Nivel: Membru
Inregistrat: 1/27/2013 Mesaje: 4
| Se poate ramane insarcinata de la lichidul preejaculator? Mentionez ca nu mai eram la ovulatie. Menstruatia trebuie sa imi vina peste 5 zile iar actul s-a petrecut acum 2 zile. E vreo sansa sa fii ramas? Un test de sarcina cand as putea face? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Stiu ca esti un pic speriata..dar nu cred...oricum intr-o saptamana vei afla! Iar daca tu spui ca nu erai in perioada ovulatiei si mai putin probabil.. Trebuisa sa stii ca ovulatie este intr-o singura zi..si daca nu imeresti ziua respectiva... Testul numai daca intarzie menstruatia! |
|
Inregistrat: 1/27/2013 Mesaje: 4
| Multumesc frumos de raspuns! |
|
Inregistrat: 11/8/2013 Mesaje: 8
| fetelor, buna, nu am rezistat si am facut testul , doua teste si ambele cu o liniuta doar. ce sa ma fac? am toate simptomele de... ceva sau CM sau |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Arinuta , pana nu vezi rosu , NU TE PREDAI !! E prima azi de intarziere ?
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Mai asteapta....chiar daca este greu, este singura solutie. |
|
| Fetelor ms de sustinere, dar pina la ziua x mai am 4 zile asa ca ....dar de aseara nu pot ingiti nimic inafara de castraveti murati, azi am venit la serviciu flaminda ca nu am putut nici mesteca biscuitii? de ce fetelor?ori asa de tare mi-am insuflat ca sunt deja tare-as vrea sa-i fac o surpriza sotului de Craciun |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Aaaaaa, daca mai ai de asteptat, atunci te-ai grabit cu testarea . Mie nu-mi iesea pozitiv nici la cateva zile intarziere , daramite mai inainte ...Si nu te mai lua dupa semne....ele nu se instaleaza asa repede...totul este de la "comitetul central" |
|
| fETELOR, POFTE NU MAI AM, AMETELI SI TOT FELUL DE FLEACURI DE ASTEA NU MAI SIMT...CRED CA POIMINE VOI FI IN "SARBATORI" |
|
|