Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| 
Mai mult de 1000 de insule alcatuiesc acest arhipelag.
Dintre ele, cele mai cautate de turisti sunt:
1. Dugi Otok - una dintre cele mai mari insule din arhipelag

2. HVar - desi de marime medie, este considerata a fi una dintre cele mai frumoase insule din arhipelag

3. Korkula

4. Krk

5. Vis
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce frumos e acolo!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| TROGIR,unul dintre cele mai vechi orase ale Croatiei a fost inscris in anul 1997 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.Acest minunat oras se afla pe coasta Adriaticii si merita sa il vizitati

Portul din Trogir

Maine am sa revin cu mai multe poze,nu reusesc sa mai incarc
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ce super sunt pozele |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Wow ce frumos,vreau si euuuuuuuuuuu |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Dari,frumoase poze ma bucur ca le-ai pus aici,sa vedem Croatia prin ochii unui turist |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Frumoase locuri stiu de la soacra mea ea merge aprope in fiecare an ,inchiriaza un apartament si se plimba peste tot.Trebuie sa gasesc si poze fiindca stiu ca aveam.Astept si eu sa mai creasca copii si o taiem in lume ,este foarte bine ca vom avea aici informatii!Mai asteptam! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Superba Croatia. Si cand te gandesti ca a fost si razboi in aceasta tara.
E pe lista de vacanta pentru anii viitori. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Superb! Cam ce preturi sunt?Cazare? |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Este superba CROATIA. Si cand ma gandesc ca noi nu am avut razboaie,si tot pierdem turismul cu fiecare an ,... DARI,multumesc pt.minunatele poze,....asa am vizitat si eu cu voi aceasta frumoasa tara,...si am facut si plaja,... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Marivic stai ca nu am terminat Sa te dai cu crema sa nu te arzi Al 2-lea oras vizitat a fost minunatul SPLIT.Mi-a fost atat de greu sa aleg pozele,sunt atat de multe Poate ar fi util sa spun cateva cuvinte despre oras.Este cel mai important centru cultural al Dalmatiei cu o vechime de 1700 de ani.Aici se afla Palatul Diocletian construit sub porunca inparatului cu acelasi nume in sec.al III-lea si conservat foarte bine.Tot in palat se afla si Catedrala Sf.Duje,protectorul orasului Split.

Maine am sa revin cu poze din statiunea unde am stat noi |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| MINUNAT Totul este la superlativ multumesc mult |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| e minunata Croatia! Noi am ratat-o anul acesta, dar sper sa recuperam la anul. cineva intreba de preturi.noi prenotasem cu 60 d eeuro noaptea, dar chiar pe malul marii.Stiu ca daca mergi 100 de metri mai in sus, gasesti si cu 25-30 d euro pe noapte. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Foarte frumos ! Daca mai vizitezi topicul, poate ne mai atasezi fotografii ! Eu am si intrebari ! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 222
| ce super sunt pozele si noi vara asta mergem langa Split, anul trecut am fost putin mai in nord, la - abia astept sa vina vara, mai ales cand am citit ca in regiune, media temperaturilor din luna ianuarie e de +8 grade |
|
|