intarziere plata alocatie si indemnizatie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Friday, April 24, 2009 3:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Cris, sa stii ca si eu ma gandeam la varianta cu grabitul intr-un fel sau altul... ia sa-mi pun antenele in miscare din timp ras

Miru, ce sa zic? nasol, imi pare rau si imi dau seama ca trebuie sa ma gandesc si eu la niste rezerve monetare, ca sa zic asa... tin minte ca si la Andrei a durat cam 2 luni jumate, chiar trei pana sa primesc primii bani. e adevarat ca au venit cumulat insa... este foarte neplacut.

eu stau si ma gandesc cu groaza la tot sistemul nostru de asigurari sociale... ce mizerie de stat avem noi daca suntem oameni ai muncii ai avem contributiile la zi, unii dintre noi cu sume chiar frumoase la institutiile la care cotizam! guns si ne trateaza cu atata birocratie si indiferenta, mama lor! angry parca am cersi banii astia, nu ar fi dreptul nostru prin lege, un drept de altfel dobandit prin calitatea de asigurat si contributiile platite! mi-e scarba sincer cand ma gandesc cate familii sunt in situatia de nu a avea cu ce trai cu un copil sau mai multi in casa... sau de se imprumuta de la familie, prieteni...chiar am vazut acum vreo luna la TV un reportaj pe tema asta si aratau zeci de femei cu copii mici in brate, la cozi interminabile la primarii si directii de munca si niste functionari care ridicau din umeri si spuneau ca nu stiu cum se aplica legea!!! closedtopic
pai sa nu iti vina sa pleci din tara asta? sa nu iti vina sa iti bagi picioarele in tot? pe romaneste, de ce sa ne purtam cu manusi cand ei ne trateaza ca pe niste gunoaie? hai ca m-am enervat singura! closedtopic
kali
Scris: Friday, April 24, 2009 3:55 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Andismom wrote:
hai ca m-am enervat singura! closedtopic

Si eu.angry
Eu l-am trimis totusi pe Cata la Primarie sa intrebe ce-i cu alocatia, ca totusi scria ca e cea aferenta lunii martie. Daca era cea pe ian. as fi asteptat linistita, dar asa trebuie sa stiu ce-i cu restul, atfel ma apuca dracii si nu face bine la ten.
Cris-DL
Scris: Friday, April 24, 2009 4:07 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
kali wrote:

... dracii si nu face bine la ten.

hohot hohot hohot thumright

Daaa, tu cum de ai primit alocatie pe martie ?! scratch Eu nici pe februarie nu am primit... un talmes-balmes e in tara asta closedtopic -nu ma mai enervez ca vin si la mine domnii diablo
Andi&Mariuca
Scris: Friday, April 24, 2009 4:08 PM
Nivel

kali wrote:

Si eu.angry
Eu l-am trimis totusi pe Cata la Primarie sa intrebe ce-i cu alocatia, ca totusi scria ca e cea aferenta lunii martie. Daca era cea pe ian. as fi asteptat linistita, dar asa trebuie sa stiu ce-i cu restul, atfel ma apuca dracii si nu face bine la ten.

ihi si macar de ne-ar da niste creme scumpe sa ne tratam ridurile de nervi!:018:
Cris-DL
Scris: Friday, May 15, 2009 8:39 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Mi-a intrat indemnizatia pe card hainoroc
Nu stiu ziua pt. ca nu am mai folosit cardul, dar s-a intamplat minunea de vinerea trecuta pana azi.
...si banuiesc ca au intrat cumulat (de pe 13 martie), nu stiu sigur ca s-au amestecat cu altii.

