intarziere plata alocatie si indemnizatie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
adrianayo2003
Scris: Tuesday, December 30, 2008 7:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/17/2007
Oare?!?! Ma duc si eu maine sa vad daca mi-au intratsalut
raly
Scris: Tuesday, December 30, 2008 8:19 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Eu am incercat pe la 12.
adrianayo2003
Scris: Tuesday, December 30, 2008 10:50 PM
Nivel

Inregistrat: 10/17/2007
Verificat yes am banii in cont.
Acum am venit de la banca (ora 23.50)hail
oanalaurisa
Scris: Wednesday, December 31, 2008 1:34 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
raly wrote:
Eu am incercat pe la 12.

Eu am verificat prin digi pass-ul de acasa,dar poate maine la bancomat vad altceva,la cat de aiuriti sunt si astia.
kali
Scris: Thursday, April 23, 2009 6:51 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Intreb si eu aici, poate proaspetele mamici stiu...
Luna asta am primit prima alocatie pentru Eric, insa nu si sumele cuvenite retroactiv. Este cazul sa intreb la primarie daca au facut o greseala, sau sa ma astept ca luna viitoare sa primesc si alocatia pt. lunile dec.-ian.-febr.?
Laura
Scris: Thursday, April 23, 2009 7:10 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
kali wrote:
Intreb si eu aici, poate proaspetele mamici stiu...
Luna asta am primit prima alocatie pentru Eric, insa nu si sumele cuvenite retroactiv. Este cazul sa intreb la primarie daca au facut o greseala, sau sa ma astept ca luna viitoare sa primesc si alocatia pt. lunile dec.-ian.-febr.?

Kali, ar fi bine sa intrebi la primarie. Cand am luat primii bani pentru indemnizatie, am primit cumulat pe 2 luni.
Upsss, acum am vazut ca intrebarea era adresata proaspetelor mamici. sorry
Cris-DL
Scris: Thursday, April 23, 2009 7:17 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Nu este o greseala... este dupa buget, mami -made in Romania banghead

Luna trecuta mi-au intrat banii pt. decembrie 2008, luna asta pt. ianuarie 2009. Luna viitoare sper sa intre cumulat februarie-martie-aprilie.
Indemnizatia nici vorba - tot luna viitoare sper... dar cine stie box2
kali
Scris: Thursday, April 23, 2009 7:42 PM
Nivel

Laura wrote:

Kali, ar fi bine sa intrebi la primarie. Cand am luat primii bani pentru indemnizatie, am primit cumulat pe 2 luni.
Upsss, acum am vazut ca intrebarea era adresata proaspetelor mamici. sorry

Nu era adresata exclusiv lor, insa ma gandisem ca au aparut modificari recente de care nu stiu si am presupus ca ele sunt in tema. La Alexia am primit dupa vreo 2 luni toate sumele datorate odata, nu ca acum.
De indemnizatie inca nu se pune problema pentru ca abia imi fac dosarul.
Multumesc pentru raspuns.

Aha, Cris, deci este dupa posibilitati. Bine macar ca stiu, ca salvez astfel un drum la primarie+ eventuali nervi.
Si eu tot sper... sper sa-i dau o data si-odata de cap dosarului aluia, ca ma dispera. Abia apoi ma pun pe asteptatguns Si ma astept la ce-i mai rau, ce sa facem?
Merciii.
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, April 23, 2009 9:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
voi vreti sa imi spuneti ca nici acum, la 5 luni de la nastere nu ati primit indemnizatiile de crestere? Wow ceee ceee

voi ati cerut calcul dupa noua legea, asadar cei 85%?
kali
Scris: Thursday, April 23, 2009 9:51 PM
Nivel

Andismom wrote:
voi vreti sa imi spuneti ca nici acum, la 5 luni de la nastere nu ati primit indemnizatiile de crestere? Wow ceee ceee

Eu am specificat ca abia acum imi fac dosarul... pe 22.04 am terminat cele 124 zile de C.M. la care am dreptul deoarece nu mi-am luat nicio zi libera inainte de nastere. Chiar sunt curioasa cand il voi depune si cat dureaza pana fac ei calculele.
Stiu ca si Cris a lucrat pana in ultima zi, deci asta e explicatia si in cazul ei. Legal, cica trebuie sa primesti banii in cel mult 90 zile. Nu e putin nici asa...

