Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| daca laptele e consistent, nu-ti ramane decat alternativa mulsului. cu o pompa electrica ti-ar fi mai usor. in timp lactatia scade chiar si cu pompa, nu e acelasi lucru ca si suptul. daca laptele e "ceai" (cum zice dya )mergi la medic, poate iti da vreun medicament care inhiba secretia lactata. eu am primit bromocrel si am crezut ca mor dupa 5 zile de administrare nu am mai avut lapte, dar nici pe picioare nu ma puteam tine |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| inger7 wrote:AJUTOR! NU POT SA O INTARC PE FIICA MEA .ARE 1 AN SI 4 LUNI{ SA NASCUT PE 16 SEPTEMBRIE 2006} NU VREA BIBERON , NICI LAPTE PRAF SI NICI DE VACA NOAPTEA NU MA LASA SA DORM , VREA PIEPT DATI-MI UN SFAT
fara lapte ca nu e sfarsitul lumii,
e posibil sa nu mai bea deloc lapte o perioada, dar trebuie sa o intarci ca e mare, numai se alinta ca pentru alimentatia ei nu e mare lucru, cand esti pregatita pshic de plansete si mofturi te apucio de treaba si nu cedezi
eu cand le am scos biberonul adio lapte, abia dupa vre un an au inceput sa l accepte
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| multumesc pentru sfaturi m-am mai linistit . ACUM MIA VENIT SI CICLUL , NU AM AVUT PANA ACUM DELOC DE CAND AM NASCUTO . O PRIETENA A ZIS CA AR TREBUI SA FAC UN CONTROL DE SARCINA . MA BUCUR CA V-AM CUNOSCUT |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Salut!Sunt noua pe acest chat si vad ca s-a mai confruntat cineva cu aceeasi problema.Eu il alaptez pe George al meu la un san de la 3 luni jumate,acum are 8 si a inceput sa ma muste rau.Are deja doi dintisori jos si acum ii dau cei de sus. Nu stiu ce sa fac sa il intarc sau sa incec sa il il invat sa nu mai muste.Probleba e ca nu stiu cum sa il fac sa nu mai muste.Poate cineva sa-mi dea un sfat |
|
| Veronika, fetita mea are 1 an si 2 luni, are 5 dintisori,si nu m-a muscat decit o data ,pe neprins de veste pe la 9 luni,dar tareeee, ca am tipat de durere,si apoi am certat-o ca s-a pus peste mine si a stat cu capul pe burta mea t de vreo minuta, nu s-a miscat din loc,i-am spus ca daca mai face asa nu mai vede titica,se simtea vinovatanu stiu ce a inteles din morala mea, dar de atunci nu m-a muscat ,e foarte dependenta de titi,nu stiu cum va suporta, vreau sa o intarc dupa Pasti caci unde ma prinde, acolo ma dezbraca. |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Succes Deuta , o sa-ti trebuiasca muulta rabdare si nervi de otel. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Si Denis mai musca uneori (are 8 dinti si 4 masele ) si este foarte dependent de tzitzi. Am incercat vreo 4 feluri de lapte pana acum, nu stiu cate modele de biberoane si tetine, canute cu cioc si pai....si...nimic 
Nu stiu cum voi reusi sa-l intarc?!?!?!? |
|
| dya wrote:Succes Deuta , o sa-ti trebuiasca muulta rabdare si nervi de otel.
Multumesc !!!Ma gindesc sa o las mamei dar nu stiu cum se va descurca. Poate voi sta in alta camera.
|
|
|
si Andreea nu vrea biberon,nici nu vrea sa-l vada, iar suzeta nu i-am dat, citeodata noaptea incerc sa nu-i dau tzitzi,si face o isterie,ca pina nu-i dau nu se linisteste, nici nu poate fi vorba de treptat in cazul nostru, dar brusc,nu stiu cum va fi, singura nu mai lasa ea....desertul. Succese voua |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| fiica-mea la 1 ani si o luna cand am intarcat-o traia aproape numai cu lapte,se treze si noaptea de cateva ori numai sa simta sfarcul in gurita,adormea imediat dupa ce incepea sa traga putin laptic. biberon,suzeta...niciodata nu le-a vrut. eu am intarcat-o fortat,adica nu i-am mai dat deloc tzitzi,ne-am chinuit 2 nopti si apoi s-a linistit ca prin farmec,de atunci doarme de seara pana dimineata.mai greu mi-a fost mie vreo saptamana,dar am trecut si de asta. Mihai a baut lapte pe biberon de la 6 luni,spre 10 luni sugea doar dimineata la 6.la aproape 11 luni am considerat ca nu mai are rost sa o lungesc cu el si i-am scos si masa asta.dar el a acceptat si suzeta,cu ea il adorm noaptea daca se trezeste,a acceptat si biberonul. multa bafta mamicilor care urmeaza sa intarce bebelusii |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Deuta wrote:si Andreea nu vrea biberon,nici nu vrea sa-l vada, iar suzeta nu i-am dat, citeodata noaptea incerc sa nu-i dau tzitzi,si face o isterie,ca pina nu-i dau nu se linisteste, nici nu poate fi vorba de treptat in cazul nostru, dar brusc,nu stiu cum va fi, singura nu mai lasa ea....desertul. Succese voua
Offf, acelasi lucru l-am patit si noi cand am incercat sa nu-i mai dau noaptea: isterii de numa'!!!!!
