intamplari din viata studenteasca
Subiectul anterior · Subiectul urmator
levamileva
Scris: Thursday, August 27, 2009 9:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/27/2009
Mesaje: 52
Dupa aceste lovituri nici in curte numai pot iesi.As merge sa sed la o masa afara dar desi au trecut 3 zile de la lovituri abia ma miscuff nici la mese n as coboriplans ase ca trebuie sa le suport prezenta desi psihic nu stiu ce rezistenta mai am
AdrianaC
Scris: Friday, August 28, 2009 6:04 AM
Avatar
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 17812
Sfatul meu este sa te duci la un medic si sa te vada, sa nu ai vreo problema de sanatate in urma loviturilor. Cat despre comportamentul lor, nu pot sa te sfatuiesc nicicum. Primul impuls ar fi sa iti spun sa pleci de acasa, dar ar insemna sa gandesc doar cu inima, nu si cu mintea. Din pacate, asa cum a spus si Laura, ca sa poti sa te intretii singura iti trebuie un job bunicel, iar pentru asta, s-ar putea sa iti trebuiasca ceva mai mult decat liceul.

Banuiesc ca faptul ca sora ta a plecat de acasa i-a marcat foarte mult si si-au facut multe procese de constiinta gandindu-se ca poate au gresit ca i-au dat prea multa libertate si daca ar fi fost mai severi altfel ar fi stat lucrurile. Poate de aceea te tin acum pe tine din scurt.

Eu as incerca cred sa discut cu ei, sa le explic ca ii inteleg prin ce trec si ca le e teama sa nu ma piarda si pe mine, dar ca eu nu am nicio intentie sa plec de acasa, vreau sa raman aici, sa imi termin studiile, sa imi gasesc un job si cand va sosi vremea sa plec, vreau sa o fac in termeni amiabili, nu sa intorc spatele fara a mai privi inapoi. Trebuie sa ii faci sa inteleaga prin ce treci si faptul ca daca vor continua in acelasi stil, te vor impinge sa pleci de acasa si nu te vor mai vedea niciodata.

Succes !
levamileva
Scris: Friday, August 28, 2009 11:09 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/27/2009
Mesaje: 52
Nici eu nici sorela mea silvana nu putem afirma c-am avut prea multa libertate caci am crescut impreuna in aceeasi strictete si aceleasi rigori.Pe ea dragostea pentru baiat precum si comportamentul parintilor au determinat-o sa plece de acasa. Plecarea ei i-a schimbat pe parinti in mai rau iar pt mine au urmat zile de infern si pedepse din banalitati pt care n-as fi fost pedepsita inainte de plecarea la sorela mea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.