Insarcinata?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Akash
Scris: Sunday, January 27, 2013 10:43 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/27/2013
Se poate ramane insarcinata de la lichidul preejaculator? Mentionez ca nu mai eram la ovulatie. Menstruatia trebuie sa imi vina peste 5 zile iar actul s-a petrecut acum 2 zile. E vreo sansa sa fii ramas? Un test de sarcina cand as putea face?
Nanny
Scris: Monday, January 28, 2013 10:31 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Stiu ca esti un pic speriata..dar nu cred...oricum intr-o saptamana vei afla! Iar daca tu spui ca nu erai in perioada ovulatiei si mai putin probabil.. Trebuisa sa stii ca ovulatie este intr-o singura zi..si daca nu imeresti ziua respectiva...
Testul numai daca intarzie menstruatia!
Akash
Scris: Monday, January 28, 2013 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2013
Multumesc frumos de raspuns!
arinuta
Scris: Thursday, November 14, 2013 9:04 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2013
fetelor, buna, nu am rezistat si am facut testulcry cry cry , doua teste si ambele cu o liniuta doar. ce sa ma fac? am toate simptomele de... ceva sau CM saugravida
Eileen
Scris: Thursday, November 14, 2013 9:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Arinuta , pana nu vezi rosu , NU TE PREDAI !!Buddy1 Buddy1
E prima azi de intarziere ?
aurishta
Scris: Thursday, November 14, 2013 10:01 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
arinuta wrote:
fetelor, buna, nu am rezistat si am facut testulcry cry cry , doua teste si ambele cu o liniuta doar. ce sa ma fac? am toate simptomele de... ceva sau CM saugravida
Mai asteapta....chiar daca este greu, este singura solutie.
arinuta
Scris: Thursday, November 14, 2013 10:44 AM
Nivel

Fetelor ms de sustinere, dar pina la ziua x mai am 4 zileCray Cray Cray Hands Hands Hands Hands asa ca ....dar de aseara nu pot ingiti nimic inafara de castraveti murati, azi am venit la serviciu flaminda ca nu am putut nici mesteca biscuitii? de ce fetelor?ori asa de tare mi-am insuflat ca sunt deja gravida tare-as vrea sa-i fac o surpriza sotului de Craciun topai topai coeur coeur
aurishta
Scris: Thursday, November 14, 2013 3:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
arinuta wrote:
Fetelor ms de sustinere, dar pina la ziua x mai am 4 zileCray Cray Cray Hands Hands Hands Hands asa ca ....dar de aseara nu pot ingiti nimic inafara de castraveti murati, azi am venit la serviciu flaminda ca nu am putut nici mesteca biscuitii? de ce fetelor?ori asa de tare mi-am insuflat ca sunt deja gravida tare-as vrea sa-i fac o surpriza sotului de Craciun topai topai coeur coeur
Aaaaaa, daca mai ai de asteptat, atunci te-ai grabit cu testareaCheek Kiss . Mie nu-mi iesea pozitiv nici la cateva zile intarziereNuImiPasa , daramite mai inainteBye2 ...Si nu te mai lua dupa semne....ele nu se instaleaza asa repede...totul este de la "comitetul central" sic Cheek Kiss
arinuta
Scris: Friday, November 15, 2013 11:47 AM
Nivel

fETELOR, POFTE NU MAI AM, AMETELI SI TOT FELUL DE FLEACURI DE ASTEA NU MAI SIMT...CRED CA POIMINE VOI FI IN "SARBATORI"Hilar
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.