Mai asteptam un pic, poate, fiind mai maricel, o sa accepte mai usor despartirea!!!!!
Pe cel mare l-am intarcat la 1 an si 9 luni si ne-am inteles cu vorba buna!!!! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Mereu spun ca nu stiu pentru cine este mai greu cu intarcatul - pt copil sau pentru mama. Teodora a supt pana la 11 luni, dar de p e la 9 luni doar dintr-un san. Am intarcat-o pt ca mi se parea mie ca e prea putin laptic, incepeam si serviciul si oricum a fost treptat, ajunsesem sa ii dau numai seara. A mers cu vorba buna. Suspina insa seara de imi rupe si acum inima cand imi aduc aminte ca cerea si ii spuneam ca nu mai papam ca e mare si ea suspina si se culca la pieptul meu cu suzeta (si acum mi-e ciuda ca i-am dat suzeta). Numai ca biberonul nu i-a placut niciodata. Laptele de vaca nu il suporta nici acum la 10 ani.
Filothea a supt pana la 1 an si 7 luni. Incepuse sa imi fie tot mai greu pt ca pana la aceasta varsta se trezea din ora in ora, se conecta si adormea iar. Dimineata parca eram zombi si mai trebuia sa merg si la serviciu. Am facut o viroza urata cu febra si frisoane si mama mi-a sugerat ca ar fi momentul sa o intarc si sa o las la ea. Citisem insa ca nu se recomanda sa stai departe de copil in aceasta perioada, asa ca m-am dus sa o vad cum m-am simtit mai bine si dupa doua nopti am luat-o inapoi. cand a venit acasa - Lili!!! (asa ii spunea) - si acum parca mi se pune un nod in gat cand imi aduc aminte. I-am spus ca are buba - m-am dat cu carioca si cu piper (ca doar carioca nu a impresionat-o). A jelit toata noaptea ca dupa mort si eu cu ea in brate. A doua zi a plans mai putin, a mai cerut cateva zile si apoi deloc. Doua luni insa dupa a tot leganat o papusa bebe si ii dadea sa suga, pana cand intr-o zi m-a prins dezbracata (in rastimp am evitat). lili!!!!! I-am dat sanul, dar a constatat ca nu mai e lapte si tot ea a gasit explicatia - L-am papat eu pe tot! Exact, i-am raspuns. Din acel moment nu i-a mai trebuit bebe. In ceea ce priveste laptele m-am chinuit si eu cam o saptamana.
sa vedem cum va fi la Matei. Parca im ivine sa il las sa se intarce singur, indiferent cand va considera el ca e momentul, desi mi-ar conveni sa fie mai devreme de doi ani acest moment.
|
|
| buna , sint noua in forum.
as dori sa va intreb daca cineva a avut mastita si cum a rezolvat problema.
eu deja am facut a doua oara. prima data am facut cind bebe avea 1 an , am alptat ca o eroina , e indragostita de ea. problemele au inceput odata cu aparitia menstruatiei la a doua mensruatie am facut prima mastita am tratat-o. dupa 3 luni in perioada dinaintea menstruatiei iarasi. suge mititica mai mult dintrun sin si as dori din acest motiv sa o intarc are 1an si 3 luni.
cum sa fac?bibe nu mincarica putinn totul scuipa , suzeta niciodata
multumesc |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Angelica mea are un an si noua luni si e disperata rau dupa san. Pe ceilalti copii i-am intarcat pe la un an fara probleme, dar cu mezina se vede ca e treaba serioasa! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| E cam mare pentru san si greu ai sa o dezveti.Ma intreb, are rost alaptatul pana la o varsta asa mare a copilului? Laptele ala e lapte sau zar? |
|
|