Andi&Mariuca
Scris: Thursday, April 23, 2009 9:55 PM
Nivel

ah...ok, m-am linistit! scuze ca am intrebat dar mi se facuse parul maciuca la gandul ca in atatea luni de la nastere nu aveti inca o indemnizatie stabilita. sorry
kali
Scris: Thursday, April 23, 2009 10:08 PM
Nivel

Andismom wrote:
ah...ok, m-am linistit! scuze ca am intrebat dar mi se facuse parul maciuca la gandul ca in atatea luni de la nastere nu aveti inca o indemnizatie stabilita. sorry

Nicio problema, nu te scuza.
Adevarul e ca nici 2-3 luni fara venit nu-s tocmai ok- se simte la bugetul familiei. Sincer, eu de-abia astept sa termin cu indemnizatiile astea si sa reiau serviciul, pe salariul meu luat la date fixe- cu care m-am obisnuit extrem de mult.
Andi&Mariuca
Scris: Friday, April 24, 2009 6:35 AM
Nivel

kali wrote:

Nicio problema, nu te scuza.
Adevarul e ca nici 2-3 luni fara venit nu-s tocmai ok- se simte la bugetul familiei. Sincer, eu de-abia astept sa termin cu indemnizatiile astea si sa reiau serviciul, pe salariul meu luat la date fixe- cu care m-am obisnuit extrem de mult.

normal, stiu cum e sa astepti pana ti se lungesc urechile si sa nu iti vina banii. desigur ca se simte la buget. uff eu sper ca pana voi depune eu dosarul pentru CIC se va clarifica si eficientiza procedura de stabilire a indemnizatiei dupa noua lege. altfel cred ca o sa imbatranesc cu cativa ani de nervi.
Cris-DL
Scris: Friday, April 24, 2009 9:18 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Andismom wrote:

Da, si eu am luat cele 126 zile dupa nastere, niciuna inainte; incepand cu 13 martie am depus dosarul pt. indemnizatie si am optat pt. 85% !

Prima indemnizatie va sosi intre 60-90 zile maxim. Intarzierile depind de modul (incet sau foarte incetras) cum circula documentele prin primarii, si de la primarii la DMPS (Directia de Munca si Protectie sociala)... si cum Dragos lucreaza in primarie, normal ca-mi va "alerga" putin dosarul ras

Doamne fereste sa ai ca sursa de venit/familie doar indemnizatia (traiesti cu aer in cele 60-90 zile ?!?)uff ...si din pacate sunte atatea familii... foarte trist !
mommy
Scris: Friday, April 24, 2009 3:14 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Noi suntem acum cu alocatia la zi, dar am si depus actele repede, de indata ce am nascut. Prima alocatie a venit insa dupa 2 luni!

Si eu am luat toate cele 126 de zile dupa nastere. Au expirat pe 17 martie. Din pacate nu m-am miscat destul de repede sa depun dosarul la primarie pana pe 31 martie, acum ar fi ajuns macar la Directia de munca. L-am depus cu chiu cu vai dupa multi nervi, 3 drumuri la primarie si 3 la serviciu si 3 adeverinte refacute pe data de 15 aprilie. Abia pe 30 aprilie va pleca spre Directia de munca si daca va fi complet (din punctul lor de vedere), tot mai dureaza vreo 2-3 luni pana vad primii bani. Asa ca si noi trebuie sa traim din ce aduce tati, iar veniturile lui sunt fluctuante si influentate de criza... nervi banghead nervi
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.