Nivel: Membru
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 6
| Buna ziua,
Sunt confuza, nu mai stiu ce sa cred Deci e cam asa povestea: de cateva luni pana acum am avut ciclu menstrual regulat medie de 32 zile cu perioada menstruatiei de 6 zile (medie). Ultimul CM l-am avut din 1 Mai pana in 7 Mai si ar fi trebuit sa apara luna asta in data de 1 sau 2, deja intarzie de 2-3 zile si nici nu da semne sa apara :((, nu am niciun simptom cum ca s'ar apropia, nu imi mai apar cosurile specifice inaintea ciclului, nu mai am deranjamentele la spate si burta care le aveam cand se apropia :(, nimic. :(. Singurul lucru care il am ca "simptom" premenstrual este ca sunt foarte schimbatoare si ma enervez foarte rau din orice lucru. M-am tot temut sa nu fie vreo sarcina nedorita in momentul asta, v-am tot citit subiectele pe forum, am citit toate simptomele de pe toate siturile si tot nu ma regasesc nici in alea, nu am acele simptome timpurii care apar se spune chiar dinaintea clasicei intarzieri, nu am sanii intariti ba chiar sunt normali, nu am acele urinari frecvente, sau aletele care sa fie cu bagare importanta de seama :-/ . Actul sexual care l-am avut neprotejat a fost luna trecuta in 8Mai adica la o zi dupa ce mi-a trecut menstruatia (nu a ejaculat in mine, ci afara) nu cred ca sunt sanse ca atunci sa se poata intampla ceva, fiind nefertila. Sunt asa confuza :((. Nu mai stiu ce sa cred. Daca ar fi fost aia o data a conceptiei deja sunt 4saptamani trebuia sa am mai multe simptome :(( Si inca ceva...am facut 3 teste de sarcina. Toate negative, nici macar tenta sa apara ceva si la linia de test. Unul l-am facut cu 3 zile inainte de data la care trebuia sa vina ciclcul, unul in 2 iar altul ziua urmatoare. Daca era sarcina ma gandesc ca era o mica tenta de culoare si la linia de test tinand cont ca ar fii 3-4 saptamani de la un contact riscant nivelul hormonilor era totusi maricel. Dar..daca sarcina nu e atunci de ce imi intarzie menstruatia? :( Va rog, poate aveti pareri. Multumesc, aveti grija |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Violeta D wrote:Buna ziua, Sunt confuza, nu mai stiu ce sa cred Deci e cam asa povestea: de cateva luni pana acum am avut ciclu menstrual regulat medie de 32 zile cu perioada menstruatiei de 6 zile (medie). Ultimul CM l-am avut din 1 Mai pana in 7 Mai si ar fi trebuit sa apara luna asta in data de 1 sau 2, deja intarzie de 2-3 zile si nici nu da semne sa apara :((, nu am niciun simptom cum ca s'ar apropia, nu imi mai apar cosurile specifice inaintea ciclului, nu mai am deranjamentele la spate si burta care le aveam cand se apropia :(, nimic. :(. Singurul lucru care il am ca "simptom" premenstrual este ca sunt foarte schimbatoare si ma enervez foarte rau din orice lucru. M-am tot temut sa nu fie vreo sarcina nedorita in momentul asta, v-am tot citit subiectele pe forum, am citit toate simptomele de pe toate siturile si tot nu ma regasesc nici in alea, nu am acele simptome timpurii care apar se spune chiar dinaintea clasicei intarzieri, nu am sanii intariti ba chiar sunt normali, nu am acele urinari frecvente, sau aletele care sa fie cu bagare importanta de seama :-/ . Actul sexual care l-am avut neprotejat a fost luna trecuta in 8Mai adica la o zi dupa ce mi-a trecut menstruatia (nu a ejaculat in mine, ci afara) nu cred ca sunt sanse ca atunci sa se poata intampla ceva, fiind nefertila. Sunt asa confuza :((. Nu mai stiu ce sa cred. Daca ar fi fost aia o data a conceptiei deja sunt 4saptamani trebuia sa am mai multe simptome :(( Si inca ceva...am facut 3 teste de sarcina. Toate negative, nici macar tenta sa apara ceva si la linia de test. Unul l-am facut cu 3 zile inainte de data la care trebuia sa vina ciclcul, unul in 2 iar altul ziua urmatoare. Daca era sarcina ma gandesc ca era o mica tenta de culoare si la linia de test tinand cont ca ar fii 3-4 saptamani de la un contact riscant nivelul hormonilor era totusi maricel. Dar..daca sarcina nu e atunci de ce imi intarzie menstruatia? :( Va rog, poate aveti pareri. Multumesc, aveti grija Buna Violeta..De ce nu faci o analiza beta hcg, e cel mai sigur?!? Mai ales daca nu iti doresti aceasta sarcina?!? Si daca nu e sarcina, sigur e o dereglare hormonala si poti sa mergi si la un control eventual |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 6
| Anyta88 am facut 3 teste pana acum :(( Mai fac unul si maine sau poimaine, daca e negativ ma duc la medic sa vad care e problema |