Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Alaptatul are rost si chiar se recomanda pana la varsta de 2 ani. Eu mi-as fi dorit sa alaptez mai mult decat am facut-o. Problema este ca, intr-adevar, iti va fi greu sa o intarci, Aurishta. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Nu peste tot este recomandat alaptatul pana la 2 ani.Si eu mi-as fi dorit sa o alaptez pana la 1 an dar n-a fost sa fie |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| cam greu,intr-adevar...cumnata mea are un baietel de 2 ani si 2 luni pe care inca il alapteaza.o mamica pakistaneza zicea ca laptele vine cu sange daca e copilul asa mare...c-o fi asa,c-o fi zer,nepotelului meu inca ii place,la sanul mamei ii e lui alinarea pe Alexandra sper s-o intarc mai devreme,eu nu ma prea vad cu ea agatata de mine,cautandu-ma pe sub bluza indiferent de ora si de locul in care suntem |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Si eu l-am alaptat pe Razvan pana la 1 an si 11 luni.Si pot sa spun ca nu mi-a fost bolnav niciodata,inafara de faptul ca i-a mai curs nasul uneori.Si l-am intarcat foarte usor.M-am dat cu marker negru pe sfarcuri si i-am zis ca am "buba",dar ca il las sa pape daca vrea.Si a impins sanul cu mana si mi-a zis ca nu.M-a tot cautat cateva zile sa vada daca mai am buba,dar eu am avut grija sa fiu mereu neagra.SI cum faceam dus,cum dadeam cu negru.Si asta a fost tot.Mult succes Aurishta |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| din pacate,chiar si alaptata la san,Alexandra a racit des,azi e cu tuse si muci;cand in casa mai sunt inca 2 mici care aduc de la gradi tot virusul ce exista nici macar laptele de mama nu e chiar remediul minune...
Aurishta,bafta iti urez si eu |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Aurishta, ma gandesc ca e probabil ca la 2 ani sa refuze ea singura sa mai manance laptic. Tu repeta-i mereu ca e fetita mare. Succes! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Nu numai ca nu se gandeste sa refuze, implora de-a dreptul! In ultima saptamana am oprit complet alaptatul diurn. Este tare greu cu culcatul, restul nu e cine-stie-ce. Cand intru la calculator incui usa fiindca asta era timpul de alaptat , deh, suprapuneam si eu doua activitati! Din fericire, s-a obisnuit cu biberonul, caci pana de curand il refuza cu incapatanare! Imi e si mila de ea cand o vad cu bibe, mananca si atat, nu mai are trairile pe care le avea la san! Dar ce sa-i fac? A venit timpul! O mai alaptez in timpul noptii, dar doar daca se trezeste. Am lungit-o asa fiindca nu vreau sa am probleme cu sanii, sa se reduca treptat secretia lactata. Peste o saptamana, gata, incheiem dispensatia. |
|

| Gata, am inchis magazinul cu lapte de la tzitzi! Noaptea trecuta a fost prima din viatza Angelicai fara san si a supravietuit foarte bine. Asa ca, gata, de azi este oficial intarcata! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Fetele, help!!!!! Vreau sa intrerup alaptatul lui Marwan pentru ca ma trezeste noaptea de cate 3 ori: la 12 si ceva, la 3 si ceva si la 5 si ceva. De doua saptamani am tot incercat sa il dezvat sa se mai trezeasca noaptea, dar...nu merge. Se trezeste, parca are ceas. Plange, il legan, ii cant, cateodata adoarme fara san, cateodata nu adoarme, plange si cate juma de ora o ora. Ziua as alapta in continuare daca as vedea ca nu se mai trezeste noaptea... Ce sa fac? Cum sa fac? Sunt cam chiauna de cap... Sa ii dau biberonul noaptea? Dar asta inseamna sa ma trezesc iar...plus ca el nu bea niciun fel de lapte formula...bea insa lapte de cumparat la cutie . Mananca bine, dar e indragostit de san...Va rog, spuneti-mi ce si cum sa fac. Nu mai am nicio idee si nici resurse sa mai pierd noptile.... |
|

| Ceaiul ii place? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| denisa, probabil ca nu se satura de te scoala de atatea ori.Ale facea la fel,pana i-am bagat laptele la sticluta |
|

| Mai curand vrea tzitzi de huzur |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Bereea, e satl, iar cand nu e satul, ii dau. Propblema este ca vrea cu orice pret sanul. Are orele ceas de trezire...adoarme in brate sau mangaiat sau oricum. Apa cand veau sa ii dau plange mai tare. Asa ca il legan in brate sau pe picioare, sau pe spatic, pana se linisteste. Eu va intreb: sa continui asa? Poate in timp - cat mai repede sper eu - se va dezvata de sculatul noaptea? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Denisa,dragalasul are nevoie de un program mai strict,el si-a creat o rutina a lui...incearca sa ii dai seara un bibi cu lapte si cereale sa se culce satul,iar tu nu il mai adormi cu leganat,mangaiat,doar pune-l in patut si lasa-l sa se adoarma...greselile astea le-am facut cu Ionut dar pana am zis gata pana aici...observasem ca era doar un alint,numai scancea putin si eu executam doleantele lui |
|

| Denisa, de la sine nu se dezvata, este o chestie de "dragoste" Eu am avut dificultatile astea cu Angelica, nu a fost chip s-o fac sa doarma fara san. Am reusit doar cand am intarcat-o, pe la un an si noua luni Depinde mult de copil, la unii tin strategiile , la altii nu. Merita sa-ncerci, nu stii de care fel este al tau Este buna metoda cu cerealele inainte de culcare, mai poti incerca un bibe cu ceai in timpul noptii. El doarme singur in patut sau cu tine? |
|
|