Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Cris, sa stii ca si eu ma gandeam la varianta cu grabitul intr-un fel sau altul... ia sa-mi pun antenele in miscare din timp
Miru, ce sa zic? nasol, imi pare rau si imi dau seama ca trebuie sa ma gandesc si eu la niste rezerve monetare, ca sa zic asa... tin minte ca si la Andrei a durat cam 2 luni jumate, chiar trei pana sa primesc primii bani. e adevarat ca au venit cumulat insa... este foarte neplacut.
eu stau si ma gandesc cu groaza la tot sistemul nostru de asigurari sociale... ce mizerie de stat avem noi daca suntem oameni ai muncii ai avem contributiile la zi, unii dintre noi cu sume chiar frumoase la institutiile la care cotizam! si ne trateaza cu atata birocratie si indiferenta, mama lor! parca am cersi banii astia, nu ar fi dreptul nostru prin lege, un drept de altfel dobandit prin calitatea de asigurat si contributiile platite! mi-e scarba sincer cand ma gandesc cate familii sunt in situatia de nu a avea cu ce trai cu un copil sau mai multi in casa... sau de se imprumuta de la familie, prieteni...chiar am vazut acum vreo luna la TV un reportaj pe tema asta si aratau zeci de femei cu copii mici in brate, la cozi interminabile la primarii si directii de munca si niste functionari care ridicau din umeri si spuneau ca nu stiu cum se aplica legea!!! pai sa nu iti vina sa pleci din tara asta? sa nu iti vina sa iti bagi picioarele in tot? pe romaneste, de ce sa ne purtam cu manusi cand ei ne trateaza ca pe niste gunoaie? hai ca m-am enervat singura! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Andismom wrote: hai ca m-am enervat singura! Si eu. Eu l-am trimis totusi pe Cata la Primarie sa intrebe ce-i cu alocatia, ca totusi scria ca e cea aferenta lunii martie. Daca era cea pe ian. as fi asteptat linistita, dar asa trebuie sa stiu ce-i cu restul, atfel ma apuca dracii si nu face bine la ten. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote: ... dracii si nu face bine la ten.
Daaa, tu cum de ai primit alocatie pe martie ?! Eu nici pe februarie nu am primit... un talmes-balmes e in tara asta -nu ma mai enervez ca vin si la mine domnii |
|

| kali wrote:Si eu. Eu l-am trimis totusi pe Cata la Primarie sa intrebe ce-i cu alocatia, ca totusi scria ca e cea aferenta lunii martie. Daca era cea pe ian. as fi asteptat linistita, dar asa trebuie sa stiu ce-i cu restul, atfel ma apuca dracii si nu face bine la ten.
ihi si macar de ne-ar da niste creme scumpe sa ne tratam ridurile de nervi!:018: |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Mi-a intrat indemnizatia pe card Nu stiu ziua pt. ca nu am mai folosit cardul, dar s-a intamplat minunea de vinerea trecuta pana azi. ...si banuiesc ca au intrat cumulat (de pe 13 martie), nu stiu sigur ca s-au amestecat cu altii.
Alocatia mi-a intrat doar pe o luna (asta stiu sigur pt. ca este pe un card separat) si trebuia inclusiv pe februarie sa-mi intre
...o sa cer extras la ambele conturi oricum, sa ma luminez... pana una alta, maine am treaba |
|

| Spor la cumparaturi.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Fetele eu mor de nervi. Ieri trebuia normal sa imi intre indemnizatia si alocatia in cont dar nu a intrat nici pina la ora asta. Voua v-au intrat banii in card luna asta (cele din bucuresti)?. Maine trebuie sa vina sa imi monteze termopanul la balcon si eu nu am diferenta de bani. Bineintelesca tot sun de dimneata In Hambarului dar ce sunt proaste sa raspunda. Se aude cum ridica receptorul si il pune linga. Probabil ca le deranjez de la cafea. Imi vine sa ma duc acolo sa le . Of ce stare am sunt plina de nervi. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Cristina, imi pare rau, te inteleg f bine. In Hambarului am fost si eu, caci n-am mai ridicat alocatia din ianuarie 2008, dar au un program de groaza: marti si vineri de la 9.00 la 13.00, iar in celelalte zile de la 9.00 la 15.00. Poate rezolv saptamana aceasta sa ridic banii, daca nu-mi vor face nervi cu alte mijloace birocratice. Nu mai spun cat am cautat pana am gasit strada. Cred ca intentionat le pun in niste locuri in care sa nu mai vrei sa ajungi. Succes mult, sa-ti intre banii azi, Cristina. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am dat si eu o cautare pe Google, sa vad care e situatia, am ajuns astfel la pagina aceasta . Nu ca ma bucur ca nu intra banii, dar ma bucur ca nu sunt doar eu in situatia aceasta, deci e ceva general . Eu sunt din Arad. Mie imi intra pe card . Am mai dat peste ceva articol
http://www.bzi.ro/Banii-pentru-alocatiile-copiilor-si-indemnizatia-maternala-intarzie--A57233.html
unde zice ca intra azi sau maine. |
|

| Mi-au ntrat azi la ora 13 |
|

| fac apel la mamicile care au nascut in ultimele 3-4 luni si care si-au depus deja actele pentru indemnizatia de crestere a copilului si alocatia aferenta. cat a durat pana ati primit primii bani, de la depunerea actelor? asta ...daca i-ati primit pana acum?
de asemenea, le rog si pe mamicile cu bebei mai maricei, spre 1 anisor, sa imi spuna dupa cat timp au primit primii banuti si daca au intampinat ceva dificultati in primirea lor?
aveti idee daca avand un cont la Unicredit Tiriac Bank imi pot vira banii acolo? lucreaza cu ei? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Anca, noi avem mai mult de un anisor, dar sper ca te ajutam. Am depus actele tarziu, cand Casi avea 3,5 luni, cam pe 6 decembrie si am primit banii in februarie. Pana acum au venit la timp, intre 10-20 ale lunii.Noi lucram cu BRD, dar cred ca ei iti vireaza unde vrei tu. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Anca, cred ca eu ma incadrez aici. Am nascut pe 25 iunie. Pana pe 6 august am fost in concediu postnatal si dosarul l-am facut incepand cu 7 august ca data de intrare in CIC, doar ca eu l-am depus in ultima saptamana din august. Ieri am luat primii bani. Adica alocatia fetitei pe 3 luni (iulie, august si septembrie) si indemnizatia pe 2 luni (cat venea din august si septembrie). Deci a durat cam o luna jumate de la depunerea dosarului. Dar de mentionat faptul ca eu nu tin de primaria orasului ci de asta din comuna unde locuim si cred ca merge mai repede, desi oricum toate dosarele tot in oras ajung. Eu nu am optat pentru bani pe card ca am inteles ca mai apar intarzieri. La mine vine postasul si chiar ieri am convenit cu el ca vine la jumatatea lunii tot timpul sa mi-i aduca. Sper ca ti-am fost de ajutor. |
|

| Eu am depus dosarul in aprilie- la sfarsit- si am primit banii in august. Sa tot mori de foame in ritmul asta... |
|

| Eu am depus actele exact cind mi-a expirat posnatalul si a durat 3 luni pina mi-au intrat banii. Eu am cont la BRD |
|
|