Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| multumesc mamici dragi de raspunsuri!
Simo si Liz,sunteti niste norocoase! ati primit banii foarte repede!
Oana, Cristinaflorina voi ati asteptat ceva! vorba Oanei..."sa tot mori de foame"!
eu am facut azi ordine in hartiile noastre de familie si am dat peste decizia de acordare a indemnizatiei pentru Andrei si am vazut ca de la data nasterii lui si pana la primirea banilor a durat aproape 3 luni...
maine intentionez sa ma duc sa imi iau toata lista cu actele necesare, ca sa stiu sa pregatesc totul din timp, inclusiv adeverinta de venit . mi-as fi dorit sa existe mai multa decenta si mai mult respect pentru familiile care fac copii si sa nu ne tina muritori de foame atatea luni! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Fetelor, taica-meu n-a mai luat alocatia Dianei de un an .Ce trebuie sa fac eu sa primeasca alocatia asta ?El mi-a zis ca-i trebuie procura sa ia alocatia in mod normal , lunar dar sa iau din urma ce tre sa faca ,unde sa trimit cererea? Si daca stiti pe cat timp se da din urma. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| sa intrebe la posta ca ei returneaza banii unde trebuie sa mearga,( in iasi stiu doar locul nu cum se cheama institutia) stiu ca se depune dosar, si se da din urma si daca tot face acte poate completeaza sa i primeasca pe card ca sa nu fie legat de "programul si ciubucul " postasului |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Anul trecut eu am luat alocatia pe doi ani in urma. Si intr-adevar, cei de la posta o sa-i spuna de unde poate ridica alocatia restanta, iar pe langa procura trebuie sa mai aiba copie de pe buletin si de pe certificatul de nastere al Dianei. Daca vrea sa primeasca banii pe card, numai la anumite banci se poate, pe care ti le vor spune tot cei de la posta sau cei de unde va duce actele pt alocatia restanta. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mutumesc mult, acum am inteles. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| fiecare oras are "legea" lui.noua ni s-a dat alocatia cu 11 luni in urma,iar mama mea nu poate cere nici macar cu procura acum pentru lukas.obligatoriu trebuie sa fim unul dintre parinti |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| mamici care primiti indemnizatia de crestere a copilului si alocatia aferenta vreau sa va intreb daca banutii vin normal, adica daca ati avut probleme sa va intarzie o perioada de timp? am si eu un stres cu banii astia si cu nebunii de guvernanti care au adus tara in "faliment".
noua alocatia lui Andrei nu ne-a mai venit de vreo 2 luni (cei 42 roni) si am cerut sa ne fie virati pe card, intr-un cont de-al meu. mi s-a spus atunci de la Primarie ca ii vom primi abia in decembrie. de ce...nu as putea sa va spun! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/19/2010 Mesaje: 60
| Nu stiu daca este inca scris, dar dupa stirile de astazi se pare ca se va reveni la indemnizatia de crestere a copilului indiferent de venituri,la fabuloasa suma de 600 ron, renuntandu-se la posibilitatea de a opta pentru 85 % din venituri. Parca eram un popor imbatrinit, acum nu cred ca toate posibilele mamici vor incerca sa mai dea viata unui copil. |
|
|