ma lasa (acum e cam la 20min) si daca tot nu cedeaza o sa imi fac o programare la Gineco. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| e in apropierea operatiilor de cazariana? parca tu ai nascut copii cu cezariana mi se intampla atunci cand fac efort fizic sustinut si solicit muschii abdominali. sanatate multa! |
|
| Da, am 2 cezariene si intepatura e cumva in coltul cezarienei, dar culmea, in partea care s-a inchis cel mai frumos si aproape ca nu se vede |
|
| AdrianaC wrote:Da, am 2 cezariene si intepatura e cumva in coltul cezarienei, dar culmea, in partea care s-a inchis cel mai frumos si aproape ca nu se vede
Ai facut ceva efort fizic ? Ai ridicat ceva greutati? |
|
| Nu |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Poate e vorba despre o raceala sau despre o aderenta postoperatorie, care te deranjeaza. Daca nu sunt motive serioase sa crezi ca e vorba despre o extrauterina, eu zic sa o scoti din calcul. Un antiinflmator( de preferat supozitor) sau un antispastic(no-spa e grozav!) ti-ar fi de ajutor, acum! O noapte linistita si fara dureri, iti doresc! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| AdrianaC wrote:Da, am 2 cezariene si intepatura e cumva in coltul cezarienei, dar culmea, in partea care s-a inchis cel mai frumos si aproape ca nu se vede Mie mi-a spus doctorita mea ca la orice schimbare de vreme pot simti dureri/intepaturi la operatie. Si adevarul e ca simt, nu chiar de fiecare data, dar cand sunt diferente mari de temperatura (in special cand se face frig) si nu mereu in acelasi loc. |
|
| Multumesc fetelor. Azi-noapte a fost chiar bine, nu m-a intepat deloc. Sa vedem ce o mai fi si azi. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sper sa fie la fel de bine, ca azi-noapte, in continuare! |
|
|