Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Poti afla mai mute amanunte despre displazia congenitala a soldului aici: http://www.sfatulmedicului.ro/articole/Ortopedie/Luxatie_congenitala_de_sold_526.htm Multa sanatate si recuperare rapida! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Am gasit doua firme care comercializeaza acest tip de ham. Sper sa iti fie utile informatiile.
VARIANTA 1
VARIANTA 2 - aici exista si reprezentanta in Bacau.
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetita mea a fost diagnosticata la patru luni cu displazie de sold si avea ungiurile de 32 si 31 grade, am purtat o luna jumate hamuri Pavlik,si i le-am scos , medicul credea ca noi le purtam iar la fiecare control ne spunea ca merge f. bine, acum la sapte luni am facut radiografia repetata si unghiurile sunt egale, de 28 grade,dar dr. mi-a spus ca e bine dar nu e suficient si trebuie sa mai stea in ele sau cu atela si mi-a dat si adresa de unde sa i-au atela-lucru ce-mi pare cam suspect,am impresia ca e bussines de-al lor .Sunt foarte stresata,ea deja se tiraste, se scoala in picioruse,cine poate sa-mi dea un sfat ce sa fac? |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Deuta wrote: Fetita mea a fost diagnosticata la patru luni cu displazie de sold si avea ungiurile de 32 si 31 grade, am purtat o luna jumate hamuri Pavlik,si i le-am scos , medicul credea ca noi le purtam iar la fiecare control ne spunea ca merge f. bine, acum la sapte luni am facut radiografia repetata si unghiurile sunt egale, de 28 grade,dar dr. mi-a spus ca e bine dar nu e suficient si trebuie sa mai stea in ele sau cu atela si mi-a dat si adresa de unde sa i-au atela-lucru ce-mi pare cam suspect,am impresia ca e bussines de-al lor .Sunt foarte stresata,ea deja se tiraste, se scoala in picioruse,cine poate sa-mi dea un sfat ce sa fac?
Am vazut ca ai postat la topicul respectiv.
Rog sa-i adresati raspunsurile la DISPLAZIE DE SOLD |