Alocatia mi-a intrat doar pe o luna (asta stiu sigur pt. ca este pe un card separat) si trebuia inclusiv pe februarie sa-mi intrescratch

...o sa cer extras la ambele conturi oricum, sa ma luminez... pana una alta, maine am treaba chitara
kali
Scris: Friday, May 15, 2009 8:46 PM
Nivel

yes
Spor la cumparaturi.
cristinaflorina
Scris: Wednesday, August 19, 2009 9:41 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Fetele eu mor de nervi. Ieri trebuia normal sa imi intre indemnizatia si alocatia in cont dar nu a intrat nici pina la ora asta. Voua v-au intrat banii in card luna asta (cele din bucuresti)?. Maine trebuie sa vina sa imi monteze termopanul la balcon si eu nu am diferenta de bani. banghead Bineintelesca tot sun de dimneata In Hambarului dar ce sunt proaste sa raspunda. Se aude cum ridica receptorul si il pune linga. Probabil ca le deranjez de la cafea. Imi vine sa ma duc acolo sa le box2 box2 box2 . Of ce stare am sunt plina de nervi.
TeosOf
Scris: Wednesday, August 19, 2009 11:25 AM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Cristina, imi pare rau, te inteleg f bine.
In Hambarului am fost si eu, caci n-am mai ridicat alocatia din ianuarie 2008, dar au un program de groaza: marti si vineri de la 9.00 la 13.00, iar in celelalte zile de la 9.00 la 15.00. Poate rezolv saptamana aceasta sa ridic banii, daca nu-mi vor face nervi cu alte mijloace birocratice. Nu mai spun cat am cautat pana am gasit strada. Cred ca intentionat le pun in niste locuri in care sa nu mai vrei sa ajungi.
Succes mult, sa-ti intre banii azi, Cristina.pupici
saturnine
Scris: Wednesday, August 19, 2009 3:51 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
cristinaflorina
Scris: Wednesday, August 19, 2009 7:56 PM
Nivel

Mi-au ntrat azi la ora 13 yes
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, October 15, 2009 3:27 PM
Nivel

fac apel la mamicile care au nascut in ultimele 3-4 luni si care si-au depus deja actele pentru indemnizatia de crestere a copilului si alocatia aferenta. cat a durat pana ati primit primii bani, de la depunerea actelor? asta ...daca i-ati primit pana acum?

de asemenea, le rog si pe mamicile cu bebei mai maricei, spre 1 anisor, sa imi spuna dupa cat timp au primit primii banuti si daca au intampinat ceva dificultati in primirea lor?

aveti idee daca avand un cont la Unicredit Tiriac Bank imi pot vira banii acolo? lucreaza cu ei?
simo
Scris: Thursday, October 15, 2009 4:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
Anca, noi avem mai mult de un anisor, dar sper ca te ajutam. Am depus actele tarziu, cand Casi avea 3,5 luni, cam pe 6 decembrie si am primit banii in februarie. Pana acum au venit la timp, intre 10-20 ale lunii.Noi lucram cu BRD, dar cred ca ei iti vireaza unde vrei tu.pupici
Anelise
Scris: Thursday, October 15, 2009 5:55 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Anca, cred ca eu ma incadrez aici. angel Am nascut pe 25 iunie. Pana pe 6 august am fost in concediu postnatal si dosarul l-am facut incepand cu 7 august ca data de intrare in CIC, doar ca eu l-am depus in ultima saptamana din august. Ieri am luat primii bani. Adica alocatia fetitei pe 3 luni (iulie, august si septembrie) si indemnizatia pe 2 luni (cat venea din august si septembrie). Deci a durat cam o luna jumate de la depunerea dosarului. Dar de mentionat faptul ca eu nu tin de primaria orasului ci de asta din comuna unde locuim si cred ca merge mai repede, desi oricum toate dosarele tot in oras ajung. Eu nu am optat pentru bani pe card ca am inteles ca mai apar intarzieri. La mine vine postasul si chiar ieri am convenit cu el ca vine la jumatatea lunii tot timpul sa mi-i aduca. Sper ca ti-am fost de ajutor. pupici
kali
Scris: Thursday, October 15, 2009 5:59 PM
Nivel

Eu am depus dosarul in aprilie- la sfarsit- si am primit banii in august. Sa tot mori de foame in ritmul asta...
cristinaflorina
Scris: Thursday, October 15, 2009 6:11 PM
Nivel

Eu am depus actele exact cind mi-a expirat posnatalul si a durat 3 luni pina mi-au intrat banii. Eu am cont la BRD
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.