Nivel: Membru
Inregistrat: 2/1/2008 Mesaje: 44
| luna aceasta nu am primit inca banii pe luna iulie,desi in lunile anterioare ii primeam pe data de 11,12 a fiecarei luni.mai este cineva care a trecut prin aceasta situatie,adica sa ii intarzie banii asa de mult?daca da,unde a apelat pt remedierea situatiei?multumesc |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| tumpika wrote:luna aceasta nu am primit inca banii pe luna iulie,desi in lunile anterioare ii primeam pe data de 11,12 a fiecarei luni.mai este cineva care a trecut prin aceasta situatie,adica sa ii intarzie banii asa de mult?daca da,unde a apelat pt remedierea situatiei?multumesc
Cel mai bine ar fi sa te interesezi la oficiul postal de care apartii, pentru ca de obicei data se respecta... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Cum iti vin banii?Acasa prin posta sau pe card la banca? |
|

| raly wrote:Cum iti vin banii?Acasa prin posta sau pe card la banca? banii ii primesc pe card.mentionez ca dosarul pt cic il am depus in suceava pt ca atunci cand am nascut stateam acolo,iar acum stau in constanta si pt ca banii ii primeam pe card, nu am facut niciun transfer de dosar sau altceva.ar trebui sa ma interesez la casa de pensii in suceava sau in alta parte ?dosarul l-am depus la primarie dar de acolo banuiesc ca a fost trimis in alta parte,nu? |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| tumpika wrote:banii ii primesc pe card.mentionez ca dosarul pt cic il am depus in suceava pt ca atunci cand am nascut stateam acolo,iar acum stau in constanta si pt ca banii ii primeam pe card, nu am facut niciun transfer de dosar sau altceva.ar trebui sa ma interesez la casa de pensii in suceava sau in alta parte ?dosarul l-am depus la primarie dar de acolo banuiesc ca a fost trimis in alta parte,nu? Daca iti vin banii pe card nu conteaza unde esti...dar se intarzie cu banii astia ...si mie imi intra tot mai tarziu in fiecare luna... |
|

| oanalaurisa wrote: Daca iti vin banii pe card nu conteaza unde esti...dar se intarzie cu banii astia ...si mie imi intra tot mai tarziu in fiecare luna...
sper sa fie doar o intarziere si nimic mai mult...oricum,mersi pt lamuriree |
|

| Proasta alegere cu cardul asta...la fel am procedat si eu si in timp ce postarita aducea alocatiile pe strada prin 7-8 pe card era mare minune daca-i baga in 15,in rest 21,22,....26.Stai linistita de venit or sa vina! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Am si uitat de varianta cu cardul, ma gandeam ca mai nou si prin posta intarzie... Ce sa mai zic, eu am facut cerere cand am depus dosarul sa primesc banii in cont, insa au tot venit prin posta... pana cand au trecut bine mersi cei doi ani. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Si mie alocatia lui Glad imi vine pe card. Daca la inceput venea mereu in ur de data de 15 a lunii, de prin septembrie vine dupa 20. Cel mai naspa a fost acum, in noiembrie cand am primit-o pe card abia pe 28 !! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cand am fost in tara am facut si noi cererea pentru alocatii.am cerut sa ne vina pe card.in 13 noiembrie am primit banii pentru amandoi cu 11 luni in urma sa inteleg canormal ii primesti dupa 20??chiar sunt curioasa....si primesti 40 roni de copil,nu?? |
|

| da asa e Fluturas,4o Ron dupa data de 20 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Gata sa rezolvat la mine prolema cu banii intirziati , daca va vine sa credeti au intrat pe 1 Decembrie , patrioti d-mle banii astia ai mei. Acum rid dar inainte imi venea sa urlu si mai imi vine si acum cind ma gindesc ca din cauza intirzierii am o penalizare de 50 lei la banca. Daaar totul este bine cind se termina cu bine. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/16/2008 Mesaje: 531
| Buna! Mie nu mi-au intrat banutii(cei 600+200ron) pe luna decembrie, ce ma fac? Stie cineva ce se intampla? Eu am card si de obicei intre 8-10 ale lunii aveam banii in cont acum sufla vantul si sunt disperata! |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Eu m-am saturat sa tot astept... Nici luna asta inca nimic... Speram ca macar de sarbatori |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| La noi au anuntat la tv ca intarzie peste 8000 de alocatii cel putin o saptamana ca n-au primit banii de la buget. Oricum mi se pare bataie de joc ce se intampla. Bine ca are sotul cat sa ne descurcam, ca altfel eram deja la servici si copilul era in cresa. |
|
|